פורסם 2002 בינואר 3123 שנים [glow=Blue, 2, 300]די!!!![/glow]אתה לא תמצא את חבר שלי!!! רד מזה כבר!!!ילד שפוך!!!עזוב אותו כבר בשקט!!!!
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מחבר מה הקשר לזה אני פתחתי את הסקר בגלל "מחשב באוטו"חוצמזה לכי לישון בגילך אסור להיות ערה בשעות אלו!
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מותר לי אני שרוט!??????????????????????הגרנד קניון יותר קטן מהשריטה שיש לך במח.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מה הקשר לזה אני פתחתי את הסקר בגלל "מחשב באוטו"חוצמזה לכי לישון בגילך אסור להיות ערה בשעות אלו!כן....כן....סתם אתה כבר מחפש אחר המסכן כבר בערך חודשיים...לא נמאס?ואז שולח לי הודעה לאייסי אם זה חבר שלי זה JACKASS?די עם הבולשיט....אל תעלה על העצבים....ואל תגיד לי מתי ללכת לישון...[חכה חכה מחר בבית בספר....
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מחבר מה כבר תעשי???תאימי עלי וכמו תמיד אני איים ו## חברה שלך תבוא לעזרתך ו נזק ישב בצד ויתפצץ מצחוק על איך שאת חושבת שאת קשוחה?
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים כנראה שכחת את הפעמים שהתקפלת מכאב....אין בעיה.....נזכיר.....תאמין לי שנזק צוחק יותר עליך מאשר עליי...ולי לפחות יש חברים....
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מחבר יש לך 4 חברים (אני בפנים)אני אף פעם לא התקפלתי מכאב לעומת זאת את תפסת את כף ידך מכאב יותר מכמה פעמיםנזק צוחק עליך שמחי עלי אני יושב לידו בביצפר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.