פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר התלת ספרתי לא חשוב כי בשאלה כתוב בהנחה אז אני יכול גם בלי להסתדר זה לא מה שחשוב ליהתפקיד של זה זה לספור כמה מספרים סכום הספרות שלהם גדול מ-7 כתבתי את זה כאן כבר.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים כן, אבל גם פה, אתה לא עושה כלום עם המשתנה הזה (לא מדפיס את הערך שלו בסוף), ככה שזה סתם...
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר הוא כן סופר וזה כן עובדהוא פשוט לא מציג לי את סכום הספרות זאת הבעיה כאן
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים זה כנראה קשור לפעולה שאמרתי "הפעלת ראש". אתה אפילו היית קרוב לזה כששאלת את השאלה "הנה אחרי זה אני צריך לכתוב WRITELINE ?"
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים הבחור לקח אותך לבאר, שם לך את המים בכוס והגיש לשפתיים רק תלגום.נתן לך קש... אתה צריך להציג על המסך את התוצאה הסופית שמתקבלת בCount.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים יכול להיות שפתרו לך את זה כבר אבל הנה בניתי לך... יכול להיות שהיה אפשר לעשות את זה יותר פשוט אבל אני לא בדיוק זוכר כבר את הטכניקות של זה....using System;using System.Collections.Generic;using System.Linq;using System.Text;namespace ConsoleApplication1{ class Program { static void Main(string[] args) { int dig; for (int i = 0; i < 1; i++) { Console.Write("Enter a 3 Digit Number: "); dig = int.Parse(Console.ReadLine()); if (dig > 99 && dig < 1000) Console.WriteLine("the scum is: {0}", Sum(dig)); else { Console.WriteLine("NOT A 3 DIGIT NUMBER!!!"); i = -1; } } } public static int Sum(int dig) { int sumOfDigit = 0; while (dig != 0) { sumOfDigit = sumOfDigit + dig % 10; dig = dig / 10; } return sumOfDigit; } }}
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אמנם באיחור קל, אבל שנה בבקשה את הכותרת כך שתכיל קצת יותר מידע (קצת על השאלה, באיזו שפה התרגיל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.