עבור לתוכן

מעוניין חיבור יותר מ-5 עמדות בראורט חוטי..

Featured Replies

פורסם

שלום ,

יש לי ראוטר חוטי של 3COM כאשר כל 5 הפורטים שלו תפוסים.מחוברים אליהם מחשבים ברשת עם כבל רשת כמובן .

הבעייה שאני צריך לחבר עמדת אינטרנט נוספת .

האם יש ראוטר עם יותר כניסות ? או שאפשר לחבר לראוטר אולי סוויץ' כתוספת (על מנת לאפשר כניסות נוספות) ?

אשמח לעזרתכם .

תודה..

פורסם

תחבר לו סוויץ'

פורסם
  • מחבר

אגב , עדיף לחבר לו מתג עבור פורטים נוספים או שניתן גם לרכוש ראוטר עם יותר פורטים ?

ותודה על התגובה המהירה ..

פורסם

אני לא מכיר ראוטרים עם יותר מ-4 פורטים לשוק הביתי.

אם תמצא אחד כזה, הוא יעלה יותר מראוטר + 3 סוויצ'ים של 8.

פורסם

רק סוויצ' יפתור את הבעיה.

חבל על ההשקעה אבל בשביל עוד מחשב אחד

תקנה כבר נתב אלחוטי.

תגדיר אותו ותחבר אותו ל3 מחשבים קווים ואז תוכל להשתמש בנתב ה3COM כסוג של

סוויצ' שישמש רק כברדיג'.

בקיצור לא כדאי לך סוויצ', תקנה נתב אלחוטי ותשתמש בנתב הנוכחי כסוויצ'-זה אפשרי.

פורסם

רק סוויצ' יפתור את הבעיה.

חבל על ההשקעה אבל בשביל עוד מחשב אחד

תקנה כבר נתב אלחוטי.

אם אין לו צורך בחיבור אלחוטי, עדיף לו לקנות סוויצ'. זול יותר, פשוט יותר ופחות כאב ראש.

פורסם
  • מחבר

אין צורך באלחוטי . המרחק בין 2 קומות .

השאלה במידה ואני קונה סוויץ , האם החיבור פשוט , כלומר לחבר אותו עם כבל רשת רגיל (או מוצלב?) לאחד הפורטים בראוטר הקיים ? האם יש צורך בהגדרות כלשהם בסוויץ' ?

האם הסוויץ' בקי/שור יענה על הצרכים :

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=782

חברים , תודה רבה על הרצון ..מעריך מאוד..

פורסם

יקר, מתג 10/100 של אדימקס עם 8 פורטים יעלה לך 80-90 ש"ח ויעשה אותה עבודה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=376093

אתה גם יכול להשקיע 300 ש"ח על מתג ג'יגה-ביט של 8 פורטים ולהעביר את כל הרשת לרשת ג'יגה.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=486485

פורסם
  • מחבר

2 שאלות :

1) האם צריך לקנפג את הסוויץ' לאחר חיבורו לראוטר ?

2) היתרון של מתג 1 ג'יגה על מתג רגיל אמור להתבטא רק כאשר כרטיסי הרשת במחשבים עצמם תומכים ב-1 ג'יגה . לא כך ? :nixweiss:

במידה וחלק מהמחשבים ישנים עם כרטיסי רשת OB ישני ם ,זה לא יוצר צוואר בקבוק כביכול ?

:please:

פורסם

שום קינפוג, plug and pray... err... play :silly:

כל מתג שתקנה היום יודע לעבוד עם כבל ישר ומוצלב אוטומטית אז זה פשוט לחבר כבל רשת מפורט בנתב לפורט במתג (אם אני לא טועה, אפילו אין פורט שרשור מיוחד במתגים הבייתים אז כל אחד יתאים).

לגבי צוואר בקבוק, אם יש לך מתג 10/100/1000 (ג'יגה) ויש לך כרטיס 10/100 אז אותו מחשב יעבוד במהירות מקסימלית של 100 מגה ביט, אולם אם יש שני מחשבים עם כרטיס ג'יגה הם יוכלו לנצל את המהירות הגבוהה בינהם בלי בעיה. המחשבים האיטיים לא יורידו את כל הרשת ל100 מגה.

כמה ישנים המחשבים עם כרטיסי OB? כרטיסי OB נהיו נפוצים ב3-4 שנים האחרונות פחות או יותר ובשנתיים האחרונות רובם כבר עברו לכרטיסי ג'יגה.

אם אתה משתמש בהעברות קבצים ברשת מעבר לרשת ג'יגה-ביט זה שיפור משמעותי, אם זה סה"כ בשביל לשתף אינטרנט או קבצי אופיס קטנים אז חבל להוציא הרבה כסף. ממילא עוד שנה המחירים ירדו ותוכל למצוא כבר נתב שבעצמו משלב מתג ג'יגה או מתג כזה בפחות מ200 ש"ח.

פורסם

עד כמה גדולה הרשת שלך ועד כמה ישנים המחשבים ?

פורסם
  • מחבר

בית 2 קומות ..המרחק גדול....3 מחשבים ישנים עם כרטיס OB של 10\100 ..אני הולך על הסוויץ' הפשוט כמו שציינתם..אין צורך ביותר משיתוף אינטרנט ..הכל מנותב עם כבלי רשת בקידוחים בין החדרים\קומות כך שאין צורך באלחוטי..

המון המון תודה עזרתם לי מאוד בהחלטה....ועשיתם מצווה...האינטרנט הוא תרומה לבית יתומים .....

שאו ברכה ...חבל שמפאת חוסר זמן לא מבקר כאן יותר....אתר מעולה עם אנשים מקסימים ... :xyxthumbs:

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים