עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לC++

Featured Replies

פורסם

שלום

אני לומד במגמת אלקטרוניקה כתה י' :hi:

כן אני יודע שעכשיו כמה דברים שאני אומר לא קשורים לנושא ואני חפרתי :'( :nixweiss:

התחלנו ללמוד במחשבים שפת C++. :xyxthumbs::yelclap:

המורה הזה :bash: ,בכללי כול מורי האלקטרוניקה, אתה מבקש מהם שיסבירו לך :kopfpatsch: הם אומרים בסוף או פשוט אין להם זמן בשיעור[ ובבית הספר נראה לי שהם לקחות את כול העבודות האפשריים שם הם רצים ממקום למקום כמו משוגעים] בסוף אני נתקע אם סימני שאלה מעל הראש.

1.עכשיו לנושא אז התחלתי ללמוד C++ ואני פשוט לא מבין כלום כמעט הוא הסביר לנו על דברים פשוטים על : && ועוד כמה דברים כאלו ועל תרשים זרימה וגם על התחלה בשביל לעשות מחשבון ואני לא הבנתי כלום הכול לא מתקשר לי מישהו מכם יכול להסביר לי בבקשה.

2.וכול המקצועות האחרים[תורת החשמל פיזיקה ומיתוג]הכול התבלבל הקטע של הסירטוטים ואת הפונקצייה הבוליאנית וגם האיך לחשב חשמל את הR וכול זה התבלבל אצלי אני לא מבין גם בזה [אני גם לא ידעתי אם לפתוח נושא חדש באקטרוניקה ומודינג אבל אני כמעט בטוח שהשאלה הזאת לא קשורה לשם וגם לכול מקום בפורום]אפשר גם הסבר.

וגם אני יודע HTML וCSS דיי טוב אני כבר שחכתי כמה דברים אבל אני יכול להתחיל לחזור עוד פעם.

אז אני רוצה לסיים עד המכללה בבית הספר ואולי גם אונברסיטה בנושא אלקטרוניקה.

אז אני ידע את האלקטרוניקה במצב טוב אבל את הענייני השפות וגם עניינים של הפוטושופ וכול זה ברח לי השם אני לא ילמד אז אני רוצה ללמוד הכול בבית .

אז הנה השאלה.

3.אם אני ידע בכללי את כול התחומים שיש במחשבים זה יעזור לי מאוד בחיים?

וגם עוד שאלה לא ממש קשורה לשפות תיכנות

4.אני לא יודע איך בדיוק להגיד אבל איך המחשב פועל

זאת אומרת.

יש את הכול החומרה

||

||

/ \

החומרה עובדת על שפה בינארית בכללי כול חומרה הקסדצמלית בטח ועוד

||

||

/ \

על השפה הבינראית בונים בשפת C++ שבכללי מזה יוצא ווינדוס

||

||

/ \

על האוינדוס בונים HTML וכול זה

||

||

/ \

יש גם שפות כמו C שארפ שזה סביבה על הוינדוס וגם את התוכנות 3D שבונים עליהם משחקים חדשים ואם הדיריקס ועוד

||

||

/ \

ומכול זה אחרי הכול יוצא משחקים ותוכנות

אתם יכולים להסביר לי על זה ואם כתבתי נכון בכללי כול העסק הזה מעניין אותי אני רוצה לדעת את כול המחשוב ברמה הכי טובה :jump::nixweiss:

אם איזה שאלה לא מובנת תגידו

תודה לכול העונים :xyxthumbs::yelclap:

מצטער שחפרתי

בבקשה שלא תייבשו אותי כמו פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320027.new#new :'( :'( :'(

פורסם

אז נתחיל:

1. קצת קשה להסביר לך בלי לדעת מה למדת (וגם זה לא בדיוק משהו שקל להסביר דרך האינטרנט). אתה יכול לנסות ללמוד מהמדריכים כאן:

http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming

תתחיל מהשיעורים הראשונים על C, אח"כ אתה יכול להמשיך ל-++C

3. אתה לא יכול לדעת את כל התחומים שיש במחשבים. "מחשבים" זה נושא מאוד רחב. כמובן, כמו בכל מקצוע, יעזור להכיר כמה שיותר תחומים (או לחילופין, להכיר תחומים מסויימים מאוד לעומק).

4. זה קצת יותר מסובך מזה (וקשה לי לחשוב על דרך טובה להסביר את זה כאן, נראה אם מישהו יידע להסביר את זה יותר טוב).

פורסם

http://video.google.com/videoplay?docid=7654043762021156507

יש פה הרצאה של מרצה מהמרכז הבינתחומי בהרצליה שמדבר על רעיון שלו לעשות כיתת לימוד לבתי ספר שמסביר איך מחשבים עובדים מהשלב הראשון של שערים לוגים ועד לתוכנות שרצות על מערכת הפעלה (כולל כל השלבים שבאמצע).

פורסם
  • מחבר

אז נתחיל:

1. קצת קשה להסביר לך בלי לדעת מה למדת (וגם זה לא בדיוק משהו שקל להסביר דרך האינטרנט). אתה יכול לנסות ללמוד מהמדריכים כאן:

http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming

תתחיל מהשיעורים הראשונים על C' date=' אח"כ אתה יכול להמשיך ל-++C

3. אתה לא יכול לדעת את כל התחומים שיש במחשבים. "מחשבים" זה נושא מאוד רחב. כמובן, כמו בכל מקצוע, יעזור להכיר כמה שיותר תחומים (או לחילופין, להכיר תחומים מסויימים מאוד לעומק).

4. זה קצת יותר מסובך מזה (וקשה לי לחשוב על דרך טובה להסביר את זה כאן, נראה אם מישהו יידע להסביר את זה יותר טוב).

[/quote']

1.אממ יש לי בעיה אם האתר הזה אין לי WORD בכול המחשבים שלי בבית :nixweiss:

3.תודה על התשובה אבל לפי מה שהבנתי\חשבתי כי בכללי אין עבודה שחייבת את שתי הדברים הכללים מאוד חומרה-תוכנה נראה אולי לעבוד בשתי עבודות ולקבל יותר מ20000 לחודש יהיה בסדר מאוד :hat::cool2:

exercise

תודה על הלינק אבל לא רואים את כתוביות והאיכות גרועה וגם אני כתה יוד הקבצה באנגלית 4 יחידות אני לא יודע הכול :jump:

אה ושניצל אני יכתוב כאן את הנושאים עוד כמה דקות אני יהדכן את הנושאים שלמדנו

אה ומישהו יודע את שאלה 2 להסביר לי גם בפרטי זה יכול לעזור לי.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 19:54:28

אז נתחיל:

1. קצת קשה להסביר לך בלי לדעת מה למדת

הנה כול הונאים שכתוב לי במחברת

הגדרת משתנים-CHAR,FLOAT,INT

סיגימנט7 אממ אני חושב שזה קשור לפיזיקה

מה החוקי ומה לא

מבנה ואופן פעולה מעבד זיכרון קלט פלט

תרשים זרימה

#INCLUDE>סטודיאו.או<

בקיצר שלהכניס 10 מספרים ולחשב שם

!,&&,!!,IF,SCANF,PRINTF,וגם<<,>>,++,--בכללי זה הכול

באלקטרוניקה אם שצריך למצוא U1,U2,U3,R2,R3,UT זה מתוך תרגיל מה למצוא ואני מבולבל לגמרי

מה למדנו בכללי באלק' זה בינארי הקסדצימלי א להפוך אותם בכול הדרכים אני מבין

ואז מושגי יסוד פשוט פונקציות בוליאניות אם כול החוקים אני לא מבין לגמרי בעניין של האותיות אבל בטבלת אמת אני יודע טוב

למדנו שערים לוגיים מNOT-NXOR

אז אחרי כול החיפוש בכול המחברות שלי

מה שאני לא יודע זה;

Cפלוספלוס לגמרי

את הזה הטורי והלא טורי לסרטט נגדים וכול זה אני לא יודע איך לחשב את הזרם ולמצוא את הדברים

ולפתור פונקציות בוליאניות באותיות האלו

פורסם

היתה סדנה שעשיתי באוניברסיטה שמתחילה בפרטים הקטנים של שערים לוגיים ומגיעה עד לרמה של מערכת הפעלה ושפה עילית.

שמעתי שהסדנה הזו מועברת השנה בעוד מקומות.

הנה אתר הקורס באוניברסיטה העברית.

פורסם

זה בדיוק הסדנה שמדובר עליה בסרט שהבאתי.

ו SMAZ אתה זרקת שם הרבה מושגים חלקם מאוד בסיסים, בסטיקי בפורום הזה יש לינקים לכל מני מדריכים בסיסים בשפות האלו C/C++, מומלץ שתעבור עליהם וקודם תלמד ותכיר את הבסיס של C.

פורסם

אז זה אחלה דבר.

אני והשותף שלי עשינו בסוף xonix.

פורסם
  • מחבר

אממ איך פותחים אני מגיע לחלון אם ריק ואומר לי איזה קובץ לשים או שזה לא עובד בVISTA :kopfpatsch: טוב אני ארי האוכל ישים להורדה במחשב השני

היתה סדנה שעשיתי באוניברסיטה שמתחילה בפרטים הקטנים של שערים לוגיים ומגיעה עד לרמה של מערכת הפעלה ושפה עילית.

שמעתי שהסדנה הזו מועברת השנה בעוד מקומות.

הנה אתר הקורס באוניברסיטה העברית.

אם זה הקבצים האלה שאיזה בן אדם דיבר על זה באיזה סרטון שמישהו הביא לפה אז תודה אבל חבל שאני לא יודע מילים באנגלית במיוחד הדברים של המחשבים באנגלית אבל יש מילון

זה בדיוק הסדנה שמדובר עליה בסרט שהבאתי.

ו SMAZ אתה זרקת שם הרבה מושגים חלקם מאוד בסיסים, בסטיקי בפורום הזה יש לינקים לכל מני מדריכים בסיסים בשפות האלו C/C++, מומלץ שתעבור עליהם וקודם תלמד ותכיר את הבסיס של C.

תודה אני יסתקל אחרי האוכל

אז זה אחלה דבר.

אני והשותף שלי עשינו בסוף xonix.

כיף לכם :'( :-\ :-[ :o

אבל בסרטון שמישהו הביא פה בסוף השאלות המרצה אומר שהוא ועוד כמה תלמידים בנו מחשב אם הכול לבד :-\ :o :'( :'(

תודה על התשובות חברה :yelclap:

אה כן exercise מה זאת אומרת בסיסים יש עוד קבוצות.אני רשמתי את כול הקותרות במחברת שלי על כול שם

וישפה מישהו שמבין אלקטרוניקה שיסביר :-\על הדברים של האלקטרוניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים