עבור לתוכן

אובאקלוק ל-E6550 ומכפלת הRAM

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי:

E6550

2GB kit ddr2 800MHz ocz

GigaByte p35c-DS3R

8600GTS(MSI)

enermarx Liberity 500W

enermarx chakra 3052(מצוייד במאוורר 25)

התחלתי לעשות אוברקלוק-אבל אני רואה שמה שגורם כל הזמן לקריסת המערכת זה הזיכרונות-וכמעט כל פעם להעלות להם את המתח גורם ליציבות.

והשאלה שלי-אם אני אגזים בהעלאת המתח אליהם,או שלא יהיה להם קירור מספיק-המערכת תקרוס-או שהם ישרפו?

בכל מקרה -המכפלה שלהם זה 2.4,ובנתיים עשיתי אוברקלוק ל-FSB ל-380(מכפלת מעבד 7)-והמכפלה הכי קרובה שיותר נמוכה היא 2 (כדי שיעבדו במכפלה 2 בתדר המצויין עליהם אני צריך לעשות אוברקלוק ל-400 FSB) ואני שואל-האם כדאי לי להוריד את המכפלה שלהם ל-2 ולעבוד בתדרים מאוד גבוהים ב-FSB?

פורסם

תראה, לי יש מפרט דומה לשלך עם P965, ואני עושה OC ל-390 כי אני פוחד על הלוח שלי... ואני עם מכפלה של 2 לזכרונות (אין הבדל כמעט בביצועים בקשר לזכרונות...).

לך עדיף לשים על 400 (או אפילו +420 :)) ב-FSB, וזה יעבוד מצויין.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר להוריד מכפלה של הזכרונות ל-2 ולהתחיל להעלות את ה-FSB?

פורסם
  • מחבר

הקפצה-למישהו יש דעה אחרת?(ותשובה לגבי -האם להעלות מתח על הRAM יכול לשרוף אותם,והאם חום בגלל ההמהרה יכול לשרוף אותם-או שהמערכת פשוט תקרוס מהעומס?)

פורסם

ל-RAM אם תעלה 0.1V לפי דעתי לא יקרה להם כלום, וגם אם תשים אותם על 850-860 לא נראה לי שיקרה להם משהו. בכל מקרה, גם אם זה לא יעבוד אתה עושה RESET לביוס וזהו.

מה שכן, אם אתה נמצא על תדר גבוה זמן רב מדי (אולי אפילו שנים) זה קרוב לוודאי יגרום לקיצור אורך החיים שלהם, אבל זה לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

0.1V זה הקפיצה המינימלית שלי עם המתח ל-RAM,וממילא-כבר הוספתי 0.5V (ויש לי אפשרות לעוד 0.2 ) כדי להשיג יציבות של המחשב-מה דעתך על זה-יכול לשרוף(ואני לא מדבר על קיצור חיים-אלא על זה שבעוד כמה ימים אני אראה עשן מהמחשב)?-כרגע הם על 912

פורסם
  • מחבר

הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים