עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד 12" עד 3000 יד שניה

Featured Replies

פורסם

למשתמש הרגיל - כל סטייה מווינדווס היא טרגדיה ולא יעזור איך תגדיר את זה.

בקשר לאופי הטיפולים במחשב נייד , יש לי כבר כמה שנים מחשבים ניידים - מעולם לא נפל לי / נדפק לי / התקלקל לי אף חלק חומרה באשמתי.

כל מחשב נייד שהגיע אלי - יצא ממני באותו המצב בדיוק אם לא יותר טוב , וזה לא שאני משאיר אותם בבית - לא היה לי נייד אחד שלא לקחתי לפחות 3 פעמים בשבוע איתי לשימוש מחוץ לבית.

בקשר לזה שיש תוכנות ואופן אופיס - אם זה לא הפצה סטנדרטית של לינוקס (משמע - אובונטו וחבריו) אז אין לו פקג'ינג הכי נורמאלי בעולם , מילא לאופן אופיס שאני בטוח שבא איתו , אבל מה עם תמיכה בעברית ?

אם לענין העברית יש פיתרון טוב - אני אכן לא רואה סיבה לא להמליץ עליו.

אם הבחור מבין את החסרונות והיתרונות בUMPC זה אכן אחלה מחשב ללא תחרות , אם הוא מצפה שהוא יתפקד כPC רגיל על כל המשתמע בכך - הוא לא מכוון לשוק הנכון , זה הכל.

ליביו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה כ"כ קשה לך לקלוט???

אומרים לך אינספור פעמים שה EEE יכול להריץ XP!

אתה יכול לקנות אותו עם XP או להתקין עליו, בחירה שלך...

מגיע עם SSD של 4 או 8 GB וRAM של 512MB שניתן להרחבה בקלות בתחתית המכשיר(DDR2 רגיל)

ואם לא מספיק לך הנפח מגיע עם חריץ SD

יש בו WIFI

ועם הדולר של היום אפשר להשיג אותו בפחות מ-1200 ש"ח בחו"ל!!!

זו תהייה פשוט טעות ענקית לא לקנות אותו

ושכחתי להזכיר שבגלל שהוא לא כולל HD זמן הסוללה שלו הרבה יותר גבוה משל אחרים!!!

פורסם

קרוב יותר ל-1,800 ש"ח כולל משלוחה ומיסים.

לכך יש להוסיף עוד 400 ש"ח עבור חלונות XP Home, או קרוב ל-1000 עבור Pro.

הסוללה ד"א, לא מספיקה ליותר מאשר באולטרה ניידים עם דיסק קשיח. הסוללה עצמה הרבה יותר קטנה, אז נשארים באותו טווח זמן של כ-3.5 שעות.

ה-EEE הוא צעצוע נחמד, אבל בחיים לא יכול לשמש תחליף למחשב המיועד לעבודה כלשהי.

המסך המזערי בעל רזולוציה של 800x480 פשוט קטן מדי לכל עבודה רצינית. רק סרגלי הכלים באופיס תופסים חצי מסך, והסרגלים בפיירפוקס או אקספלורר תופסים כשליש. החסרון הזה בשילוב המקלדת המיניאטורית הופכים אותו ללא שמיש לעבודה משרדית.

הייתי שוקל אותו כמכשיר נלווה לנייד ה-12.1" שלי, למקרים שלא בא לי להסחב עם הנייד שלי.

גם זה אך ורק במקרה ואין לי צורך ממש לעבוד, אלא להתעדכן באיזה אימייל מדי פעם או לראות סרט.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בתור מישהו שחושב לקנות D400...

למה ה-x40 עדיף? בפרט, אני שואל כי שמעתי של-IBM/Lenovo יש שירות לא כ"כ טוב בארץ, מעבר לאיכות המחשבים עצמם.

פורסם

...ובתור מישהו שחושב לקנות את ה-EEE...

איך בדיוק מפרמטים את המחשב ?

פורסם

למה ה-x40 עדיף? בפרט, אני שואל כי שמעתי של-IBM/Lenovo יש שירות לא כ"כ טוב בארץ, מעבר לאיכות המחשבים עצמם.

מאיפה שמעת את השטות הזאת? דווקא בשירות הם מעולים. מה שכן, אם אתה קונה מחשב ישן כמו ה-X40, סביר להניח שלא נותרה לו אחריות, ואז כל תיקון יעלה הון תועפות (ככה זה בניידים, ולא משנה של איזו חברה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים