עבור לתוכן

NZXT HUSH סוף סוף זמין -עריכה- רשמים בעמ' 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מן הסתם, את הספק Arctic cooling לא מייצרת.

למעשה הספק הוא לרוב של FSP או Topower, עם קירור שארקטיק קימבנו עליו, ככה שמדובר בעסקה נפלאה.

מארז מהשקטים ששמעתי, זרימת אוויר מעולה, ומספיק מקום.

8800ULTRA לא תוכל להכניס שם, נכון, אבל בתור מארז+ספק למערכת בסגנון Q6600 עם 8800GT, זו הייתה האופציה הכי טובה בשוק, אם הוא עדיין היה משווק.

קרוב, אבל לא בדיוק. התכוונתי לגרסאות המקוריות, לא הפרו, שלדעתי היו מוצלחות יותר מהחדשות, ועלו 550-570 ש"ח בחנויות ברחבי הארץ.

• תגובות 45
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הנה ביקורת של 3DGM :

האמת שאתה צודק אחרי שראיתי את הביקורת הזאת בפעם השניה והתסכלתי מקרוב על כול דבר המארז אכן נראה זול והFOAM לא ממש משתיק טוב.

ועדיין אני אוהב את הביקורות שלו.

פורסם

מה שאתה (PIKA) טוען על האוורור של ה - HUSH מאד מסקרן, אם הוא נופל מה - 6A19 אז איך הוא יכול לעקוף את ה - CM STACKER 810 כמו שהיה בביקורת הראשונה שפורסמה עליו ? (תכף אני אמצע ואביא אותה לפה)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכולנו הגענו למסקנה קצת יותר חשובה לפני 2 עמודים-

מה שכ"כ מסקרן זה איך כל הסקירות מהללות, שלמעשה מדובר בזבל של מארז?

לא יעזור לי שתביא לי סקירה- אחרי כל השטויות עם NZXT, אני כבר מפקפק באמינות של אותן סקירות, אפילו אם מדובר ב Techpowerup והמקומת הגדולים.

העובדה בשטח היא שקיבלתי תוצאות טובות יותר עם 6A19, ושאם שמים את היד מאחורי אחד המאווררים שמגיעים עם ה HUSH, בקושי מרגישים זרימת אוויר.

חוץ מזה, אתה שוכח משהו-

אוקיי, נגיד שה HUSH עוקף את ה CM810 מבחינת אוורור.

.......מה אומר לי עכשיו שה 6A19 לא לוקח את שניהם בהליכה? (ואל תביא את הטיעון של "זה מארז ברמה אחרת שעולה פי 9000 יותר", זה זה באמת לא טיעון תקף.....)

אני לא מנסה להתחיל פה ויכוח או מסע צלב נגד המארז הזה או NZXT בכלליות

את הרשמים והעצות שלי לגבי המארז הזה ומארזים במחיר דומה- נתתי. הת'רד למעשה יכול להינעל בנקודה זו.

פורסם

Pika007 - תודה רבה על השיתוף :xyxthumbs:

לפני כחצי שנה הזמנתי את חלקי המחשב והתלהבתי כמו כולם מה HUSH ברחבי הרשת.

אבל... כל שבוע אמרו לי יגיע בשבוע הבא ואחרי 2 סיבובים במשחק הזה, נמאס לי , "התפשרתי" על 6A19 ב 200 שקל ולא מצטער לרגע !

מבחינתי, 6A19 מנצח ולאחר "קצת שינויים" והוספת מאווררים, המחשב עובד על 3.6 7/24 עם מארז סגור, בלי "קצף" ובשקט.

פורסם

אז מה אתה אומר

ה6A19

עדיף על הTT AJ?

לא כל כך חשוב לי יופי..

זה הפרש של 300 שקל..

פורסם

אז מה אתה אומר

ה6A19

עדיף על הTT AJ?

לא כל כך חשוב לי יופי..

זה הפרש של 300 שקל..

לא מכיר באופן אישי מארזים אחרים חוץ מ 6A19 וכל אחד צריך לחשוב מה הוא רוצה מהמארז שלו [OC, חלונות, לדים צבעוניים, קרור, שקט וכו'...].

הנק' שלי היא שהוא מארז טוב עם תמורה מצויינת לכסף וניתן לבצע בו שינויים שמשפרים את ביצועי הקרור שלו, בלי שיכאב הלב על הכסף.

פורסם

אז מה אתה אומר

ה6A19

זה מה שאני אומר - מניסיון רע ומר עם כמה וכמה מהם :bash:

http://tinyurl.com/2f87k7

טובים למחירם - לא לחובבי שקט! לא מילימטר מעבר לכך :nono:

פורסם

זה מה שאני אומר - מניסיון רע ומר עם כמה וכמה מהם :bash:

http://tinyurl.com/2f87k7

טובים למחירם - לא לחובבי שקט! לא מילימטר מעבר לכך :nono:

אם אתה מגיע לגבעתיים, אשמח להמתיק את נסיונך במארזים אלו עם המארז שלי.

אולי אני טועה, אבל ההתרשמות שלי היא שונה.

פורסם

תשמע - גם אני הצלחתי להביא אחד מהם למצב שקט יחסית, אחרי החלפת מאווררים, הוספת גומיות בין הכלובים ועם מפרט חלוש יחסית שרוב הזמן על עומס נמוך... זו לא ממש דוגמה מייצגת ולא שווה את ההשקעה לדעתי.

ה-silentium T2 למשל היה אכן מצויין למחירו וכך גם הסנטוריום 532. לדעתי לחובבי שקט הסונטה הוא המינימום שבמינימום, P150 הוא בחירה המשתלמת (או NSK2400 לחובבי HTPC) וה-P182 הוא הבחירה האולטימטיבית.

מארזי GB בנויים היטב אבל רחוקים מלהיות שקטים.

פורסם

שוב העליונות של ה6A19 חוזרת ומובהרת

ועלי תמיד מתפלאים למה אני אוהב את המארז הזה....

מקווה כבר להעיף את הP180 שלי בעבור 6A19 משודרג היטב

פורסם

מה שאתה (PIKA) טוען על האוורור של ה - HUSH מאד מסקרן, אם הוא נופל מה - 6A19 אז איך הוא יכול לעקוף את ה - CM STACKER 810 כמו שהיה בביקורת הראשונה שפורסמה עליו ? (תכף אני אמצע ואביא אותה לפה)

http://www.overclockersclub.com/reviews/nzxt_hush/7.htm

פורסם

iakovl - טוב שויתרת על כלוב ה-HDD מקורי הרועש והעפת אותו ואת כלוב הפלופי שעוד גרוע יותר :bash:

שפצור חביב מאוד ל-HDD - בסגנון ה-P150 המעולה.

יאללה - אנחנו סוטים מהנושא לכיוון של מודינג... מספיק.

פורסם

שלום שלום וחבל שאתם לא יכולים להתדיין כמו בני אדם.

הבא שידבר משהו על 6A19 כזה או אחר (במיוחד אחרי הדיון ספציפי שמדבר על 6A19 ושיפוצורייהם) יקבל אזהרה.

ההודות הלא רלוונטיות נמחקו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים