פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר אני אומר שהייתה להם פדיחה ענקית טעות זה בחירה לא נכונה ואני לא חושב שהם בחרו את זה
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים ואי ואי איזה פאדיחה..... חחח מגיע להם עכשיו הם מבינים איך הלקוחות מרגישים
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים :kopfpatsch: :kopfpatsch: יאללה עד כמה טיפשים אפשר להיות , הרי הם יודעים שמשהו כזה יכול לקרות אז למה לא למצוא דרך קירור לכלוב הזה שה360 נמצא בו?
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים באמת טיפשות- לפחות בתצוגה שמושכת חשיפות מהתקשורת תשקיעו במכשירים משודרגים (במקרה הזה קירור).ובכלל-אני לא בקיא בתחום הקונסולות, אבל מכיר את הבעיה.בכתבה למעלה נאמר שהם רצו לשנות את המצב ולגרום ללקוחות להבין שנגמרה בעיית ה-RROD,מצד שני הם ממשיכים עם מכירות המוניות ויורקים לצרכנים בפנים עם קונסולה בעייתית...
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים זה כן זה תערוכה גדולה וחשובה והBBC ראה את זה טוב נו כן... זה קצת כואב ;D.אווץ'...
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים בהשקה של Windows 98 בCNN, ברגע שביל חיבר את הסורק למחשב בשביל להראות איך PnP עובד עם USB המערכת חטפה מסך כחול...ד"א RROD מראה על עוד דברים, תחבר XBOX360 בלי כבל מסך ותראה מה קורה...
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר תחבר XBOX360 בלי כבל מסך ותראה מה קורה...אם אני זוכר נכון במקרה כזה יש 4 נורות אדומות ולא 3
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים זה יכול לקרות גם בגלל השנאי,אם מחברים הכל ולא עובר חשמל כמו שצריך אז יש טבעת.
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים הבחור מדבר מנסיון חחחח נפשכתי מצחוק מהת'רד שלך אחי (הכל בצחוק כן? ) בהשקה של Windows 98 בCNN, ברגע שביל חיבר את הסורק למחשב בשביל להראות איך PnP עובד עם USB המערכת חטפה מסך כחול... כ"כ מגיע לביל גייטס. ברכה משמיים שדבר כזה קרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.