עבור לתוכן

כיצד לבחור UPS ? התקציב ייקבע בהתאם לצרכים ובעזרתכם האדיבה

Featured Replies

פורסם

מדובר בשני מחשבים ומסך.

מחשב אחד 1GHZ PENTIUM III שתפקידו לא לעשות כלום. מותקן עליו UBUNTU והוא משמש כ FIREWALL, שרת FTP לעת מצוא ולעתים אני מקמפל עליו דברים שונים. הוא רץ שנים עם ספק 350W.

מחשב שני ATHLON 64 +3200 VENICE CORE עם כרטיס מסך RADEON 600 PRO שמשמש לגלישה ועבודה בפוטושופ.

המסך הוא PHILIPS 2007PES שצורך 50W.

אני מעריך (האם אני טועה ?) שכולם ביחד צורכים כ 400W.

נראה לי חשוב שה UPS יהיה LINE INTERACTIVE כך שהמחשבים יהיו מבודדים לחלוטין ממערכת החשמל. אני מכוון למערכת שתיידע את שני המחשבים שאספקת החשמל נפסקה ותתן להם שהות לרדת באופן מסודר.

חשוב גם שהמערכת תהיה טובה גם כהאובונטו יעבור ל ATHLON, הפוטושופ למחשב חדש והפנטיום 3 לפח.

אחרי שאני אדע מה הדרישות מ UPS שיכול להחזיק כזו מערכת אני אוכל לחשוב על תקציב.

פורסם

לפי כל מה שאתה מציג אתה יכול להסתפק במכשיר PRPC 750.הוא יכול להחזיק גבולי 2 מחשבים אבל אם אתה מתכוון לעבוד ולגבות עם סוללה מחשב אחד

ולהגן על שניים - כלומר אחד מוגן כולל גיבוי ואחד מוגן מנחשולי מתח הוא יתאים לך בהחלט.

פורסם

לפי כל מה שאתה מציג אתה יכול להסתפק במכשיר PRPC 750.הוא יכול להחזיק גבולי 2 מחשבים אבל אם אתה מתכוון לעבוד ולגבות עם סוללה מחשב אחד

ולהגן על שניים - כלומר אחד מוגן כולל גיבוי ואחד מוגן מנחשולי מתח הוא יתאים לך בהחלט.

סדרת הPRPC הם לא אל פסק און ליין כמו שהוא רוצה..."מבודד מהרשת"..לפותח הדיון מערכות אל פסק כאלו הם יקרות (מעל ה1000 ש"ח) האם אתה מוכן להשקיע סכום כזה?

פורסם

כוונתך שהוא התכוון לסדרת SMART ה"מפורסמת"?.שיוצרת גל סינוס טהור ועובדת חלק עם ספקי אקטיב PFC?

פורסם
  • מחבר

סדרת הPRPC הם לא אל פסק און ליין כמו שהוא רוצה..."מבודד מהרשת"..לפותח הדיון מערכות אל פסק כאלו הם יקרות (מעל ה1000 ש"ח) האם אתה מוכן להשקיע סכום כזה?

פתחתי את הדיון כי אני לא ממש יודע מה אני צריך. אני רוצה לדעת על מה אני מוותר כשאני יורד במחיר ומה רמת החשיבות של זה. האם LINE INTERACTIVE כמו הדגם שהוצע זה לא מבודד מהרשת ? אם 750VA זה גבולי האם לא עדיף לקנות 800VA שיגבה את שני המחשבים ויגן על המסך ?

פורסם

כוונתך שהוא התכוון לסדרת SMART ה"מפורסמת"?.שיוצרת גל סינוס טהור ועובדת חלק עם ספקי אקטיב PFC?

התכוונתי לאל פסק און ליין ולא לסידרה מסויימת

פתחתי את הדיון כי אני לא ממש יודע מה אני צריך. אני רוצה לדעת על מה אני מוותר כשאני יורד במחיר ומה רמת החשיבות של זה. האם LINE INTERACTIVE כמו הדגם שהוצע זה לא מבודד מהרשת ? אם 750VA זה גבולי האם לא עדיף לקנות 800VA שיגבה את שני המחשבים ויגן על המסך ?

תראה כעקרון 750VA יספיק לך ומעל זה יש את ה1050 שהוא 1000VA נדמה לי (לא זוכר בדיוק)....אם כדאי לך מערכת מבודדת מהרשת (נקראת און ליין) תלוי בשיקולים שלך...לפי דעתי למחשבים ביתיים אין שימוש בזה

פורסם
  • מחבר

בקישור הבא יש רשימה של 1000VA LINE INTERACTIVE שהמחירים שלהם נעים בין 630 ל 1800 ש"ח

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-UPS&DB36621=36960&DB36521=37167

ניתן למצוא טווחים רחבים גם ב 750 וב 800. אני מניח שיש סיבה להבדלי המחיר. יהיה לי יותר קל לבחור דגם (לא שכחתי את ההמלצה) אם אני אדע מה יש ביקר שעולה יותר.

פורסם

מערכת אינטראקטיב היא לא מערכת און ליין...

יש באתר של אדוויס הסברים פשוטים להבנה שכל אחד יכול לקרוא ולהבין ברמה הבסיסית על אל פסק...

http://www.advice.co.il/Opage.aspx?pageID=300

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים