עבור לתוכן

Pirates, Vikings & Knights II - Beta 2.1 is released -הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אתה בצוות הפיתוח? WOOT?

איזה ידע צריך בשביל לנסות להתקבל/מה אתה עושה?

• תגובות 59
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SyndromE@

דבר אחד לא ברור לי, היית חלק מצוות הפיתוח [שנה!] ואתה מאוד מאוד מופתע מהתוצאות, איך זה בדיוק? :-X

פורסם

Royz טוען שהוא בצוות הפיתוח.. לי אין שום קשר לפיתוח PVK2 :nixweiss: - יש פה אי הבנה

כשאמרתי "היה שווה שנה פיתוח בהתנדבות" התכוונתי שהיה שווה לחכות, ושלא חוכמה להשוות זמני פיתוח של מוד חינמי אל מול צוותי פיתוח שכירים שמריצים פרוייקט כמו רובוטים, בתגובה לזלזול של TheReaper :)

פורסם

זלזול? אני לא מזלזל אני מציג עובדות

השינויים שהם הציגו (חוץ מביטול הHITBOXES לא שאני ממש רואה שזה נעלם) צוותי פיתוח של מודים חינמיים וגם צוותים קטנים יותר עושים בהרבה פחות זמן

אני בטוח שלא סיימו הכל בדיוק באותו יום אני רק מנסה להבין למה הם לא שיחררו עדכונים יותר רצופים

פורסם

בפעם הראשונה שהרצתי אותו נפתח חלון (לפני הגישה לתפריט) שטען או הוריד קבצים (אני לא בטוח)...

האם יכול להיות כי מעכשיו העדכונים יהיו אוטומטים, online דרך המשחק עצמו ?? מה אתה אומר Royz ?

פורסם

אני 99% בטוח שאין שום אפשרות בSDK הזה לעשות עידכון אוטומטי וגם אם יהיה הוא יעדכן דרך הסטים

מה שראית היה טעינת הקבצים שלא מגיעים עם SDKBASE/HL2DM וכל שאר הנגזרות

פורסם

בכל אופן, למי שמעוניין בראיון של FPS Weekly עם CrazyTalk (ה-mod lead) של pvk2, ניתן להורדה ב-mp3:

http://www.gamefire.com/media/staff/fpsw/Episode18.mp3

הראיון ברבע האחרון של הסיקורים.

פורסם
  • מחבר

בפעם הראשונה שהרצתי אותו נפתח חלון (לפני הגישה לתפריט) שטען או הוריד קבצים (אני לא בטוח)...

האם יכול להיות כי מעכשיו העדכונים יהיו אוטומטים, online דרך המשחק עצמו ?? מה אתה אומר Royz ?

זה טוען את קבצי המוסיקה בפעם הראשונה.

ד"א, אם למישהו נתקע המשחק, שישלח לי בבקשה את הקובץ DEMP, על מנת שהקודר יוכל לטפל בזה.

פורסם

כשהמשחק המלא ייצא(אני מתכוון FINAL ולא BETA).. הוא יהיה חינמי?

פורסם

אני מניח שכן...

האמת המודים היחידים שנהיו בתשלום הם

CS+S (שהאמת בדורו האחרון כבר לא יכול להקראות מוד)

וGARRYS MOD שאין לי מושג מה הקטע שלו...

ולדעתי מודים לא מוציאים FINAL לעולם (כל עוד המפתחים לא עוזבים את הפיתוח)

פורסם

לפי דארק מסייה עושה רושם שמסובך להכין משחק כזה...

המערכת קרבות נוחה ? זה לא ניראה מגושם ולא הגיוני ?

ומה החלק שלך בהכנה ? משהו רציני ?

פורסם

פחות מסובך ממה שאתה חושב

כל הקטע בSDK שכל הבסיס כבר שם (נכון במיוחד בHL2)

פורסם
  • מחבר

לפי דארק מסייה עושה רושם שמסובך להכין משחק כזה...

המערכת קרבות נוחה ? זה לא ניראה מגושם ולא הגיוני ?

ומה החלק שלך בהכנה ? משהו רציני ?

כן המערכת קרבות נוחה לשימוש.

אני אחראי על כל הבטה טסטים כולל קבלת בטה טסטרים חדשים.

אני אחראי על כל השרתים הרשמיים של המשחק כולל קבלת אדמינים חדשים.

אני עובד צמוד ליוצרי מפות ומשנה להם את המפות על מנת שיתאימו למשחק ויהיו מאוזנות, אני גם עושה להם "pickup layouts" , שאלו החפצים שאתה יכול להרים מהרצפה.

עבודה צמודה עם הקודר - אומר לו מה לשנות וכו'.

אם מישהו מכיר את island, אז אני זה שדחפתי לשנות אותה ממה שהיה ב 1.1 למה שיש עכשיו, והשיפור הוא עצום.

כנ"ל בנוגע ל desertruin.

היה ממש קשה לאזן את המשחק הזה בגלל שיש 3 קבוצות שהן כל כך שונות אחת מהשניה, וכמובן שעדיין זה לא מאוזן לגמרי.

הנה כמה תמונות מגניבות שלקחנו בבטה טסטים:

פה התמונה ממש חתוכה, אז הנה : http://i245.photobucket.com/albums/gg70/pvk2article/chargevlunge.jpg

chargevlunge.jpg

zerkerchesttrouble.jpg

archsec3kill.jpg

shieldchargecliff.jpg

kegcircle.jpg

ד"א, אני גם שריינתי את השרת הישראלי עוד לפני היציאה של המוד, הבאתי את הקבצים למוסד.

כרגע יש 28 אנשים כבר בקבוצה בסטים :)

פורסם

יש תנאים מיוחדים לקבלה לצוות הבטא טסטרס?

יש לי ניסיון בבערך כל בטא שאתה יכול לחשוב עליה (וגם בכאלה שאתה לא ;))

פורסם
  • מחבר

כרגע אנחנו לא מחפשים טסטרים, כי אין הרבה דברים לבדוק.

הרעיון הוא להוציא פט'צ מהיר עכשיו שיתקן כמה דברים, ואז להוציא פט'צ די גדול שיוסיף דברים למשחק.

כמו שיפור booty tag, שכאשר אתה מחזיק אותו אז אתה ומי שמסביבך(הקבוצה שלך) תקבל בונוסים וכאלה.

אני גם כרגע עובד עם אחד מיוצרי המפות על מפה ממש מגניבה :) כיוונתי אותו לכיוון הנכון והוא די חורש עליה, אני מקווה שזה גם יכלל בעדכון "הגדול" הבא.

עכשיו בעצם יהיו יותר עדכונים קטנים עם תוספות מאשר עדכון אחד גדול.

*31 אנשים בקבוצה של סטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים