פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים שלום רב! ברצוני להשקיע במארז ללא ספק עד 450 ש"ח יש לי 3 דגמיםתעזרו לי לבחור אני אהבתי ממש את הראשון תביעו את דעתכם:AEROCOOL EXTREMENGINE 3TאוNZXT APOLLO BLACKאוENERMAX CHAKRAמה אתם מציעים?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר הינה קישורים למארזים בבקשה תיכנסו ותביעו דעה... הראשון: http://www.youtube.com/watch?v=M1FJf94Abis השני: המארז השני שהוא מדבר עליוהשלישי: מה אתם אומרים??
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר בבקשה תגידו מה אתם חושבים על המארזים בבקשה אני פשוט מחר הולך לקנות מארז אני רוצה להיות סגור על עצמי... אני אהבתי את AEROCOOL EXTREMENGINE 3T מה אתם אומרים?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר נראה לי אני יקנה את הדגם הראשון מסקי פיסי ...יש למישהו דעה רעה על המארז הזה?? כי אני קונה אותו מחר ואני לא רוצה להתאכזבתגיבו בבקשה, אולי למישהו יש אותו..
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מבחינת אוורור- הוא מעולה.מבחינת חומרים- לא רע, אבל הדלת שעליה מורכב המאוורר הייתה יכולה להיות יותר עבה, וזה קצת מציק.הארגון הפנימי שלו די ממוצע.קנה אותו, תוסיף מאוורר 120 מ"מ מאחורה, ויש לך אחלה מארז עם אוורור מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.