עבור לתוכן

המלצות על מפרט למחשב עד 4500 שח

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב עם הרכיבים הבאים:

לוח אם: ASUS P5N-D

CPU: Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750

זכרון: 1GB Kingston Value DDR2 800MHz ‎ x2

כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800GT GV-NX88T512HP

אני צריך דעה על מפרט המחשב

בנוסף אני צריך המלצות על מארז ,ספק מתח, CDROM DVD.

בנוסף אני קונה את המפרט בחברה KSP אם יש דעות על החברה אשמח לשמוע

תודה מראש

ski_farm

פורסם

יש פורום מפרטים בשביל זה.

פורסם

ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב אחרת הדיון ינעל.

פורסם

לוח אם - אתה יכול לקחת P35-DS3L ולהיות רגוע.

מעבד - סבבה

זיכרון - יש טובים יותר בפחות כסף, לך על קיט של OCZ או GSKILL תזמון 4 באיזה 300-350שח או TRANSCEND באיזה 100שח פחות.

כ.מסך - סבבה, יש 2 גרסאות לכרטיס הזה, H ו HP בסוף של הדגם, לא זוכר איזו מהן היא עם הקירור של זלמן, אבל אותה תבקש.

מארז - לפי טעם, יש 6A19 אם אתה לא מחפש עיצובים, יש RAIDMAX O2 אם אתה מחפש משהו ככה מעוצב בקטנה, יש NZXT APOLLO שהוא דיי יפה ונוח לעבודה, ויש יקרים יותר

ספק - כמו המארז, יש זולים ב200-250שח כמו HEC\FSP והם טובים, נותנים 29-30A שזה סבבה, ויש את היקרים יותר כמו CORSAIR\ENERMAX ששם יש אחריות יותר ארוכה, כבלים מודולרים ועוד כמה גימיקים.

מה התקציב לרכיבים האלו ?

לגבי KSP, אני מכיר הרבה סיפורים, תחפש בפורום, לי אישית אין ניסיון איתם, אבל מכיר כמה אנשים מהסיפורים.

רוני

פורסם
  • מחבר

כרגע הלוח אם הוא טוב בשבילי ואני מחפס הערות לגבי המפרט

בנוסף כל חוות דעת על החנות KSP תתקבל בברכה

תודה מראש

ski farm

פורסם
  • מחבר

מה קורה! לאף אחד אין דעות לטוב או לרע לגבי המפרט

חברה אני צריך דעה מקצועית

מחכה בכיליון עיניים לדעות

תודה רבה מראש

ski farm

פורסם

:s05:

אתה מתכנן לעשות אובר-קלוק?

לאיזה שימושים המחשב? (משחקים / צפיה בסרטים / עבודה משרדית / תכנות מונחה-עצמים / קולנוע ביתי / עריכת וידאו ...)

חוצמזה, שים לב ש- Ronib ענה לך על כל השאלות ששאלת בעצם.

לוח אם - אתה יכול לקחת P35-DS3L ולהיות רגוע.

מעבד - סבבה

זיכרון - יש טובים יותר בפחות כסף, לך על קיט של OCZ או GSKILL תזמון 4 באיזה 300-350שח או TRANSCEND באיזה 100שח פחות.

כ.מסך - סבבה, יש 2 גרסאות לכרטיס הזה, H ו HP בסוף של הדגם, לא זוכר איזו מהן היא עם הקירור של זלמן, אבל אותה תבקש.

מארז - לפי טעם, יש 6A19 אם אתה לא מחפש עיצובים, יש RAIDMAX O2 אם אתה מחפש משהו ככה מעוצב בקטנה, יש NZXT APOLLO שהוא דיי יפה ונוח לעבודה, ויש יקרים יותר

ספק - כמו המארז, יש זולים ב200-250שח כמו HEC\FSP והם טובים, נותנים 29-30A שזה סבבה, ויש את היקרים יותר כמו CORSAIR\ENERMAX ששם יש אחריות יותר ארוכה, כבלים מודולרים ועוד כמה גימיקים.

מה התקציב לרכיבים האלו ?

לגבי KSP, אני מכיר הרבה סיפורים, תחפש בפורום, לי אישית אין ניסיון איתם, אבל מכיר כמה אנשים מהסיפורים.

רוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים