עבור לתוכן

מה יותר טוב? 478pin או 423pin, ולמה?

Featured Replies

פורסם

הוא צריך פנטיום 4 2גיגה עים RIVATNTM64 או את החלום של דודי גולדמן או החלום של ערוץ הקניות !!!

כן כן תיקנה את זה כל עוד זה משווק אחר כך לא יהיה יותר ותפסיד ....לא יהיה לך כזה לעולם !!!עד שלא תיקנה את זה ותיראה כמה זה רע תחיה ביסורים שהפסדתה משהוא שקניתה AMD.

נו נו אז קדימה תתקשר לערוץ הקניות למה אתה מחכה (ורצוי עים SDRAM וכרטיס קול על הלוח AC 97 דיסק קשיח 5400 UDMA66 ו CDROM  של BTC  *56 ) ממש פיצוץ חלום שהיתגשם לך (ממולץ למזוכיסטים)........

תשלם בויזה קרדיט או תיקח משכנתא !!! זה מצויין תקבל שרות מעולה מהבנק ותשלם ריבית גדולה כמו שתמיד חלמתה - חלום שהיתגשם לפרנס את הבנק...... ולקבל שרות הלואה לפנטיום 4 שגם הוא חלום שחייב להיתגשם לך !!!!

:lol: :lol: :lol:

דן

cwm39.gif

נ.ב. אל תחסוך כי בזול זה ביוקר, קנה עכשיו פנטיום 4 זו השקעה מצויינת היום קניתה מחר בכיתה ....... ורצוי עים כרטיס קול AC97 המהולל ומודם PCTEL

איך אתה מעז לצחוק על סידי של BTC ?

יש לי אחד שלהם במהירות 40 ולאחר כמה שנים שראיתי שהוא עושה בעיות הצורב עם קריאה 24 פועל יותר טוב ממנו

בושה.... אין לאנשים כבוד לאיטיות :jump::hi::lol: :saint: ??? ::):P

פורסם

איך אתה מעז לצחוק על סידי של BTC ?

יש לי אחד שלהם במהירות 40 ולאחר כמה שנים שראיתי שהוא עושה בעיות הצורב עם קריאה 24 פועל יותר טוב ממנו

בושה.... אין לאנשים כבוד לאיטיות    :jump::hi::lol: :saint: ??? ::):P

פעם עשיתי לאחד כזה BENCHMARK, והתוצאה הייתה שמדובר בסידירום X4....

אני שונא BTC, שונא שונא שונא.

פורסם

:lol: :lol:

אין כאן קטע של כפייה פשוט מנסים להדריך אנשים לקנות משהו יותר משתלם רק שלפעמים מגזימים.

פורסם

די ! נמאסתם ! חבורת ילדים מטומטמים !

לא ייתכן שבכל פעם מחדש הדיון הזה יעלה , ובכל פעם שיש השוואה בין מעבד AMD למעבד פנטיום 4, או בכלל בכל פעם שמוזכר שמו של המעבד הסורר P4, תקפצו כולכם כמו ילדים מוכי נחש, ותגנו על כבוד ה AMD כאילו היה בשר מבשרכם ! מספיק עם זה ! לא כל דיון צריך להפוך לרצף של הודעות נאצה והשמצה, כאשר כל אחד מכם פולט שטות אחר שטות, ללא קשר ל THREAD המקורי ! נמאס בכל פעם מחדש להכנס להודעה , ולגלות שהדיון מזמן הפסיק להיות מה שהוא היה בהתחלה,והפך כבדרך פלא למשהו הרבה יותר גס, רע, לא מקצועי , והכי גרוע - חסר משמעות !

אז תתאפסו על עצמכם. ומהר. אני חושב שכדאי לפתוח פורופ חדש - השמצות לפנטיום 4... או AMD נגד P4 - מי שווה יותר. זה יכול לפתור את הבעיה, ולנקות את הפורומים האלה מכל הזבל שאתם ממלאים בו .

פורסם

צודק. 8)

פורסם

זה מה שאמרתי מקודם...רק יותר בעדינות

פורסם

"כולם כבר הסכימו שהAMD יותר טוב "

אני לפחות לא מסכים עם זה. הוא מעבד יותר שווה מבחינת עלות/תועלת אבל לא יותר טוב לטווח הרחוק. לפחות לא Athlon XP. המקסימום שהוא יגיע אליו זה יהיה 2GHz. עד שזה ייקרה, הפנטיום 4 כבר יגיע בגירסת נורת'ווד עם מטמון מוגדל במהירות 2.5 או 2.6 ג'יגה הרץ. ומה לעשות שAMD לא יעמדו גם בעוד 500MHz מצג הפנטיום 4, וגם במטמון מוגדל, וגם כשהפנטיום 4 יעבוד בבאס 533MHz.

AMD הכי שווה, אבל לא הכי טוב.

פורסם

"כולם כבר הסכימו שהAMD יותר טוב "

אני לפחות לא מסכים עם זה. הוא מעבד יותר שווה מבחינת עלות/תועלת אבל לא יותר טוב לטווח הרחוק. לפחות לא Athlon XP. המקסימום שהוא יגיע אליו זה יהיה 2GHz. עד שזה ייקרה, הפנטיום 4 כבר יגיע בגירסת נורת'ווד עם מטמון מוגדל במהירות 2.5 או 2.6 ג'יגה הרץ. ומה לעשות שAMD לא יעמדו גם בעוד 500MHz מצג הפנטיום 4, וגם במטמון מוגדל, וגם כשהפנטיום 4 יעבוד בבאס 533MHz.

AMD הכי שווה, אבל לא הכי טוב.

כרגע AMD נותנן את הביצועים הטובים ביותר בשביל הכסף שלך, ובכל מקרה הביצועים של AMD הרבה יותר טובים מכל מעבד פנטיום של אינטל. ההשואה שנתת בין המעבדים(אינטל וAMD), אינה יכול להיות משקפת היות ונעשתה השוואה בין המעבד לשוק הביתי של AMD, ה ATHLON XP, לבין הXEON של אינטל, שזה מעבד שכלל לא מיועד לשוק הביתי, אלא לשרתים גדולים יותר. עדיין, הAMD אולי לא "ניצח" אותו, אבל נתן ביצועים קרובים מאוד למעבד XEON, שזה מכובד מאוד.

אתה רוצה לראות משהו מעניין?

תשווה פנטיום 3 933 למעבד ALPHA 550 מגה"צ ותראה מי מנצח? מי מעבד האלפא, אבל למה לא קונים מעבד כזה?

כי הוא לא מיועד לשימוש הביתי של הבן-אדם. מסקנה נוספת שיש מהדבר הזה היא שמגה"צ זה לא הכל, זה גם הטכנולוגיה שהמעבד נעזר בה לשם עיבוד נתונים, לכן מגה"צ לא קובע הכל. אתה יכול להשוות את זה לכך הדורון עם Geforce 3 ti200 יעבוד הרבה יותר מהר ממחשב פנטיום 4 1500 עם TNT2 M64 מערוץ הקניות, ולמה?

כי מהירות מעבד היא לא הכל, בניגוד למה שאנשים חושבים.

עוד דבר שאני לא מבין זו הצורה שבה אנשים מתייחסים לבנצ'מארקים: איזה מעבד "מנצח", אף מעבד לא מנצח, יש מעבדים שנותנים ביצועים טובים יותר ונותנוים ביצועים פחות טובים, כי כולם בסופו של דבר נותנים ביצועים טובים, רק תלוי באיזה מידה. לכן, שיקלו את מילתויכם. לגבי הבנצ'מארקים הספציפייים, אני לא רואה שום הבדל גדול בין מעבד הATHLON XP, לXEON של אינטל, יש רק הבדלי ביצועים מינוריים, שלדעתי, דווקא, צריכים להדאיג את אינטל יותר מאשר את AMD, היות והמעבד הביתי של AMD עובר את המעבד לשרתים חזקים מאוד של אינטל. אולי זה גם מראה לך, שלכל חלק מחשב יש ייעוד משלו והXEON לא מיועד למכונות משחקים, אלא לתכנות עבודה חזקות מאוד, ולשרתים בכלל. אל תשכח גם שלXEON יש כמות CACHE בדרגה שנייה בכמות גדולה מאוד.

כך ששקול דבריך לפני שאתה רושם.

עריכה: אם שמת, בטח, לב הייתה רואה שלמערכת בעלת שני מעבדים אין כמעט השפעה על ביצועים במשחקים, לא של AMD ולא של אינטל, כי מערכות DUAL כלל לא מיועדות לתת ביצועים נוספים במשחקים, אלא לתת ביצועים לשרתים ותכנות עבודה חזקות מאוד, שצריכות לעשות מספר דברים באותו בזמן בלי ליסבול מהאטה מסויימת ולשמור על אמינות גבוה של המידע. ולא, אני לא אמר שמערכות ביתיות של אנשים אינן אמינות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים