עבור לתוכן

חוות דעת על המפרט - 5600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זה המפרט הסופי, אז תגידו מה אתם חושבים

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Sunbeam Tuniq Tower 120mm

כמות: 1 - מחיר: ¤1550

לוח אם:

Gigabyte GA-P35-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤501

מארז:

NZXT Lexa BlackLine No PSU

כמות: 1 - מחיר: ¤517

ספק כוח:

Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular

כמות: 1 - מחיר: ¤559

זיכרון:

Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12

כמות: 1 - מחיר: ¤354

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤382

כרטיס מסך:

Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1560

כונן אופטי:

LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤179

סה"כ: ¤5602

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤5490

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/xtshe5gu

שאלות:

האם יש כל שהיא ביקורת על כל שהוא חלק במפרט הזה שאומרת שיש בוא משהו לא טוב ?

מתי הכרטיס מסך 9800GT אמור לצאת ? הוא יהיה המקביל של ה 8800GT ? אם ה 9600GT עולה 900-1000 ש"ח (כמו שעלה ה 8600GT כשיצא) אז כנראה שה 9800GT יצא בסביבות המחיר של 1500 ש"ח והיצועים בטח יהיו מדהימים (עם ה 9600GT בתור מחליף של ה 8600 בכלל לא רואה אותו ובתור כרטיס לשוק הבינוני מתקרב לכרטיסים של השוק הגבוהה של היום) אז ה 9800 בטח יהיה משהו טוב. השאלה היא מתי הוא יוצא, כי כמו שאתם רואים אני רוצה לקנות את ה GTS, אבל אם באותו מחיר אני אוכל לקנות כרטיס מהסדרה החדשה אז למה לא...

פורסם

מפרט מצויין ! (הלוואי עליי :-\ ) התקציב שלי איזה 1000 שקל פחות ... תעשה OC , כי TMS עושים חינם נדמה לי... והם עושים OC טוב

תחדש ! :xyxthumbs:

פורסם

תוסיף תקציב לכותרת כמתבקש מחוקי הפורום אחרת הדיון ינעל.

פורסם
  • מחבר

מפרט מצויין ! (הלוואי עליי :-\ ) התקציב שלי איזה 1000 שקל פחות ... תעשה OC , כי TMS עושים חינם נדמה לי... והם עושים OC טוב

תחדש ! :xyxthumbs:

למה הם עושים OC ? רק למעבד או גם לכרטיס ? וכמה OC הם יעשו :P כמה שהם רוצים או שלהגיד להם ?

אבל לא ניראה לי, רציתי לעשות לבד, מה אני צריך שהם יעשו לי...

ובקשר ל 9800GT, ידוע לך משהו ?

פורסם

עכשיו בדקתי, זה חינם ה-OC אבל נראה לי רק למעבד, תברר איתם אם אתה קונה ב-TMS .

בקשר לכרטיסי מסך 9800 , הם יוצאים במרץ , אתה יכול לחכות להם ולקנות אותם אבל הם יהיו יותר יקרים מה-8800 לפי דעתי, אני מחכה שהם יצאו כי אז ירדו המחירים משמעותית, וגם זה תלוי במחירים, אולי יקנה משהו יותר טוב מה-8800GT , הכל תלוי כמה ירדו המחירים.

פורסם

מפרט נראה סבבה

מארז ההיתי שוקל משהו אחר פחות מצועצע, דיי שבעתי מלראות את התמונות שלו בכל מקום.

יש כמה מעניינים, יש את ה TAGAN החדש שנראה מדהים וביקורות מחמיאות, יש את ה CM690 שמעוצב סולידית ולדעתי מאוד נוח לעבודה וסידור חוטים.

יש את הפחות יקרים כמו ה HUSH שקיבל בזמנו (שהתחילו לפרסם אותו) ביקורות מאוד יפות, למרות לא יצא לי לפגוש מישהו שקנה כזה.

כ.מסך 9800GT צפוי לעלות מעל 2300שח לפי הערכתי לפי הכוח שיש לו והתחרות או יותר נכון חוסר תחרות שתהיה לו בשוק.

דיי בטוח שיהיו בעיות אספקה בהתחלה כמו שהיה ל8800GT G92 ול8800GTS G80 בזמנם עקב ביקוש גדול יותר מיכולת ההצא של נוידיה.

לגבי ה OC, אני בעד לעשות לבד אם אתה יודע ואם לא אז תבקש שיעשו לך, כי ככה אתה מרוויח ביצועים בלי להוסיף כסף. זה WIN WIN

אני בספק שה8800GT ירדו עוד במחירים במשהו משמעותי כי זה כבר יהיה לא משתלם לייצר אותם, תסתכלו על ה 8800GTS 320, היה עולה 1500שח ככה בזמנו שה8800GT יצא, שבוע שבועיים לקח והמחירים שלו ירדו ל1300 ככה ונעלם מהשוק כמוצר חדש והTRADEZONE היה מוצף באנשים שרצו למכור.

אם אתה מתכנן על יד שניה, אז החלטה נכונה לחכות, אם אתה מתכנן על חדש, חבל על המאמץ מ1200שח שהם נמכרים היום, ספק אם זה ירד ביותר מ100שח במקרה הטוב.

פורסם
  • מחבר

מפרט נראה סבבה

מארז ההיתי שוקל משהו אחר פחות מצועצע, דיי שבעתי מלראות את התמונות שלו בכל מקום.

יש כמה מעניינים, יש את ה TAGAN החדש שנראה מדהים וביקורות מחמיאות, יש את ה CM690 שמעוצב סולידית ולדעתי מאוד נוח לעבודה וסידור חוטים.

יש את הפחות יקרים כמו ה HUSH שקיבל בזמנו (שהתחילו לפרסם אותו) ביקורות מאוד יפות, למרות לא יצא לי לפגוש מישהו שקנה כזה.

כ.מסך 9800GT צפוי לעלות מעל 2300שח לפי הערכתי לפי הכוח שיש לו והתחרות או יותר נכון חוסר תחרות שתהיה לו בשוק.

דיי בטוח שיהיו בעיות אספקה בהתחלה כמו שהיה ל8800GT G92 ול8800GTS G80 בזמנם עקב ביקוש גדול יותר מיכולת ההצא של נוידיה.

לגבי ה OC, אני בעד לעשות לבד אם אתה יודע ואם לא אז תבקש שיעשו לך, כי ככה אתה מרוויח ביצועים בלי להוסיף כסף. זה WIN WIN

אני בספק שה8800GT ירדו עוד במחירים במשהו משמעותי כי זה כבר יהיה לא משתלם לייצר אותם, תסתכלו על ה 8800GTS 320, היה עולה 1500שח ככה בזמנו שה8800GT יצא, שבוע שבועיים לקח והמחירים שלו ירדו ל1300 ככה ונעלם מהשוק כמוצר חדש והTRADEZONE היה מוצף באנשים שרצו למכור.

אם אתה מתכנן על יד שניה, אז החלטה נכונה לחכות, אם אתה מתכנן על חדש, חבל על המאמץ מ1200שח שהם נמכרים היום, ספק אם זה ירד ביותר מ100שח במקרה הטוב.

לגבי המארז: לא זה בסדר אני אוהב אותו, הוא יפה. העיקר שהוא שקט ומאוורר - הוא כן ?

לגבי ה 9800GT: מעל 2000 שקל, אתה בטוח ? אם ככה אז אני לא אחכה לו.

לגבי ה OC: אני לא יודע לעשות ובגלל זה אני רוצה לעשות לבד. זה לא שאני לא יודע בכלל, מאז שהתחלתי לחפש מחשב גם התחלתי ללמוד על ה OC אז אני יודע בעיקרון, רק אף פעם לא ניסיתי. וגם יהיה איתי חבר ושנינו ננסה ונלמד :)

פורסם

במארז בעיקר חשוב המרחב עבודה בפנים, שגם משפיע על זרימת האוויר ואיכות המאווררים

הLEXA הוא יחסית שקט, מבחינת מראה אמרת שאהבת אותו, ומבחינת גודל עד כמה שאני זוכר הוא יחסית נוח,

מה שכן אין לו אפשרות לסידור חוטים נורמלי, אז תשתדל לקחת ספק כוח עם כבלים מודולרים (הCORSAIR 520HX אכן מתאים)

OC לדעתי זה תמיד כיף לעשות לבד, אבל אם זאת פעם ראשונה שלך - אני מקווה שאתה לא מסוג האנשים שנלחץ שהוא רוצה מסך כחול ורץ למוכר בחנות לצעוק המחשב דפוק :)

בהנחה שלחבר שיהיה איתך יש נסיון אפילו בסיסי ב OC של מערכות כאלה ואתה רוצה ללמוד, זאת יכולה להיות חווה נעימה, ומספקת שתראה פתאום שקיבלת 30-40% תוספת ביצועים במעבד ללא השקעה נוספת (מכווונת) של תקציב.

לגבי המחיר של ה 9800GT זאת ההשערה שלי.

הוא אמור להיות חזק יותר מה 3870X2 כי הוא קצת יותר חזק מה ULTRA והיום הGTS מתקרב אליו.

המחיר של ה ULTRA בתור HE היה באיזור ה4000 שהוא יצא וה GTX כ500-800שח פחות (לא מדובר על מחירים היום אלא שהם יצאו לשוק)

המחירים של המוצרים היום נמוכים יחסית בהשוואה לשנה שעברה ולכן לא אמרתי 3000 אבל מעל 2000 נראה לי הגיוני.

מה גם שברגע שהוא יוצא, לATI-AMD לא תהיה תשובה מיידית ובטח תהיה בעית אספקה סדירה ו2 הגורמים האלו בד"כ מקפיצים מחיר לצרכן.

יש פורום גרפיקה, יש שם בחורים שכל הזמן מתעדכנים בביקורות בחו"ל ומידע על הפצות של כרטיסים לפי מה שהחברות מפרסמות, תשאל שם, בטוח תקבל תשובה טובה משלי לגבי הכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים