פורסם 2008 ביולי 217 שנים כן אני מודע לכמה שהוא עלוב.. אין צורך לרדת עליו חח פשוט יש אנשי מחשבים מנוווווולים שמנצלים אנשים שלא מבינים כל כך ודופקים להם מפרט מעפן כזה ב2500 שקל ברור שבסכומים האלה תלא מקבל 8800 אבל עדיין זה מוגזם
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ומזל שאין לנו כאן דיון דוקים. אחרת...חחחחאבל לא כתוב לי כמה עוד מטרים להגיע לדוק השחור מה לעשות?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים איזה מוזר המשחק נתקע לי כל פעם שני מנסה להכנס לירושלים...למה זה ככה ידועה לכם על הבעיה???יש אולי איזה פאץ?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים זה כי אתה משחק בגרסה פרוצה ולא מתוקנת.תקנה את המשחק- הפאץ' הכי מוצלחמה?איך הגעתה לזה?מה פתאום...
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אם את הנכנס לירושלים והמשחק נדפק אז הורדת את המשחק כפי שהוא אמר...יש באג...אם אתה רוצה לתקן את הבעייה תקנה את המשחק.. (אתה הרי יודע שהאתר לא תומך בווארז)
פורסם 2008 ביולי 617 שנים לא רק שהאתר לא תומך אלה גם אני ובאמת של הורדתי אותו...יש למשהוא אולי SAVE כדי להמשיך משם?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים תקנה גרסה ארוזה מחדש ועדיף גם טעונה מחדש... אם תסתכל באריזה של המשחק תראה שלא כתוב לך "ארוזה מחדש!"
פורסם 2008 ביולי 617 שנים בטח אני אומר משהו שברור לכולם אבל רק עכשיו אני משחק ב prince of persia 3וזה ממש (כמעט) אותו דבר! רואים מאיפה AC נולד.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים נכון! למה?אם לא עברת את החידה שלי, אתה לא ראוי לשחק במשחק. רק מי שבאמת מוכן להתאמץ כדי לגלות את האמת ישחק ב AC ללא באגים
פורסם 2008 ביולי 617 שנים תקנה גרסה ארוזה מחדש ועדיף גם טעונה מחדש... אם תסתכל באריזה של המשחק תראה שלא כתוב לך "ארוזה מחדש!"חח רק אחרי שקראתי פעם שנייה את הכל הבנתי למה אתה מתכוון...dan9, הבאג הזה קורה רק למי שהוריד את המשחק. אם קנית אותו, אין סיבה שבעולם שהמשחק ידפק לך כשאתה מגיע לירושלים.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אילן נראה לי גם אתה לא הבנת מה הוא אומר (לפי מה שאמרת ל-dan9) הכי טוב שתסגרו את זה בפרטי במקום לחוד חידות... לא ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.