פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים יש לי בעיה חמורה בלוח אם - כל פעם שאני מחבר משהו ליציאות (USB, COM, FireWire, PS2...) היציאות לא עובדות - אני צריך לנתק ולחבר את הציוד 30 פעם, להחליף בין היציאות שוב ושוב עד שזה פועל. כל פעם אני מצליח לגרום רק לעכבר לעבוד, או רק למקלדת, או לעכבר ולמקלדת אבל לא למודם... יש למישהו מושג למה זה קורה? איך אפשר לטפל? אני משתמש בלוח K8N PLATINUM 2 של MSI.
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים שלח אותו למעבדה של החנות ממנה נקנה, אולי הבעיה היא פיזית של הלוח-אם ובמקרה כזה אין לך ממש מה לעשות.
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר המחשב כבר בן5 שנים כמעט, אין עליו אחריות. הייתי מעדיף לחסוך את ה300 שקל שיקח לי הטכנאי ולהשקיע אותם בלוח חדש, במידה וזה נדרש...
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים נסה להתקין את הציפסט מחדש ואת כל הדרייבריםאולי זו גם בעיה של מערכת הפעלהנסה לבדוק אם הבעיה נמשכת גם במצב בטוח
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר הבעיה מתחילה הרבה לפני שהמחשב עולה - כבר בהדלקת המחשב אני יכול לראות שהלדים של העכבר והמקלדת לא דולקים, למשל... לא בעית OS.צריך לעשות משהו מיוחד על מנת להתקין את הצ'יפסט, או פשוט להתקין כמו כל דרייבר מהדיסק?
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים עבד שנים ? בדקת קבלים לנפיחות ? לנזילות ?נשמע כמו הלחמה קרה באזור של השקעים..........
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר אני לא טכנאי, אבל בעין חשופה לא הצלחתי למצוא שום סימן לקבלים תקולים... שום נזילות, שום שברים, כל הקבלים והנגדים נראים כמו שצריך.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים יציאות INPUT... זה מושג חדש בעולם המחשוב.לענייננו, התנהגות כזאת היא כמעט תמיד בעיית פיזית של הלוח, שמעידה על גסיסה קרובה.הייתי מנסה אולי עוד דבר אחד: לאפס את ההגדול של ה-BIOS ואולי לשדרג BIOS אם יש גרסה חדשה עבור הלוח הספציפי שלך.מעבר לזה - הייתי פשוט הולך וקונה לוח חדש כל עוד ניתן להשיג אותם.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר חחח התכוונתי לכל החיבורים שמזינים מידע ולא מוציאים מידע, למשל, חיבורי רמקולים, DVI וכ"ו כן פועלים. תודה בכל מקרה, מקווה שאני עוד אצליח להשיג לוח שתומך בטכנולוגיות כל כך מיושנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.