עבור לתוכן

איזה ספק כוח חזק יותר: TT thought power או OCZ StealthXStream

Featured Replies

פורסם

היי,

אני בונה מפרט מחשב המכיל את הכרטיס מסך 3870X2 שדורש ספק כוח חזק מרוב כרטיסי המסך הבודדים.

אם אתה צריכים לדעת אז אני גם שם במפרט מעבד Q6600, זכרון של 4GB ודיסק קשיח של 320GB.

הדעות לפי מה שהבנתי שנויות בקשר לספק המומלץ, חלק אומרים שלפחות 500-550W וחלק אומרים שגם ספק איכותי עם 450W של corsair יספיק, אבל אני לא רוצה לקחת סיכון.

שני הספקים שאני מתלבט בניהם הם:

-OCZ StealthXStream 600W

- TT thought power 600W

איזה ספק כוח מבניהם חזק יותר ויחזיק טוב יותר את המפרט?

וזה גם חשוב לי לדעת אם ההבדל בניהם הוא משמעותי או לא מורגש, כי זה משפיע לי על עוד כמה דברים...

אם יש ספק אחר שעולה עד 550 ש"ח ב-foxpc או TMS או חנות אחרת אמינה שמוכרת את הכרטיס שאני צריך במחיר נמוך ( אני ממש לחוץ בכסף ) אז תגידו.

ואם מישהו יכול לומר לי על 100 אחוז שספק 500W כמו SeaSonic S12II-500 500W אפילו עם הוכחה או משהו, זה יעזור לי מאוד ( שוב, אני לחוץ בתקציב )

תודה מראש,

יובל :xyxthumbs:

פורסם

הסיסוניק שהזכרת נותן 17 אמפר על 2 מסילות של 12 וולט.

זה אמור להספיק, אבל ספק כזה יהיה רוב הזמן בעומס די גדול, מה שגם יגרום לו להרעיש- וגם אולי יגביל אותך בעתיד. קח בחשבון שזרם משולב הוא נותן 30 אמפר, לא 34.

לגבי הסיסוניק- לא הייתי ממליץ אותו למערכת כזו, ה 33 אמפר שהוא מסוגל לתת זה ב PEAK, לא סדיר. סדיר הוא נותן איפושהו בסביבות ה 26, וזה גבולי מדי.

בעיקרון, בין ה OCZ וה TT אין הרבה הבדל, אבל ל TT יש 2 יתרונות-

מאוורר 140 מ"מ, וחיבור 8 פינים.

למעשה, ההמלצה שלי היא קצת שונה-

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2579

מאוורר 120 מ"מ ביחד עם 80 מ"מ, שניהם מסתובבים במהירות נמוכה יותר גם בעומס, ככה שיוצא לך ספק שקט מאוד- וכמובן מחזיק בלי בעיה את הכרטיס המפלצתי שאתה רוצה לקנות עם כל מפרט.

יש חיבור 8 פין, ויש כל מה שצריך.

פורסם
  • מחבר

אני לא אקנה מנועה כי המפרט יוצא לי שם יקר מדי, אז אני לא יכול את הספק הזה.

אם אין הבדל בין איך שה-TT יכול להחזיק את הכרטיס לבין ה-OCZ, אלא רק במאוורר, שזה לא הכי משמעותי ההבדל הזה, אז כנראה אני אבחר לפי החנות שאני אבחר בה בסוף.

ואני מצטער על הבורות, אבל מה חיבור של 8 פין יתן לי? איזה יתרון ( בהתאם למפרט שכתבתי, ואולי אני אשים במקום את המעבד E8400 )?

והספקים האלו יחזיקו את המפרט בקלות כמו שה-CORSAIR 450W יחזיק את אותו מפרט עם 8800GTS?

תודה רבה,

יובל :xyxthumbs:

פורסם

נעשה את זה ככה-

תבחר חנות, ונמליץ משם על הספק הכי מומלץ במסגרת התקציב. בעיקרון כל חנות יכולה לספק לך ספקי HEC, אז כדאי לשאול.

ההבדל בין 6 ל 8 פינים כרגע לא משמעותי, זה פשוט מאפשר לכרטיס לצרוך יותר הספק מהספק, לשימוש עתידי (וגם אז, לא בטוח שזה ידרש)

ה OCZ וה TT לא יתאמצו בשביל להחזיק את המערכת. וכרגע מומלץ יותר Q6600, ה 8400 יקר ביחס למה שהוא מספק.

פורסם
  • מחבר

עדיף לי מ-foxpc.co.il, התקציב הוא עד 535ש"ח

אפשר גם מ-TMS, אבל ב-500ש"ח.

בקשר ל-8 פין, אני לא צופה שידרוג למחשב בשנים הקרובות, אני מניח שלפחות לשנתיים הראשונות שלו, אפילו לשלוש, לא יגעו בו.

אני חושב שקראתי שלכרטיס מסך יש חיבור של 8 פין, הוא צריך את החיבור הזה? זה יועיל למקרה הספציפי הזה?

אני מצטער על הגלישה הקטנה מהנושא, אבל בקשר ל-E8400, הוא זול יותר מה-Q6600 ( ב- skypc הוא עולה רק 1200 ), אז אם הוא טוב יותר אני אשים אותו במפרט במקום , אני עוד לא סגור על זה, אני יודע שהוא נותן ביצועים טובים יותר במשחקים של עכשיו, אבל המחשב הזה ישמש לשנתיים שלוש הבאות, ככה שאם בעתיד ה-Q6600 יהיה טוב יותר, אז אני אקח אשים אותו. מה אתה אומר?

פורסם

קח את הVX450.

פורסם

חד וחלק לא. לרקוד על הגבול עם כרטיס שכזה זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות.

אם הקורסאייר היה נותן 33A סדיר ולא PEAK, זה היה בסדר. אבל הוא לא נותן את זה סדיר.

יש ל TMS את ה HEC

http://tms.co.il/product/4297

נסה להוריד אותם ב 50 שקל במחיר הכולל....

ועוד אפשרות-

http://tms.co.il/product/3226

לידע כללי- האפסילון 600W זה למעשה ה StealthXtream. חוץ מזה ש OCZ שמו בו מאוורר שונה (שחור ומעט יותר שקט)

פורסם
  • מחבר

ואני רואה ש-FSP שמו בו סליבינג...

בקיצור, אז הבנתי מהם הספקים המומלצים, אני מניח שאת ה-HEC אני לא אקנה כי הוא יקר ואני בספק שהם סתם יתנו לי הנחה עליו,

את ה-FSP אין סיבה לקנות אם באותה חנות אני יכול לקנות בזול יותר את ה-|TT ויש בו את 2 היתרונות שציינת.

כך שאם אני אקנה ב-TMS אז זה יהיה ה-TT ואם ב-FOXPC אז את ה-OCZ.

רק דבר אחרון, אתה יכול לענות לי על השאלה בקשר ל=8 פין בבקשה?

"בקשר ל-8 פין, אני לא צופה שידרוג למחשב בשנים הקרובות, אני מניח שלפחות לשנתיים הראשונות שלו, אפילו לשלוש, לא יגעו בו.

אני חושב שקראתי שלכרטיס מסך יש חיבור של 8 פין, הוא צריך את החיבור הזה? זה יועיל למקרה הספציפי הזה?"

תודה רבה רבה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים