עבור לתוכן

נייד - שינה או כיבוי

Featured Replies

פורסם

החלטתי לשאול כאן את השאלה כי אין מקום מוגדר לשאלה כזו....

האם נכון להשאיר את המחשב נייד רוב הזמן במצב שינה ולעשות לו מחזור של הדלקה כיבוי אחד לשבוע בערך..??

תודה מראש רן

פורסם

למה לא לכבות אותו בכלל וזהו?

דרך אגב, גם להשאיר אותו מחובר למטען בצורה קבועה, לא הכי בריא.

פורסם
  • מחבר

האמת שגם אני חושב כמוך פשוט ככה אמרו לי אז אני שואל לדעות נוספות כדי להבין אם יש נכונות במה שאמרו לי..!

תודה

אם אפשר עוד דעות יבורכו

פורסם

דרך אגב, אני בכלל שוחט את הלפטופ שלי, פועל כמעט 24/7 חוץ מהמקרים שאני צריך לקחת אותו איתי.

ואני כל כך מפחד שהוא ימות מהר :s07:

פורסם
  • מחבר

סבבה

פורסם

מאיפה השטויות האלה ששימוש 24/7 יהרוג מחשב נייד? או שלהשאיר אותו מחובר לחשמל כל הזמן לא בריא?

הוא לא שונה ממחשב רגיל. האם גם מחשב רגיל אתה נוהג לנתק מהחשמל?

פורסם

לכל החבר'ה של ה 24/7- בסדר גמור

רק תדאגו שהסוללה תהיה בחוץ, ולעשות לה מחזור טעינה/פריקה פעם ב 10 ימים.

פורסם

רק תדאגו שהסוללה תהיה בחוץ, ולעשות לה מחזור טעינה/פריקה פעם ב 10 ימים.

אין שום סיבה לעשות את זה.

פורסם

זה נכון שהסוללות כיום הרבה פחות רגישות מפעם לניוון או בלאי, אבל עדיף להשאיר אותן בפעולה כלשהי.

פעם ב 10 ימים באמת לא דרוש, אפשר גם פעם ב 15 או 20 יום

פשוט שיהיה קל לזכור.

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר את המחשב רוב הזמן נגיד כמה ימים על מצב שינה או לכבות אותו??

בוא נגיד ככה אם אני לא הולך לגעת במחשב 6-8 שעות מה כדאי לשים אותו על מצב שינה או לכבות אותו??

פורסם

אני עושה hibrenate כשאני לא משתמש במחשב לכמה שעות לפחות.

פורסם

נא לשנות את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין המצב hibrenate למצב שינה ואיך אני מעיר אותו מהמצב הזה ..?

פורסם

במצב שינה חלק מהמערכות עדיין עובדות והמחשב עדיין צורך כמות מסויימת של חשמל (אצלי הוא לא מחזיק במצב הזה יותר מכמה שעות בחלק מהניידים).

ב hibernate חלונות שומר את המצב של המחשב ומכבה אותו לגמרי, וכשאתה מדליק אותו, לוקח לו קצת יותר זמן להתעורר. אתה מעיר אותו ע"י הדלקת המחשב.

פורסם

אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר את המחשב רוב הזמן נגיד כמה ימים על מצב שינה או לכבות אותו??

בוא נגיד ככה אם אני לא הולך לגעת במחשב 6-8 שעות מה כדאי לשים אותו על מצב שינה או לכבות אותו??

למה לא לכבות?

הרי לא ייקח לו שעה כדי להידלק

תכבה, תחסוך קצת בחשמל ותדליק בעת הצורך...

אני למשל מכניס את הנייד למצב שינה רק כאשר אני יודע שאני הולך להדליק אותו בחזרה תוך פחות משעה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים