עבור לתוכן

מעוניין בהצעות לקירור אחר למערכת

Featured Replies

פורסם

בדקתי בspeedfan והטמפ' הם ככה:

hdd: 81 !!!!!! :o

cpu: 56 במנוחה

mobo: 39 במנוחה

אני מאמין כי זה מאיט את הכל.........

איזה גוף קירור ומאוורר אתם ממליצים למעבד שיעשו את העבודה = יקררו טוב ולא בשביל OC...? ::)

ואיך אני יכול להתגבר על בעיית החום של הלוח וההרד דיסק...?

תודה מראש, מתן

פורסם

בתור התחלה תאורר את המארז כי אני רואה שהבעיה היא שם לפי טמ"פ ההארד דיסק.

אחרי שתאורר את המערכת תראה אם הטמ"פ משתנות ולכמה ואז תחליט אם צריךף להמשיך משם

פורסם

מסכן ... תן לו אקומול זה אמור להוריד את החום...

עכשיו רציני :idea:

בשביל שהמעלות של ההרד דיסק ירדו, אתה צריך לעשות סירקולציית אוייר טובה בארז, זאת אומרת שאתה צריך לסדר ת'חוטים ולתקוע מאוררים במארז ואז גם ירדו המעלות של המעבד ושל הלוח אם, אבל אם יש לך כסף ואין לך כוח להתעסק עם כל העיניין הזה, פשוט תקנה היטסינק חדש למעבד ומגירת קירור להרד דיסק . כמובן שאפקט הקירור יהיה טוב יותר אם תסדר גם את החוטים ותתקע מאוררים נוספים במארז :D.

פורסם

דבר ראשון - תפתח את דלת המארז ודי מהר כי הטמפרטורות ממש גבוהות (במיוחד להארד-דיסק אבל גם המעבד יכול להגיע ל70 במאמץ!)

לגבי ההארד-דיסק, יש מגירות קירור לH.D כמו שהופיע בסקירה היום באתר, כנס לאתרי חנויות מחשבים ותזמין מגירה אחת, לא עולה

יותר מ150 שקלים, ולרוב יש שם 2 מאוררים שדוחפים אוויר על הH.D ומקררים אותו.

בנוסף אני מעריך שכדאי לך לקנות 2 עד 3 מאורריי 80 מ"מ ולהתקינם במארז.

MOOMOO

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה לכם אני אבדוק מה אני יכול לעשות :)

פורסם

תגע בהארד דיסק כשהוא עובד... אם תכווה אז זאתי הטמפ' אם חם אבל בלי כוויה זה לא.

81 זה אם אני לא טועה טמפ' ברירת המחדל, ללא בדיקה באמת אלה אם החיישן פגום או אין חיישן. בדוק פיזית ותוודא שאכן הטמפ' בסביבות הטמפ' שהתוכנה נותנת. כמו כן, אם הטמפ' קבועה על הטמפ' הזו, זה גם מראה שזה לא באמת בודק... (בייחוד אם אין הבדל כשההארד דיסק במנוחה וההארד דיסק כשהוא מעתיק הרבה קבצים למשל)

פורסם

אני די מופתע מההארד-דיסקים שלי, הם ללא קירור והם תמיד נעימים למגע, אפילו טיפה קרירים...

פורסם
  • מחבר

תגע בהארד דיסק כשהוא עובד... אם תכווה אז זאתי הטמפ' אם חם אבל בלי כוויה זה לא.

81 זה אם אני לא טועה טמפ' ברירת המחדל, ללא בדיקה באמת אלה אם החיישן פגום או אין חיישן. בדוק פיזית ותוודא שאכן הטמפ' בסביבות הטמפ' שהתוכנה נותנת. כמו כן, אם הטמפ' קבועה על הטמפ' הזו, זה גם מראה שזה לא באמת בודק... (בייחוד אם אין הבדל כשההארד דיסק במנוחה וההארד דיסק כשהוא מעתיק הרבה קבצים למשל)

כן אני אכניס יד למחשב ואם היא לא תחזור אני אדע שזה באמת כך ;D

טוב אני אבדוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים