פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים אני בהתלבטות קשה לפני רכישה בין שני המארזים יוריקה לעומת ארמור מה לדעתכם עדיף , מבחינת כמות דיסקים , קירור , נוחות עבודה , יופי.אשמח לשמוע מה אומרים כאלה שמכירים את שני המארזים הנ"ל תודה
פורסם 2008 במרץ 217 שנים גם אני היתי רוצה לדעת איזה מהם עדיף, עוד דבר, לא מצאתי את ARMOR FULL TOWER כל מה שמצאתי זה הMIDI TOWER...
פורסם 2008 במרץ 317 שנים כי בפורום הזה לא אוהבים את ה aj TTבביקורות באינטרנט יש ציון מעולה לaj TT הוא מגיע עם בסיס לקירור מים גם.. כך שאם אתה מתכנן משהו עם מים הוא מומלץ
פורסם 2008 במרץ 317 שנים נכון..כי ה-Eureka הוא לא של TT http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/eureka/vc8000swa.asp
פורסם 2008 במרץ 317 שנים כי בפורום הזה לא אוהבים את הTTבביקורות באינטרנט יש ציון מעולה לTT הוא מגיע עם בסיס לקירור מים גם.. כך שאם אתה מתכנן משהו עם מים הוא מומלץסליחה על הבורות אבל אם אתה מתכוון ב TT = ThermalTake אז כנראה שיש לך טעות, ובנוגע לקירור מים אני לא מתכוון להשתמש באופציה הזו.עדיין לא הבנתי איזה הבדלים יש ביניהם, המחירים זיהים, לגבי המאפינים גם זהים אלא אם מישהו מנוסה יכול להצביע על עדיפות ושוני מסויים שאני לא רואה.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים האירוקה.למה? אני בידיוק לא יודע להסביר לך מה ומי .אבל יש לך שתי אופציות:א' לחפש ביקורות באתרים המקצועים שעוסקים בזה, ויש .ב' לבצע כאן חיפוש ולראות מה נאמר בעבר.אני אגיד לך למה דור לא מפרט, כי הנושא הזה נטחן מעל ומעבר ואני אישית יודע כמה זה מעצבן ומציק לחזור על עצמך כל פעם כל פעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.