פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים קניתי את הנייד הזה לפני חודשיים וכמו שהבטחתי אני כותב עליו ביקורת.מפרט טכני:אחריות: שנתיים מערכת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T7500 מהירות שעון (GHz): 2.20GHz תדר (Front Side Bus): 800MHz זכרון מטמון (Cache): 4MB L2 זכרון: 2GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2x1GB כונן אופטי: צורב DVDRW Double Layer דיסק: 160GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm טכנולוגית דיסק קשיח: SATA Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: 802.11b/g מודם 56K: כן כרטיס רשת: 10/100 מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys גודל מסך: "14.1 מסך רחב: כן רזולוציה טבעית: WXGA 1200x800 תכונות מסך: Glare מצלמה מובנת: כן כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® Go 8400M G זכרון כרטיס מסך עצמאי: 128MB זיכרון כרטיס מסך דינמי: 128MB כרטיס קול: 24bit High Definition מיקרופון מובנה: כן רמקולים: Integrated stereo speakers TV Out: כן USB: 3x USB 2.0 FireWire 1386 IEEE: לא תמיכה ב-PortReplicator: אוניברסלי USB חיבור למסך חיצוני: VGA קורא כרטיסים: 5in1 Multi-card Reader חריץ הרחבה: Slot PCMCIA Type I or Type II Parallel: לא Serial: לא Infra Red: לא Fingerprint: לא סוללה: 6Cell Lithium-Ion משקל: 2.3KGמחיר: כ- 6100 ש"ח עבור המפרט הנ"ל (סטנדרטי ללא תוספות). התרשמות כללית:כיום אני משתמש בנייד בעיקר לעבודות משרדיות (וורד אקסל), גלישה באיטרנט, צפיה בסרטים ומעט משחקים (Far Cry).אני מאוד מרוצה ממנו, החסרונות שלו אינם קריטיים ואני ממליץ עליו בחום.יתרונות:יפיפה !, מהיר מאוד, דיסק קשיח גדול, כרטיס מסך עצמאי מכובד, הנדסת אנוש מעולה ואיכות חומרים טובה מאוד.קל משקל. חיי סוללה טובים (כ -3 שעות במצב חיסכון סוללה).חסרונותמעט מתחמם (לא בצורה מוגזמת), חסרים חיבורים ( FireWire- ניתן להוסיף באמצעות כרטיס הרחבה, חיבור טוב ליציאת סאונד חיצונית, חיבור DVI).חיפשתי ולא מצאתי עדיין סוללת 9 תאים עבורו.3 חיבורי USB בלבד, אך כרגע זה מספיק .מומלץ מאוד למרות החסרונות.איציק.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 17:31:28תמונות נוספות[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים לא הזכרת מסך משתקף ומציק, ופתח אוורור שפולט אויר חם ישירות על היד עם העכבר
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר בנוגע למסך המשתקף- נכון, הוא באמת משתקף אבל זה לא הפריע לי עד עכשיו, אולי אם אני אשב איתו בשמש ישירה זה יפריע, לא ניסיתי.בנוגע לפתח אוורור- כמות האוויר החם שיוצאת מפתח האוורור היא מזערית ( ההתחממות שדיברתי עליה דווקא נובעת מתחתית המחשב) ולכן על מנת שהיד על העכבר תתחמם צריך ממש לקרב את העכבר למחשב, מה שכמובן הופך את העבודה ללא נוחה. חסרון זה לא רלוונטי לדעתי.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים כמות האויר החם היוצאת היא מזערית, גם אם נניח תריץ במשך שעה תוכנה אשר טוחנת את המעבד?
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר שיחקתי Far Cry במשך הרבה זמן ולא היה שינוי משמעותי בכמות האוויר היוצא, וכמובן שלא הרגשתי אותו ביד עם העכבר..מבחינתי החסרון הזה זניח, במידה ואראה שינוי אעדכן בהמשך.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים לא הזכרת מסך משתקף ומציקזה כבר כל-כך הפך לסטנדרט במחשבים "לצרכן" של היום, שקשה לראות בכך חסרון. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.