עבור לתוכן

הזמנתי מחשב מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

טוב שלום לכולם...אחרי מחשבה ארוכה ובדיקות מקיפות קניתי מחשב היום שאני אמור לקבל אותו שבוע הבא מחנות SKYPC ,יש לי כמה בעיות ומחשבות אני יפרט את המחשב קודם, חשוב לציין שהמחשב צריך להיות חזק בשביל משחקים:

מעבד Q6600 1390ש"ח

לוח אם של GIGABYTE X38 DS4 940ש"ח

זיכרונות SUPER TALENT DDR 2 ) 2X1024 320ש"ח( CL 4

הארדיסק WD 3200AAKS 320GB 390 ש"ח

מאוורר למעבד A.C FREEZER 7 PRO 112 ש"ח

מארז AEROCOOL EXTREME ENGINE 390 ש"ח

ספק כוח CORSAIR 550 W אוHEC ZYPER 650W מה אתם מציאים?? לקחת המוכר התעקש שאני יקח את קרוסייאר (שניהם 550 ש"ח)

ואני מוסיף עוד מאוור של זלמן 12 ס"מ לאחורה של המחשב...40 ש"ח

אהה וכרטיס מסך 3870 של SAPPIRHE 1066 ש"ח

מה אתם אומרים עלה לי 5300 הכל תביעו דעות בבקשה חברים כי המחשב יהיה מוכן רק ברביעי שבוע הבא ואפשר עדיין לעשות שינויים...

אוקי... קודם כל איך הלוח אם??? הציעו לי לקחת אותו מקווה שהוא טוב אולי מישהו מכיר?

וזכרונות הייתי סגור על TWINMOS TWISTER והמוכר אמר שהסופר טלנט הרבה יותר טובים מה אתם אומרים מכירים???

ואיזה מהספקים אתם אומרים שעדיף על ה- HEC יש פרסומים טובים ..

בקיצור חברים אני אשמח שתביעו דעה... תודה רבה מראש :victory: :jump: ???

פורסם

אני מציע ספק ENERMAX 400W

וכרטיס מסך 8800GT 512MB, יותר חזק מהHD3870 ועולה כ100-200 ש"ח יותר.

חוצמזה שאר המפרט מצויין.

תהנה!

פורסם
  • מחבר

סליחה אחי...מצטער...

אני בהמשך רוצה לשים עוד כרטיס 3870 שיעבדו בקרוספייר בגלל זה אני רוצה שהספק יהיה 650 והלוח תומך בקרוספייר לכן אני לוקח את 3870 ולא 8800 GT אתם מציעים לשנות???

פורסם

הלוח אם הוא לוח של Enthusiast Overclockers!!! השאלה, אם אתה באמת צריך לוח אם כל כך יקר !? חוץ מזה, הלוח אם מצויין!

על ה SUPER TALENT לא הייתי אומר שהם יותר טובים, אבל גם לא גרועים מ TWINMOS TWISTER, ככה שזה לא משנה...

הספקים:

Corsair הוא ספק אפקטיבי (80+), ז"א, גם יותר חסכוני (לוקח/נותן)... אחד הטובים בשוק...

HEC Zephyr ספק מצויין, פחות אפקטיבי מ Corsair, אבל גם בהספק גדול ממנו (650W) ובאותו תג מחיר, ככה שבסופו של דבר: HEC הוא ספק חזק יותר ומחיר זהה ל Corsair...

בגדול שניהם יספקו אותך מצויין... הבחירה שלך היא: הספק (HEC) מול - אפקטיביות (Corsair) ;)

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + העדפות/שימושים בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - לפני שינעל!

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

אני לא מתכוון לחזור על זה שנית.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים