עבור לתוכן

בעיה בראוטר? או במחשב?

Featured Replies

פורסם

169.254 אלו כתובות APIPA שהוינדוס נותן לממשק רשת אם הוא מזהה חיבור ולא מקבל תשובה לבקשת DHCP תוך 60 שניות.

זאת כתובות LAN טובה ורגילה לגמרי ויכולה להשמש ברשת LAN בדיוק כמו כתובות 192.168. האלקטל 510, למשל, יודע לעבוד עם כתובות כאלו ולכן אפשר להתחבר דרכו ברוב המקרים שמקבלים הודעת "קישוריות מוגבלת...".

השאלה היא איזה מודם זה, והאם הוא מוגדר כנתב או אם יש חיבור ללא חייגן (במקרה של חיבור בכבלים).

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה:

1.בכול מחשב יש כרטיס רשת מובנה על הלוח (במקרה שלי בגלל שיש לי DQ6 אני משתמש בשני חיבורי אינטרנט,אבל הם עדיין מחוברים לאותו סווי'צ) ואכן כול המחשבים מתחברים לסוויצ.

2.באף אחד מהמחשבים חוץ מהמחשב הבעייתי אין כתובת שמתחילה ב169

3.אני לא מחייג לאינטרנט כדי להתחבר(אני מחובר מהרגע שאני נכנס)

4.אני בכבלים, (תשתית של HOT,וספקית 012)

פורסם

למרות שלא אמרת, אני מניח שאתה בחיבור ללא חייגן. כמו כן אני מניח שזה המחשב השלישי או הרביעי שאתה מחבר למתג.

אם אני צודק זה אומר שמה שקורה זה שכל מחשב מושך כתובת אינטרנטית מהספק פרט למחשב הנוסף, הסיבה שהוא לא מושך כתובת היא שהספק מגביל אות ל2 או 3 כתובות.

ע"מ לחבר יותר מחשבים אתה תצטרך נתב או לחבר את אחד המחשבים בשיתוף אינטרנט דרך מחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שזה לא ממש הגיוני,כי בעבר היו 3 מחשבים מחוברים לרשת

שלי של אחי ושל אבא שלי.

אז בגלל זה קשה לי להבין מה עכשיו הבעיה,ומה לעשות בנידון.

פורסם

הבעיה שזה לא ממש הגיוני,כי בעבר היו 3 מחשבים מחוברים לרשת

שלי של אחי ושל אבא שלי.

אז בגלל זה קשה לי להבין מה עכשיו הבעיה,ומה לעשות בנידון.

יכול להיות ששיניתם ספק? יכול להיות שמדיניות הקצאת הכתובות שלו השתנתה והם כבר לא נותנים 3 כתובות, אלא רק 2? אתה יכול להתקשר ולברר.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי ששינינו ספק,לגבי הקצאת כתובות,אני אתקשר ואברר.

פורסם
  • מחבר

הראוטר היה צריך איפוס דרך HOT,וזה פתר את הבעיה....

(בטח כולם פה רוצים לרצוח אותי xD)

אז בכול מקרה,תודה רבה,כולנו השכלנו :)

פורסם

כמו שאמרו פה, המודם של הכבלים מחלק עד 3 כתובות חוקיות.

אם חיברת בעבר מחשב אבל אתה כבר לא משתמש בו והוא לא מחובר, המודם עדיין זוכר אותו.

כשכיבית והדלקת מחדש גרמת למודם "לשכוח" :xyxthumbs:

ככה אתה יכול לחבר שוב 3 מחשבים.

שים לב שאם תרצה לחבר 4 מחשבים, לא תוכל - גם אם יש לך switch

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים