עבור לתוכן

אני סובל ממחלה חדשה - עיוורון HD

Featured Replies

פורסם

אני "משיג" תוכן HD, פאקינג 20GB לסרט רק כדי לגלות שהאיכות זהה לחלוטין ל-DVD. מה לעזאזל מיוחד ב-HD? אני לא רואה שום חדות או פירוט שלא ראיתי בעבר.

פורסם

בטלוויזיות טלוויזיה HD גדולות (40" ומעלה) בהחלט ניתן לשים לב לשינוי (וכך גם במערכת סאונד מספיק טובה). במסכים טובים אפשר גם לראות פירוט צבעים יותר טוב, תמונה יותר חדה וכו'.

פורסם
  • מחבר

אז אני צריך לקנות מפלצת ב-10K בשביל תמונה קצת יותר טובה?

פורסם

או לצפות בזה על מסך מחשב 20" ומעלה.

20-22 באיכות 720P - מומלץ

24" ומעלה באיכות 1080P

פורסם

אז אני צריך לקנות מפלצת ב-10K בשביל תמונה קצת יותר טובה?

אם DVD מספיק לך ואתה לא רואה בעיה, אז כנראה שלא.

פורסם

בתכלס DVD זה אחלה איכות, גם אני חושב שזה סתם חרטא.

אני כן שם לב להבדל- זה פשוט לא מגביר את הנאתי מן הסרט.

:nixweiss:

פורסם

איזה קישקושים,קשה מאוד להבדיל בין 720p ל1080p אם הטלוויזיה שלך היא 720p native,עד 37 אינץ בערך..

מעל 42 שווה להשקיע ב1080p ..למרות שגם אז ההבדל הוא לא ממש דומיננטי אם יושבים במרחק סביר.

יש לי פה טלוויזת 1080p 52 אינץ ועוד אחת של 32 720.

המסך שלי שהוא 22 וראיתי בחנות מספיק טלוויזיות 32 עם 1080 פי,הכל זה בולשיט (השידורים פה הם 1080p).

בקיצור אפשר לוותר על 1080p ולהסתפק ב720,אם אתה על מחשב אולי אפשר אפילו להתפשר על DVD וללכת טיפה אחורה.

בקשר לסאונד אם אתה לא אודיופיל מטורף עם מערכת קולנוע ביתי קשה מאוד להבחין.

פורסם

הסיבה שאתה לא מבדיל בין האיכויות היא מכיוון שאין לך את הטלוויזיה המתאימה בשביל לנצל את תוכן ה-HD שהוא בעצם רזולוציה מאוד גבוה ביחס לסרט DVD

לי יש טלוויזה כזאת ואני יכול להגיד לך שמאז שעברתי ל-HD פשוט אי אפשר לראות DVD זאת ליגה אחרת לגמרי

פורסם

יש לי מסך 19" ואני רואה את ההבדל בין dvd ל-hd.

פורסם

איזה קישקושים,קשה מאוד להבדיל בין 720p ל1080p אם הטלוויזיה שלך היא 720p native,עד 37 אינץ בערך..

אממ... אם הטלוויזיה שלך היא 720p, אתה יכול להציג עליה גם תוכן 99999999999999p ועדיין לא תראה שום הבדל...

זה לא "קשה מאוד", זה פשוט לא קיים..

לירן, זה לא קשור לגודל של המסך אלא לרזולוציה שאתה נמצא בה.

פורסם

בקשר לסאונד אם אתה לא אודיופיל מטורף עם מערכת קולנוע ביתי קשה מאוד להבחין.

יש הבדל ענקקקק לא צריך להיות אודיופיל כדי להבחין בזה.

פורסם

יש לי טלויזיה 32 אינטש שתומכך ב 720P ורואים הבדל בין HD ל DVD בבירור.

אולי אתה מצפה ליותר מידי מתוכן HD ולכן אתה לא רואה הבדל.

תוכן HD יותר חד, מלא צבעים.

פורסם

המסך שלי שהוא 22 וראיתי בחנות מספיק טלוויזיות 32 עם 1080 פי,הכל זה בולשיט (השידורים פה הם 1080p).

זה לא בדיוק נכון, השידורים פה הם 1080i (גם הוט וגם יס) וזה פחות איכותי משידורים בצורת p (חצי מרוחב הפס).

כך שהכי נכון הוא להשוות רמת פירוט של 720i מול 1080i ו-720p מול 1080p.

ההבדל הוא שב-i (קיצור של Interlaced) אתה מקבל בפריים אחד את כל השורות הזוגיות ובשני את האי זוגיות ואז המוח מחבר את הפריימים לתמונה שלמה.

בשידורי p אתה מקבל את כל הפריים בכל פריים ולכן התמונה מלאה יותר ונראית יותר טוב.

מה שכן, אם הטלוויזיה לא מגיעה לרוזולוציה של 1080 אין הבדל בין הסוגים, כי אין למסך הפרדה גבוהה מספיק.

פורסם

אני עד היום עבדתי עם מסך 17 אינץ CRT והורדתי סרטים באיכות DVD-RIP

מאז שעברתי ל LCD 24 אינץ זה פשוט בלתי אפשרי. כי שאתה רוצה לראות תוכן על מסך מלא כל הפיקסלים מתרחבים והאיכות צפייה נוראית.

פורסם
  • מחבר

יש לי טלויזיה 32 אינטש שתומכך ב 720P ורואים הבדל בין HD ל DVD בבירור.

אולי אתה מצפה ליותר מידי מתוכן HD ולכן אתה לא רואה הבדל.

תוכן HD יותר חד, מלא צבעים.

זהו, התמונה קצת יותר חד ושום דבר מעבר. אם לזה קוראים דור הבא אני מעדיף לחסוך מספר אלפיות ולהישאר עם הדור הנוכחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים