פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים הייתי עושה 3 מחיצות. 1 - למערכת ותוכנות, 2 -למשחקים, 3 - לאכסון (מסמכים, סרטים, מוזיקה, הורדות)מחיצת המערכת - לכל היותר 40גיגה.מחיצת האכסון - לכל הפחות 160גיגה.אפשר להגדיל את מחיצת האכסון על חשבון מחיצת המשחקים, או להיפך - תלוי מה יש לך יותר.כמובן, זה אומר לא להתקין את המשחקים ל-PROGRAM FILES (חלק כברירת מחדל רוצים ללכת לשם).ולא לאכסן שום מידע ב-MY DOCUMENTS, אלא לנהל בעצמך את מחיצת האכסון.
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים מחבר הייתי עושה 3 מחיצות. 1 - למערכת ותוכנות, 2 -למשחקים, 3 - לאכסון (מסמכים, סרטים, מוזיקה, הורדות) מחיצת המערכת - לכל היותר 40גיגה. מחיצת האכסון - לכל הפחות 160גיגה. אפשר להגדיל את מחיצת האכסון על חשבון מחיצת המשחקים, או להיפך - תלוי מה יש לך יותר. כמובן, זה אומר לא להתקין את המשחקים ל-PROGRAM FILES (חלק כברירת מחדל רוצים ללכת לשם). ולא לאכסן שום מידע ב-MY DOCUMENTS, אלא לנהל בעצמך את מחיצת האכסון. מלך ! מבין גדול אתה ! אני יודע מה אתה רוצה לעשות אני מספיק לי 20 גיגה ב C וב D 200 גיגה למשחקים בE 100 גיגה ככה שהסוף של ההארדיסק הוא יהיה עם תוכנות סרטים שירים וההתחלה תיהיה הכי הרבה מהירה שזה D איפה שהמשחקים נכון ?.... עכשיו לגבי המסמכים שלי מה זה תאומרת, לאכסן אותם בכונן E ?.... לא ב C ? למה ?...
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים דווקא ההתחלה של הכונן זה החלק האיטי ביותר.אין טעם לחלק את הכונן ל-3. עדיף לחלק ל-2 כמו ההצעה של outrage.*אגב, אם ההתחלה של הכונן הכי איטית, זה לא אומר שהאמצע יותר מהיר. זה תלוי במספר הפלאטות בכונן.
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים מחבר דווקא ההתחלה של הכונן זה החלק האיטי ביותר.אין טעם לחלק את הכונן ל-3. עדיף לחלק ל-2 כמו ההצעה של outrage.*אגב, אם ההתחלה של הכונן הכי איטית, זה לא אומר שהאמצע יותר מהיר. זה תלוי במספר הפלאטות בכונן.שיגעו אותי כבר עם זה ... אחיבדוק ההתחלה יותר מהירה !והסוף יותר איטי ! !C הרבה יותר מהר . עדיף לי לעשות 3 מחיצות כמו שהוא אמר ! ואחת שמפרידה באמצע שלא יגיע לסוף...
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים בגדול - HD מתחיל לכתוב מהחלק החיצוני של הפלטה אל הפנימי. המחיצה הראשונה מתחילה מהחיצוני, ואכן תהיה מהירה יותר. ע"מ לנצל את המהירות בייעילות, מומלץ שתהיה כ-25% מנפחו הכולל של ה-HD (או קטנה יותר).בנושא עבודה מול מס' פלטות, אני צריך לחפור עוד קצת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.