פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים החלטתי לשאול כאן את השאלה כי אין מקום מוגדר לשאלה כזו....האם נכון להשאיר את המחשב נייד רוב הזמן במצב שינה ולעשות לו מחזור של הדלקה כיבוי אחד לשבוע בערך..??תודה מראש רן
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים למה לא לכבות אותו בכלל וזהו?דרך אגב, גם להשאיר אותו מחובר למטען בצורה קבועה, לא הכי בריא.
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים מחבר האמת שגם אני חושב כמוך פשוט ככה אמרו לי אז אני שואל לדעות נוספות כדי להבין אם יש נכונות במה שאמרו לי..!תודהאם אפשר עוד דעות יבורכו
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים דרך אגב, אני בכלל שוחט את הלפטופ שלי, פועל כמעט 24/7 חוץ מהמקרים שאני צריך לקחת אותו איתי. ואני כל כך מפחד שהוא ימות מהר
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים מאיפה השטויות האלה ששימוש 24/7 יהרוג מחשב נייד? או שלהשאיר אותו מחובר לחשמל כל הזמן לא בריא?הוא לא שונה ממחשב רגיל. האם גם מחשב רגיל אתה נוהג לנתק מהחשמל?
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים לכל החבר'ה של ה 24/7- בסדר גמוררק תדאגו שהסוללה תהיה בחוץ, ולעשות לה מחזור טעינה/פריקה פעם ב 10 ימים.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים רק תדאגו שהסוללה תהיה בחוץ, ולעשות לה מחזור טעינה/פריקה פעם ב 10 ימים.אין שום סיבה לעשות את זה.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים זה נכון שהסוללות כיום הרבה פחות רגישות מפעם לניוון או בלאי, אבל עדיף להשאיר אותן בפעולה כלשהי.פעם ב 10 ימים באמת לא דרוש, אפשר גם פעם ב 15 או 20 יוםפשוט שיהיה קל לזכור.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים מחבר אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר את המחשב רוב הזמן נגיד כמה ימים על מצב שינה או לכבות אותו??בוא נגיד ככה אם אני לא הולך לגעת במחשב 6-8 שעות מה כדאי לשים אותו על מצב שינה או לכבות אותו??
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר מה ההבדל בין המצב hibrenate למצב שינה ואיך אני מעיר אותו מהמצב הזה ..?
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים במצב שינה חלק מהמערכות עדיין עובדות והמחשב עדיין צורך כמות מסויימת של חשמל (אצלי הוא לא מחזיק במצב הזה יותר מכמה שעות בחלק מהניידים).ב hibernate חלונות שומר את המצב של המחשב ומכבה אותו לגמרי, וכשאתה מדליק אותו, לוקח לו קצת יותר זמן להתעורר. אתה מעיר אותו ע"י הדלקת המחשב.
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר את המחשב רוב הזמן נגיד כמה ימים על מצב שינה או לכבות אותו??בוא נגיד ככה אם אני לא הולך לגעת במחשב 6-8 שעות מה כדאי לשים אותו על מצב שינה או לכבות אותו??למה לא לכבות?הרי לא ייקח לו שעה כדי להידלקתכבה, תחסוך קצת בחשמל ותדליק בעת הצורך...אני למשל מכניס את הנייד למצב שינה רק כאשר אני יודע שאני הולך להדליק אותו בחזרה תוך פחות משעה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.