עבור לתוכן

בקשה מפרט למחשב|תקציב 1400 שקל ל-3 חלקים|משחקים כבדים,סרטים,אינרנט,הורדות,מוזיקה

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בנוגע ל-3 דברים:

1.הלוח-אם

2.ספק

3.כרטיס מסך

לגבי הלוח-האם אני רוצה לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות שיעשה עבודה טובה ולא יעלה יותר מ-400 שקל...

לגבי הספק אני יודע שחברת Enermax יותר טובה מ-Thernaltake אבל המחירים שלה יותר מדי גבהוים אז רציתי לדעת אם באמת ההבדל כזה גדול שכדי לי לקנת ספק Enermax או שזה בדר לקנות ספק Thermaltake וגם רציתי לדעת אם כדי 400W או 500W למחשב חדש...

לגבי הכרטיס מסך אני רוצה לדעת מה כדי לי לקנות Nvidia 8600GT או ATI Redaon 2600Pro/XT ואם כדי לי לקנות של 512MB או של 256MB DDR3

טוב..בנוגע לתקציב אמרתי ללוח-אם עד 400 שקל...לגבי הספק זה עד 400 שקל... גם ולגבי הכרטיס מסך עד 550 שקל...

מטרות המחשב הם משחקים(בינוניים-כבדים),סרטים,אינטרנט והורדות ושהמחשב יזוז מהר..

בנוגע לעניין הקירור והעיצוב זה לא כך כך משנה לי אבל זה טוב אם המחשב יהיה שקט(לא חובה)

בקשר למשחקים אני מתכנן לשחק על הגדרות בינוניות-גבוהות

שאר המפרט הוא:

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box

כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB

זכרון 2048mb

אני מבקש תשובות רק לשאלות ששאלתי בנוגע לשאר המפרט אני בטוח..

פורסם
  • מחבר

טוב..בנוגע לתקציב אמרתי ללוח-אם עד 400 שקל...לגבי הספק זה עד 400 שקל גם ולגבי הכרטיס מסך עד 550 שקל...

מטרות המחשב הם משחקים(בינוניים-כבדים),סרטים,אינטרנט והורדות ושהמחשב יזוז מהר..

בנוגע לעניין הקירור והעיצוב זה לא כך כך משנה לי אבל זה טוב אם המחשב יהיה שקט(לא חובה)

אני לא יודע מזה OC ואני כמעט בטוח שאני לא מעוניים בזה..

בקשר למשחקים אני מתכנן לשחק על הגדרות בינוניות-גבוהות

שאר המפרט הוא:

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box

כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB

זכרון 2048mb

מארז ללא ספק Enermax Vostok ECA2020

אני מבקש תשובות רק לשאלות ששאלתי בנוגע לשאר המפרט אני בטוח..

כל שאר הדברים נראה לי לא כך כך משנה..ד.א אני מאוד שמח שענית/ה לי כל כך מהר אני חושב שהשירות בפורום הזה מעולה.

פורסם

אני מניח שלא קראת כמו שצריך את החוקים למרות שקיבלת קישור מדוייק אליהם.

תקציב+שימושים צריכים להיות בכותרת.

פורסם
  • מחבר

אבל אחי אני לא צריך מפרט אני רק צריך תשובות לשלושת השאלות ששאלתי..בקשר לכל שאר המפרט אני לא צריך עזרה..אם זה לא המקום אז תגיד לי איפה לפתוח את הנושא..תודה..

פורסם

מדובר פה במפרט\חצי מפרט אין זה משנה קרא את החוקים ותוסיף תקציב בהתאם.

אתה מוזמן להוסיף את תקציב החלקים שאתה מעוניין לרכוש או את תקציב כל המפרט אם אתה מעוניין לקבל הצעות למפרטים שיכולים להיות טובים יותר מהמפרט שאתה הרכבת.

פורסם
  • מחבר

הנה ערכתי איך שביקשת ממני...אפשר לקבל תשובות?

תודה

פורסם

האם החלקים שציינת בהודעה הראשונה קיימים אצלך כבר בבית? או שהם גם בגדר קניה עתידית?

בכל מקרה בנוגע לכרטיס מסך לא תקבל שום כרטיס שיריץ לך משחקים כבדים באיכות סבירה עד סיברה +

פורסם
  • מחבר

הלוח-אם..הספק והכרטיס מסך בגדר קנייה עתידית...יש לי כמה דברים שאני לוקח מהמשב הישן בשביל החדש..כמו מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת, כרטיס זיכרון אחד, כרטיס קול ,כרטיס רשת וצורב

והמעבד וכרטיס זיכרון והארדיסק הם גם בגדר קנייה עתידית

פורסם

אם ככה רצוי מאוד להתפשר במעבד על מנת לקחת כרטיס מסך שיצליח להריץ משחקים בצורה שתצליח להנות ממנה.

בסכום שהגדרת לכרטיס מסך לא תקבל שום כרטיס מסך יותר מבינוני -.

פורסם
  • מחבר

רגע אז אתה אומר שNvidia 8600GT או ATI Redaon 2600Pro/XT לא יכולים להריץ משחקים כבדים בצורה סבירה?ונגיד שהם לא יכולים על איזה כרטיס אתה ממליץ לי בתקציב יותר גבוה מזה?ומה בנוגע ללוח אם ולספק?

פורסם

8600GT\2400XT הם כרטיסי MID משמע שגם לפי תג המחיר שלהם אתה יכול לראות שהם לא מדורגים ככרטיסי HIGH.

יש כמה אפשרויות כמובן הכל בהתאם לתקציב.

ה-3850 עולה בסביבות ה-1000 ש"ח.

היום אפשר למצוא את ה-8800GT שחזק ממנו ונחשב לכרטיס המשתלם ביותר כיום ובצדק ב-1100 ש"ח בחנויות מסויימות.

לוח אם גם הפשוט ביותר יספיק לך אם אתה הולך על מערכת מבוססת INTEL גם P31 DS3L יספיק בהחלט.

למערכת AMD כל לוח יתאים מה-M2A-VM של ASUS ועד שלל הלוחות של GB.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה אחי...אז בעצם אתה אומר שכרטיס מסך אני צריך לקנות 8800GT, לוח-אם P31 DS31 יספיק,וספק Enermax או Thermaltake(האם ההבדל ביניהם גדול או שאני יכול לקחת Thermaltake) והאם 400W יספיק או שצריך 500W ...ואחי סליחה ששיגעתי אותך חח,פשוט זה דחוף לי...תודה רבה על העזרה..

פורסם

לא זוכר שהזכרתי את השם TT.

LIBERTY 400W יהיה מעל ומעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים