עבור לתוכן

כדאי להתקין ויסטה?

Featured Replies

פורסם

התקנתי ויסטה על אטלון 2400XP

512 מגה זיכרון

6600GT

ועובד בסדר לצרכים קלים

אני לא ישקר לכם ויגיד לכם שהמערכת מהירה

אפילו במחשב המפוצץ שלי (מפרט בצד) SUSE לינוקס פועל מהר יותר

אבל היא בכלל לא מערכת גרועה כמו שעושים מימנה

בקשר לפותח הדיון -זה בעיקר עניין של עיצוב חדש

המערכת לא באמת תיתן לך הרבה דברים חדשים שתכנות צד שלישי לא יכולות לתת

• תגובות 63
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

XP יכולה לרוץ אפילו 64mb.

אל תשכח ש-XP היא מערכת הפעלה מ-2001.

אל תשכח שויסאה יצאה ב2006 ועדיין רוב המחשבים שאנשים קונים היום לא פועלים טוב איתה...

דבר שני אל תתקרב לדבר הזה חוץ מיופי זה לא נותן כלום מערכת הפעלה נועדה בשביל שתתוכל להריץץ משחקים תוכנות ועודד....

אבל לא בשביל להרוג את המחשב ושכלום לא יפעל חוץ מההפקטים...תנסה לשים משחקים כבדים ותראה מה יהיה....

אפילו מיקרוסופט חושבת שהויסטה הייתה כישלון ותראה שהם לא מוצאים SP1 כדי יש ל כך הרבה בעיות ובגלל זה הם מפתחים עכשיו את windows 7 אולי היא תהיה הרבהה יותר טובה....(בכללי רק לינוקס ואקספי ביחד בדאבל בוט בשביל דברים שלא פועלים בלינוקס).....

פורסם

עומר, סחטיין על כמות השטויות שדחסת שם.

פורסם

אל תשכח שויסאה יצאה ב2006 ועדיין רוב המחשבים שאנשים קונים היום לא פועלים טוב איתה...

דבר שני אל תתקרב לדבר הזה חוץ מיופי זה לא נותן כלום מערכת הפעלה נועדה בשביל שתתוכל להריץץ משחקים תוכנות ועודד....

אבל לא בשביל להרוג את המחשב ושכלום לא יפעל חוץ מההפקטים...תנסה לשים משחקים כבדים ותראה מה יהיה....

אפילו מיקרוסופט חושבת שהויסטה הייתה כישלון ותראה שהם לא מוצאים SP1 כדי יש ל כך הרבה בעיות ובגלל זה הם מפתחים עכשיו את windows 7 אולי היא תהיה הרבהה יותר טובה....(בכללי רק לינוקס ואקספי ביחד בדאבל בוט בשביל דברים שלא פועלים בלינוקס).....

יש לי ויסטה על מחשב חזק עם 4GB זיכרון, והמערכת הפעלה עובדת מהר ואין שום בעיה במשחקים כבדים. יש לי גם על אותו מחשב XP ו-Vista יותר מהירה ממנו.

לגבי Windows 7, מיקרוסופט מפתחת אותו בלי שום קשר לויסטה, פשוט מכיוון שזה מה שהם עושים - פיתוח מערכות הפעלה חדשות.

פורסם

אני מוריד את הגרסה הזאת של ויסטה:

Microsoft Windows Vista Ultimate x86 Integrated December (2007) OEM DVD

העם זאת גרסה טובה או שאני יוריד את של 2008? או שכולם אותו הדבר?

פורסם

messi זה עובר על חוקי הפורום לכתוב הודעות כאלו

בבקשה תקרא את החוקים

פורסם

יש לי ויסטה על מחשב חזק עם 4GB זיכרון, והמערכת הפעלה עובדת מהר ואין שום בעיה במשחקים כבדים. יש לי גם על אותו מחשב XP ו-Vista יותר מהירה ממנו.

לגבי Windows 7, מיקרוסופט מפתחת אותו בלי שום קשר לויסטה, פשוט מכיוון שזה מה שהם עושים - פיתוח מערכות הפעלה חדשות.

ממש לא מסכים איתך! אחת הסיבות שחזרתי ל-XP בגלל המשחק קרייסיס שרץ ממש טוב על XP, על ויסטה הוא פשוט מקרטע.

את ויסטה אני משאיר לשימוש מקצועי בתוכנות 64 ביט, אבל את רוב הדברים בכללי של המחשב כולל משחקים, אני מבצע על XP.

*אתה יכול לקרוא בפוסטים קודמים שלי על ויסטה, תראה בעצמך שנתתי לויסטה קרדיט על חלק מהדברים. לדעתי גיימרים צרכים לדבוק ב-XP.

פורסם

שווה להתקין ויסטה או לא?

מה הדעה שלכם?

פורסם

ממש לא מסכים איתך! אחת הסיבות שחזרתי ל-XP בגלל המשחק קרייסיס שרץ ממש טוב על XP, על ויסטה הוא פשוט מקרטע.

אני משווה XP x64 מול Vista Ultimate 64bit שרצים על אותו מחשב. בהשוואה הזאת, Vista בפירוש יותר מהירה מ-XP. היא גם הרבה יותר מהירה מ-XP x86 שרץ על Athlon 64 X2 3800 (ויסטה רצה על Athlon 64 X2 5000).

לא התקנתי במחשב שלי Crysis, אבל אחרי שאני אתקין אני אדווח. בכל מקרה, הבעיה במחשב שלך היא שיש לך רק 2GB זיכרון. אם תתקין 4GB זיכרון ותבטל את ה-Page File, אז תראה פתאום שויסטה מאוד מהירה. מה לעשות, 2GB זיכרון פשוט לא מספיקים בשביל ויסטה.

פורסם

התקנתי אתמול, היא הרבה יותר נוחה מ-XP רק חבל שהיא דורשת 700MB במנוחה, אם יש לך 2GB+ תתקין זה שווה את זה.

פורסם

אני משווה XP x64 מול Vista Ultimate 64bit שרצים על אותו מחשב. בהשוואה הזאת, Vista בפירוש יותר מהירה מ-XP. היא גם הרבה יותר מהירה מ-XP x86 שרץ על Athlon 64 X2 3800 (ויסטה רצה על Athlon 64 X2 5000).

לא התקנתי במחשב שלי Crysis, אבל אחרי שאני אתקין אני אדווח. בכל מקרה, הבעיה במחשב שלך היא שיש לך רק 2GB זיכרון. אם תתקין 4GB זיכרון ותבטל את ה-Page File, אז תראה פתאום שויסטה מאוד מהירה. מה לעשות, 2GB זיכרון פשוט לא מספיקים בשביל ויסטה.

כתבתי בעבודה ויסטה אולטימט 64 ביט עם 4 ג'יגה, בבית 2 ג'יגה כי זה כבר מספיק, לא צריך להשתגע.

ולא דיברתי על חווית השימוש, ויסטה עובדת יפה מאוד עם 2 ג'יגה. אבל שמדובר במשחקים כבדים היא פשוט מאבדת כוח מול XP.

חזרתי ל-XP כי הרגשתי איבוד של FPS במשחקים ולא מתאים לי לעשות OC למערכת בשביל להדביק את הביצועים של XP.

פורסם

מי שרוצה להריץ את ויסטה ברמת ה"בסדר" שידאג ל-2 ג'יגה זיכרון, ואם הוא רוצה להריץ אותה סופר חלק בלי שום תקיעות, במשחקים כבדים למשל, תקיעות מעצבנות של זיכרון, שיעבוד עם 4 ג'יגה.

פורסם

שווה להתקין ויסטה או לא?

מה הדעה שלכם?

קשה לענות לך על השאלה הזאת, זה גם תלוי במפרט שלך? השימושים שלך במחשב?

אני מציע לך להתקין את ויסטה במקביל ל-XP על דיסק נוסף, ורק אחרי זמן מה להחליט.

פורסם

ולא דיברתי על חווית השימוש, ויסטה עובדת יפה מאוד עם 2 ג'יגה. אבל שמדובר במשחקים כבדים היא פשוט מאבדת כוח מול XP.

אתה סותר את עצמך. מצד אחד אחה אומר שויסטה עובדת יפה מאוד עם 2GB, ומצד שני אתה אומר שעם 2GB היא עובדת לאט מול XP.

XP עובדת מצויין עם 2GB זיכרון (גם עם משחקים כבדים). לעומת זאת, בשביל ויסטה 2GB זיכרון מספיקים רק לדברים בסיסיים. אם אתה רוצה להריץ על ויסטה משחקים כבדים, אז אתה צריך לפחות 3GB זיכרון (רצוי 4GB). אתה יכול להגיד בשביל מה אני צריך לתת לויסטה 4GB זיכרון כדי לקבל את הביצועים שיש לי ב-XP עם 2GB זיכרון. אז זהו שעם 2GB זיכרון XP יותר מהיר מ-Vista, אבל עם 4GB זיכרון Vista יותר מהירה מ-XP.

פורסם

אתה סותר את עצמך. מצד אחד אחה אומר שויסטה עובדת יפה מאוד עם 2GB, ומצד שני אתה אומר שעם 2GB היא עובדת לאט מול XP.

XP עובדת מצויין עם 2GB זיכרון (גם עם משחקים כבדים). לעומת זאת, בשביל ויסטה 2GB זיכרון מספיקים רק לדברים בסיסיים. אם אתה רוצה להריץ על ויסטה משחקים כבדים, אז אתה צריך לפחות 3GB זיכרון (רצוי 4GB). אתה יכול להגיד בשביל מה אני צריך לתת לויסטה 4GB זיכרון כדי לקבל את הביצועים שיש לי ב-XP עם 2GB זיכרון. אז זהו שעם 2GB זיכרון XP יותר מהיר מ-Vista, אבל עם 4GB זיכרון Vista יותר מהירה מ-XP.

לא הבנת אותי נכון, הכוונה שלי בתוכנות כבדות ומשחקים צריך בויסטה אפילו יותר מ-4GB ראם.

תקרא את הכתבה של TMH הם בכלל ממליצים על 8GB ראם :screwy:

http://www.tomshardware.com/2008/02/15/vista_workshop/page12.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים