פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים עדכון לגבי WIN 7 להסתדרות המורים - כרגע נראה שהגירסה המוצעת תהיה WIN 7 ENTERPRISE ולא ULTIMATE. ההבדלים הםבצורת הרישוי (לא אמור לעניין את המשתמש) ובכך שבגירסת הENTERPRISE ניתן להתקין עד 4 מכונות וירטואליות עם אותו רישיון.כרגע עדיין לא ברור האם אפשר לשדרג VISTA ULTIMATE לWIN 7 ENTERPRISE (כנראה שלא).
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים לא ברור לי למה לא מציעים את כל המבחר של הגירסאות ונותנים את ההנחה בהתאם לכל גירסה.אני בטוח שגם בהסתדרות המורים (וגם לדוגמא באגודת הסטודנטים שעדיין אין סידור לגבי 7) יש אנשים שזקוקים לגירסה אחרת מהאנטרפרייז..
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים לא , אם האנטרפרייז עולה סתם לדוגמא 700 ש"ח ומקבלים אותה ב100 ש"ח כלומר יש 600 ש"ח הנחה.אני רוצה שייתנו את האופציה לרכוש איזה גירסא שאתה רוצה ולכל גירסה יהיה את ה600 ש"ח הנחה או כל סידור אחר שיאפשר לך בעצם לקנות איזו גירסא שתרצה...
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים ברור לי שזה ההסדר , מה שרשמתי הוא יותר כמו Wishful thinking... מוזר בעיני שההסדר כזה מוגבל , אני לא מצפה שכל הגירסאות יעלו אותו דבר אבל ניתן היה להגמיש קצת את ההסדר....
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים עדכון לגבי WIN 7 להסתדרות המורים - כרגע נראה שהגירסה המוצעת תהיה WIN 7 ENTERPRISE ולא ULTIMATE. ההבדלים הםבצורת הרישוי (לא אמור לעניין את המשתמש) ובכך שבגירסת הENTERPRISE ניתן להתקין עד 4 מכונות וירטואליות עם אותו רישיון.כרגע עדיין לא ברור האם אפשר לשדרג VISTA ULTIMATE לWIN 7 ENTERPRISE (כנראה שלא).עדיין אין תשובה סופית וחד משמעית בעניין.יכול מאוד להיות שתופץ בסופו של דבר ה-Ultimate למורים, ענייני רשיון קצת אחרים.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים אני מודה לא הצלחתי לקרוא את כל 80 פלוס העמודים שלהפוסט הזה, בשורה התחתונה WIN 7 עולה של XP מבחינת ביצועיםאו שאין טעם להתקין אותה על מחשבים יותר ישנים?חשבתי לפרמט את המחשב (מפרט בצד) ובהזדמנות זאת שדרג ל 7 , יש באמת סיבה טובה לעבור ל 7 או שכבר עדיף לי להשאר עם ה XP הישן והטוב?
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים יכול להיות נחמד גם על המפרט שלך, רק שהייתי בודק עם Windows 7 upgrade advisor לפני הכל.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים אני שידרגתי את המחשב שלי (שהוא עגלה), מאקס פי ל7 (כמובן פירמוט והכל), המחשב הוא עם AMD 2500 MOBILE 512 ראםוכרטיס מסך ראדון 9700 פרווהכל פועל נפלא ורץ הרבה יותר מהר (אני כותב את זה אחרי שבוע וקצת של שימוש רציף והכל)בסה'כ אני מאוד מרוצה ואני רואה הבדל ביצועים ניכרעכשיו זה רק עניין של זמן (צריך למצוא את הזמן), לשדרג את הלפטופ שלי שהוא הרבה יותר חזק, לווינדוס 7אני אשמח לקצת יותר ביצועים, כרגע יש עליו ויסטה ואני יחסית מרוצה והכל רץ כמו שצריך אז עם ה7 בכלל...
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים אני חייב להגיד שאני ממש מופתע לשמוע ש 7לא יותר כבדה מ XP במיוחד מאחר ומדובר במערכתהפעלה של מקרוסופט.אז במידה ואני באמת מחליט לעבור ל7 למה אני צריך לדאוג מראש?דריוורים? תוכנות תואמות 7? מה לגבי כלי פיתוח למינהם Microsoft Visual StudioeclipsemysqlApache הכל יעבוד כמו על XPאה... וגם תאימות למשחקים (לא שיוצא לשחק יותר מדי) הכל עובד טוב או שיש גם מינוסים?
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים רק וינדוס 7!אני כל כך שמח שהם הוציאו את המערכת הפעלה הזאת, סוף סוף לא צריך את XP המציק הזההיא עושה בשבילי הכל, אפילו שהחלפתי לוח אם היא שינתה ועדכנה את כל הדרייברים צ'יק צ'ק לבדהיש לה מלא דברים מובנים שיכולים לעזור לך בכל מיני דברים, היא גם די מאובטחת, ומה שהכי מגניב זה שהיא רצה לי יותר מהר על המחשב מXP!למשל משחק של מנוע SOURCE, אני עושהALT+TAB, לוקח כמה שניות ולפעמים יש בעיות מזה, ככה זה היה לי בXPפה בוינדוס 7 זה מיידי! והכל פשוט טס לי
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים fighter ,לא מזיק גם וגם (לא רק !)יש לי כמה יישומים קטנים, אבל אני לא מוכן לוותר עליהם - לא עובדים ב WIN 7 .
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים אכןהיא לוקחת הרבה יותר זיכרון בIDLEאיזה 600 מגה, אולי בגלל הAERO אני לא כל כך יודעאבל מתי שאני מפעיל משהו כבד כמו משחק אז היא פשוט יודעת איך למקד את כל המשאבים במשחק עצמו ואני לא מרגיש שום איבוד ביצועים, ובגלל שאפילו יש תמיכה משופרת במרובי ליבות קורים ניסים כמו הקטע עם הALT+TAB שהסברתי מקודםpicknick, איזה ישומים לא עובדים? והאם הם כבדים מאוד? כי בפרופשיינל ואולטימייט יש לך מצב הדמיה של XP בתוך חלון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.