עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמה טובה (רפלקס) בתקציב 2000-2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רזולוציה מקסימלית = איכות מקסימלית.

הקטנה מומלץ לבצע בשיטה הזו.

זאת אומרת שאם לקאנון יש 10MP יש לו איכות יותר טובה מהפנטקס?

• תגובות 81
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא התכוון שלצלם ברזולוציה המקסימלית של כל מצלמה תיתן את האיכות המקסימלית של התמונה. ולא להשוות בין רזולוציות של מצלמות שונות.

הרעיון הוא שהמצלמה מצלמת תמיד ברזולוציה מקסימלית ואז מקטינה את התמונה למימדים שבחרת. עדיף לבצע את ההקטנה במחשב תוך שימוש באלגוריתם איכותי ושליטה על הפרמטרים וכך לקבל מקור איכותי וגם אפשרות להקטנה איכותית כרצונך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על ההסבר.

סליחה על החפירה פשוט את המצלמה אני קונה מכספי ו-3000 ש"ח זה לא הולך ברגל לכן אני שואל את כל השאלות הללו....

נדבר ביום שלישי/רביעי, מחר הטיול השנתי שלי.

:)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אם זה סגור אני אזמין את המצלמה בימים הקרובים....

אגב, אני אביא לכם לראות מתי שחבר שלי יעלה את התמונות מהקאנון 400D שלו.

והיו גם לא מעט צחוקים כמו: ביקשנו מהמנהלת לצלם אותנו כמה חברים אז המנהלת לקחה את המצלמה והיא לא שמה שיש לעדשה מכסה, היא צילמה ולא הבינה שהתמונה ייצאה חשוכה... קיצר חבר שלי אמר לה (בלחש...): "איזה עמיר פרץ..."! :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

חוץ מזיכרון יש עוד משהו שאני חייב לקנות?

סוללות?

תיק?

פורסם

סוללות AA ומטען (לפחות רביעיית סוללות אחת). חפש בפורום פרטים על סוללות Eneloop.

גם תיק כלשהו חשוב לקנות, כדי להגן על המצלמה כשהיא לא בשימוש. לגבי גודל, בשביל DSLR ועדשה אחת מספיק תיק-אף קומפקטי. אבל אם תרצה להוסיף ציוד (למשל עדשת טלה) תצטרך תיק יותר גדול.

פורסם
  • מחבר

זהו!

קניתי את המצלמה והזיכרון כפי שאמרת לי, עכשיו צריך להתקין דרייברים או משהו?

פורסם

לא חושב

גם אפשר להעביר דרך הכרטיס זכרון עם קורא

פורסם
  • מחבר

כולה עשיתי כמה צילומים והבטריה נגמרה, איך זה? :nixweiss:

פורסם

צריך להשתמש בסוללות נטענות מסוג NiMH (ניקל-מטאל), לא בסוללות אלקליניות חד פעמיות. הסוללות האלה שימושיות אולי כדי לוודא שהמצלמה תקינה, אבל הן לא מתאימות לצילום.

פורסם
  • מחבר

עשיתי כמה צילומים בלילה והתמונות ייצאו לא משהו..... זה יכול להיות בעיית התאמה לפונקצייה או ש-DSLR הוא לא חזק בלילה?

פורסם
  • מחבר

צריך להשתמש בסוללות נטענות מסוג NiMH (ניקל-מטאל), לא בסוללות אלקליניות חד פעמיות. הסוללות האלה שימושיות אולי כדי לוודא שהמצלמה תקינה, אבל הן לא מתאימות לצילום.

איפה אפשר לקנות סוללות כאלה?

והאם הם עולות הרבה?

פורסם

סוללות Eneloop של סניו נחשבות טובות מאוד ומצטיינות בפריקה נמוכה, ולאחרונה GP הוציאו סדרה בשם ReCyko שאמורה להיות באיכות דומה. בזאפ תוכל למצוא די הרבה חנויות שמוכרות סוללות מהסדרה הזו + מטען.

פורסם
  • מחבר

סוללות Eneloop של סניו נחשבות טובות מאוד ומצטיינות בפריקה נמוכה, ולאחרונה GP הוציאו סדרה בשם ReCyko שאמורה להיות באיכות דומה. בזאפ תוכל למצוא די הרבה חנויות שמוכרות סוללות מהסדרה הזו + מטען.

יש לי מטען בבית, עדיף לקנות מטען או אין צורך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים