עבור לתוכן

מודם היציאה פתוחה.

Featured Replies

פורסם

תבדוק אם אין תוכנה אחרת שמתשמשת במודם, תסגור את כל התוכנות שעובדות ברקע (ctrl alt del) ותנסה שוב. אם אתה מצליח להשתמש במודם סימן שיש תוכנה מסויימת שעובדת ברקע ותופסת את המודם.

התוכנות שמשתמשות במודם הן או הפקס של WINDOWS או תוכנה לשיחה מזוהה כי הם מאזינות ל-PORT ומזהות שיחה נכנסת. מודם ONBOARD כזה סביר להניח שלא תומך בשיחה מזוהה (לפחות לא זו של נזק) ואת תוכנת הפקס מעט מאד אנשים (אם בכלל) מגדירים למענה אוטומטי.

פורסם
התוכנות שמשתמשות במודם הן או הפקס של WINDOWS או תוכנה לשיחה מזוהה כי הם מאזינות ל-PORT ומזהות שיחה נכנסת. מודם ONBOARD כזה סביר להניח שלא תומך בשיחה מזוהה (לפחות לא זו של נזק) ואת תוכנת הפקס מעט מאד אנשים (אם בכלל) מגדירים למענה אוטומטי.

רק 2 תוכנות בעולם משתמשות במודם? מה?

אתה רוצה רשימה של התוכנות שמשתמשות במודם? החל בpcanywhere ועד עשרות תוכנות של פקס (כן יש משהו מעבר לwindows)!!!

אז תעשה לי טובה, אל תקפוץ בפעם הבא...

אם אחרי הבדיקה שלי, הבעיה נשארה ככה"נ שהמודם לא תקין ולא כפי שנאמר פה "90% מהמקרים זה בעיה של דרייברים".

פורסם

רק 2 תוכנות בעולם משתמשות במודם? מה?

אתה רוצה רשימה של התוכנות שמשתמשות במודם? החל בpcanywhere ועד עשרות תוכנות של פקס (כן יש משהו מעבר לwindows)!!!

אז תעשה לי טובה, אל תקפוץ בפעם הבא...

אם אחרי הבדיקה שלי, הבעיה נשארה ככה"נ שהמודם לא תקין ולא כפי שנאמר פה "90% מהמקרים זה בעיה של דרייברים".

איזו תגובה של אידיוט... לך לך.. תישאר עם ה-23 הודעות שלך בשקט.

ציינתי שתי תוכנות שאני משתמש בהן. לא אמרתי שזה מה שאחרים עושים.

אז מי שקופץ פה זה אתה חביבי ולא אני.

פורסם

מי דיבר אליך בכלל? התגובה שלי היתה עבור SEVEN, הוא פתח את הדיון והתשובה בשבילו בלבד.

מי שאל איזה תוכנות יש לך במחשב?

זאת הפעם השניה שאתה קופץ כמו תרנגול...

עריכה:

איזה גבר אתה יש לך מעל 1000 הודעות, איזה מגניב אתה...

פורסם

תירגעו, חבל שהנושא הזה ינעל סתם..

הנושא כבר היה צריך להינעל מכיוון שהתקבלו כל התשובות האפשריות על השאלות שנשאלו כאן.

bah10 יש לי רק דבר אחד לומר לך-אתה אידיוט

וממני לעולם לא תקבל תשובה לשאלה גם אם אף אחד אחר לא ידע לענות לך כי יש לך פה מלוכלך ואת הסיגנון דיבור הזה תשמור לשוק בעזה ולא לפורומים פה.

פורסם

חתיכת טמבל, לך שחק לגו יא מטומטם.

עריכה:

אל תשכח מי התחיל עם הניבולי פה, יא אדיוט.

פורסם

bah10 אני לא יודע איפה אתה חושב שאתה נמצא......אבל וויכוחים כאלו לא נהוגים פה....אם אתה רוצה לקלל את גיל...תפתח את הוורד תכתוב את כל הקללות העולות בראשך ותשלח את הקובץ לשכן שלך...כי אולי הוא יהיה מעוניין לקראת את הקללות שלך! פה אנשים רוצים לקרא מידע בנושא חומרה!!!

פורסם

למה אתה פונה אלי? הוא ניבל את הפה, ואני פשוט לא נשאר חייב.

מה אתה רוצה ממני?

פורסם
  • מחבר

מה קרה? על מה אתם רבים? :bash:

כזכור לכם השאלה הייתה על מודם אנלוגי מסכן ועוד ON BOARD רציתי רק לדעת אם למישהו יש עוד איזו בדיקה שלא חשבתי עליה.

תודה לכל העונים לעניין אבל כל האפשרויות מוצו. הוא יקנה מודם חדש ב-50ש"ח שממש לא שווה לריב בשבילו.

ואם אתם רוצים לריב ולקלל סתם יש בשביל זה פורום כללי שלא קשור לשאלה שלי ובטח לא לתשובות האלו(אידיוט, מטומטם וכו').

אנשים פה לפעמים מזכירים לי את הצ'ט בנענע שאיבד מזמן את הזכות קיום שלו בגלל התבטאויות כאלו.

סוף סוף מישהו פותח אתר חומרה רציני ובעיברית וההתבטאויות שלכם רק הורסות את החשק לשאול שאלה(אני לא מדבר על כולם).

פורומים זו היזדמנות מעולה ללמוד משהו חדש מניסיון של אחרים, תנצלו אותו או לפחות אל תקלקלו למי שכן רוצה.

נ.ב

סליחה על ההרצאה אבל הייתי חייב. :saint:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים