עבור לתוכן

תוסף לאאוטלוק, גישה לנתונים ב-C#

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה מעצבנת כאשר נשלח אלי מייל מאנשים מסויימים בעברית אז אאוטלוק מזהה את הקידוד בתור UTF-8 שזה אכן הקידוד שנשלחה ההודעה בו,

אך כדי לראות את ההודעה אני חייב לשנות קידוד לעברית ואז להחזירות ל UTF-8

.. אחרי אין ספור פעמים שחיפשתי איך ליצור RULE באאוטלוק שיעשה את זה בשבילי וראיתי שאיני מוצא החלטתי לבנות תוסף שיעשה את זה בשבילי,

כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי מחלקות האאוטלוק והגישה לנתונים,

יצרתי בעזרת VS 2008 פרוייקט outlook add-in אני אפילו לא יודע אם אני צריך לעשות את זה ככה או אולי אפשר דרך יצירת פקודות מאקרו באאוטלוק עצמו..

בכל מקרה, מי שיכול לעזור לי להבין איך אני ניגש להודעה שהתקבלה וכו' יעזור לי מאוד,

בעקרון גיליתי שיש אירוע new mail ששמו מסביר אותו, אך איך משם אני ממשיך? איך אני בודק את המייל ומחפש את ההודעה הנכונה??

תודה לכל העוזרים :xyxthumbs::silly:

פורסם
  • מחבר

מישהו??

פורסם

אולי תתמקד בבעיה שלך ה outlook ולא תיצור בעיות נוספות ...

לא ניראה לי שהפתרון הוא תוסף ב C#.

בכל מקרה תהנה מהלימוד העצמי ...

פורסם
  • מחבר

הייתי נהנה מהלימוד העצמי אם הייתי מצליח למצוא חומר על המבנה של המחלקות שם... איך לגשת להודעה שהתקבלה... C# אני מכיר.. אני רק לא מוצא את הדרך כרגע.. לכן אשמח אם מישהו ייתן לי כיוון.. זה לא תרגיל כיתה אלא משהו שאני צריך בשביל להקל על עצמי.

פורסם
  • מחבר

תודה על החומר, עדיין לא כל כך מצליח להבין חלק מהדברים אבל נראה איך מתקדמים

פורסם

msdn הוא אחד המקורות היותר טובים ל-#C.

התיעוד ממש מפורט, ויש שם דוגמאות כמעט לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

שניצל, יש מצב אתה בודק (פשוט לא הצלחתי למצוא דוגמא יותר מפורטת מהקודמת שקיבלתי.. ולא כל כך הבנתי אותה)

איך אני ניגש למייל עצמו שהתקבל...

תודה

פורסם
  • מחבר

בניתי את התוסף שלי עם C# לפי מיטב הבנתי, אך משום מה התוסף לא מגיע בכלל לנקודת הפתיחה...

למישהו יש רעיון?? (גם לא בדיבאג שלו עצמו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים