עבור לתוכן

מתלבט איזה מערכת 5.1 לקנות X-540 או T6060 ?

Featured Replies

פורסם

השימוש הוא כללי. הרבה סרטים ומשחקים.

התקציב זה לא הבעיה , אני רוצה סט איכותי ולא מצאתי היכן ניתן לשמוע אותם ולהשוות.

וגם חשוב לי כבלים ארוכים. זה הולך להיות מחובר לכרטיס OB שעל הלוח שלי - P5K-E WIFI EDITION

אולי בעתיד אקנה כרטיס קול.

פורסם

לא את ה-X530. מתוך השניים האחרים, לא יודע מי עדיף, אבל סביר שההבדלים לא גדולים ויותר עניין של העדפה. לצערי אין לי מידע לגבי אורך כבלים בשני הדגמים.

פורסם
  • מחבר

למה לא את ה X-530 ? אין לי בעיה עם תקציב סתאם מעניין אותי לדעת למה פסלת על הסף ?

פורסם

שליטה לא נוחה - בקרת הבאסים מאחורי הסאב ולא על שלט כמו ב-X540/T6060.

פורסם
  • מחבר

לגבי שתי המערכות , יש המלצות לאחת מהן ? או מקום בו ניתן לשמוע את שניהן והלשוות?

פורסם

לי יש את הx-540 ואני יכול להגיד לך שהם רמקולים מעולים קניתי אותם קצת יותר מלפני חצי שנה ואין לי שום בעיות איתם ,

והשליטה אתה לא תאמין עד כמה זה שימושי שהכול על השלט אם באמצע משחק או סרט או סתם כששומעים מוזיקה אתה בקלות מגיבר או מנמיך את עוצמת הבאס ,

בדיוק לפני כמה ימים חבר שלי קנה את הקריאייטיב עזרתי לו לחבר והכול והרמקולים שלו בטיפה נשמעים יותר איכותיים משלי,

אבל כול הקטע ששלי מחוברים לכרטיס קול מובה בלוח אם והא קנה כרטיס ב600שקל ביחד אם הרמקולים ,

אז נראה לי שהלוגיטק טיפה יותר איכותיים אבל תיקח לפי הטעם שלך ככה או ככה זה בערך אותה מערכת אם אותם נתונים אתה לא תתאכזב משתי המערכות ,

בקשר לשאלה שלך על האורך הרמקולים האחוריים בלוגיטק אם די ארוכים אבל תמיד אפשר לקנות מאריך ,

עכשיו אם הכרטיס קול המובה שלך זה 5.1 אז אין שום בעיה לחבר את הרקולים אבל אם אצלך זה כרטיס קול רגיל אז בלוגיטק יש כפתור על השלט שמפעיל את כל הרמקולים גם על כרטיס קול רגיל

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה.

יש לי כרטיס מובנה 5.1

איך החיבור הולך , הכול מתרכז בסאב או שאני מחבר אחד אחד לכרטיס קול עצמו?

פורסם

לסאב עצמו אתה מחבר את כל הרמקולים :ימני,שמאלי,סנטר,ימני אחורי,שמאליאחורי,

ועוד כבל שיש לו שלוש חיבורים כתום ירוק שחור שאותו אתה מחבר לסאב ולכרטיס קול

פורסם

לחבר שלי יש את ה x 540

ולי יש את ה x 530

אני יכול להגיד לך בוודאות שמבחינת סוואנד הם אותו הדבר.. שומעים יחסית סבבה בשניהם..

אבל השליטה של ה x 540 באמת יותר נוחה.. תחשוב אבל אם אתה רוצה להשקיע עוד 150 שקל +- על השלט הזה .. בערך זה יגיע לך באיזור ה 650

או ללכת על ה 530 בלי שלט באיזור ה 450

פורסם

מה שאתה אומר זה נכון אבל מאיפה לך שהוא רוצה לקנות את הלוגיטק ולא הקריאייטיב אולי הוא יעדיף את הקריאייטיב

פורסם
  • מחבר

אני עדיין בהתלבטות בינהם אבל אני נוטה לכיוון הלוג'יטק , אני לא ממש יכול לבחור בינהם בגלל שאני לא מכיר מקום שבו ניתן לשמוע אותם כדי להחליט. ובגלל זה אני מתייעץ פה.. ואם יש למישהו את הקריאטיב אני אשמח לשמוע חוות דעת עליהם.

פורסם

כתבתי לך כבר יש אותם לחבר שלי והם רמקולים טובים אצלו הם נשמעים בקצת יותר טוב מהx-540 שלי כפי שציינתי יש לו כרטיס קול ב600 שקל ולי מובנה ,

אני חושב שהx-540 או הx530 מה שתבחר בין השניים ישמעו אצלך יותר טוב מאשר הקריאייטיב אבל שוב אין כזה הבדל גדול בין שני המערכות

פורסם

אז זה כניראה בגלל הכרטיס קול שלו שומעים בצליל יותר נקי מאשר במערכת שלך..

לא שמעתי את הקרייטיב אז אני לא יכול להגיד לך אם הם יותר טובים מהלוג'יטק.. אבל יש לי את הלוג'יטק והם מצויינים...

פורסם

מסקנה חד משמעית לא תקבל, כי מדובר ברמקולים באותה רמה והעדפות אישיות משחקות פה תפקיד מכריע.

לדעתי לא משנה מה משניהם תיקח, או שתהיה מרוצה או שלא. אם תהיה מרוצה מה-LOGITECH, תהיה מרוצה גם מה-CREATIVE וההיפך.

פורסם

לדעתי השאלה הקשה פה זה אם שווה להוסיף 150 שקל בשביל השלט בX540 .. (מאשר הX530)

אני גם בהתלבטות כזו עכשיו, פשוט זה נראה לי ממש לא כדאי להוסיף עוד שליש מהמחיר של הX530 בשביל שלט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים