פורסם 2005 ביוני 620 שנים איפה אתה גר ? קיבוץ\מושב\כפר\התנחלות ? אצלי הכל נוף אורבני צפוף... אם היתה לי איזה שכנה כוסית נודיסטית לפחות מילא אבל גם את זה אין
פורסם 2005 ביוני 720 שנים נראה כמו הלוקיישן מסיינס...מה?ובכלל אני אצלם עכשיו כמה תמונות פחות חשוכות וכמובן שאתם חייבים לראות את הבלאגן יש לי ומקום של החשמל עם כל החיווט:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים Yes simon im from bney aish and i live in the haalon street just like you.not everyone could realize that that's bney aish becouse fires like ware almost everyware.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אין לי מושג מה איתכם אבל אצלי אין חוט אחד על הריצפה והכל מסודר יפה מאוד.............פשוט לקחתי את הדבר הזה שמקבלים עם הג'ינסים של לי קופר(נו העיגול מהאלומיניום....) אספתי את כל החוטים ו.......אין שום חוט והכל מסודר........believe it or not......believe it !
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים ?!?!@#?!#?!$@?@#%?%@!#!@!@#%?!%#@ :bash: :bash: :bash: :bash: בשביל מה אתה "מקפיץ" (אין מה להקפיץ פה) ת'רד שהוא סטיקי וגם ככה מתעדכן בהודעות חדשות כל כמה ימים !?!??!
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים טוב אם אתם רוצים עוד תמונות אז יאללה בכיף........ תהנו......... אוסף הברמן שלי........יש עוד הרבה פשוט לא היה מקום...... הספרייה עצמה (מבולגנת החושלוק.......שמתם לב שלא סידרתי את החדר שלי כבר הרבה זמן.........אולי עכשיו כשיש קצת חופש יהיה זמן גם לבילויים וגם לחדר....) המחשב מבפנים (אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו : ) ) הגריל מלמעלה.......התמונה לא יצאה משהו כי זזתי אבל בכל זאת......ד"א קרדיט ענק לולנטין (HITMANX) שעזר לי לעשות אותו עם הדרמל !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.