פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים ...http://www.timelooptheory.com/the_timeline.htm...הפרק האחרון (3) מחזק מאוד (מאוד מאוד) את כל התיאוריה הזו, אני חייב לציין.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים העונה אנחנו גם צפויים לקבל רמזים על עמדה חדשה של DHARMA שאמורה להיות הכי מעניינת שנחשפנו עליה עד כה והיא זו שתסביר חלק מהתופעות (כמו איך למשל מגיע דוב קוטב למדבר רחוק משם) וגם נדע מי הם ששת האנשים שיצאו מהאי.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים שמעו גם קייט היא בין ה6 אבל בסוף הפרק אומרים שהיא נשארה עם סויר, אז אם היא חזרה אין סיבה שגם הוא לא
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים בפרק הסופי של העונה השלישית, קייט אומרת שהיא "צריכה לחזור, אם לא הוא ידאג", אז כנראה יש לה חבר, יכול להיות שסוייר, אבל אי אפשר לדעת בביטחון.אולי בפרק הבא יבהירו את העניין הזה.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים http://www.timelooptheory.comתיאורייה מאוד מעניינת ומוסברת היטב!הדבר היחיד (אולי) שלא הוסבר זה מה הקטע של המספרים.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים הפרק האחרון (3) מחזק מאוד (מאוד מאוד) את כל התיאוריה הזו, אני חייב לציין. ואז בא פרק 4 וזיין את כל התאוריה הזאת. ג'ק בא ונתן תאריך התרסקות שזה ב2004 אז זה שולל את כל התאוריה של הזמן המגביל. והילד של קלייר חי, לעומת העובדה שהוא היה אמור למות עקב ה"התרסקות המקורית" כי זה גורלו. באסה ליוצר האתר
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מה שאתם אומרים מראה שאתם לא מבינים עד הסוף את מה שהולך שם.אם הקשבתם טוב ג'ק אמר שהיו 8 ניצולים וקייט לא הצליחה להציל 2 מתוכם ולכן יש רק 6 ניצולים.הם מנסים להסתיר משהו מהעולם וסביר להניח שהם כבר יודעים מה קורה שם באי וידוע להם על סרגל הזמן השונהלכן ג'ק אמר שהם הניצולים מ 2004.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אין וויכוח, התיאוריה מתה בפרק הזה. יש דבר אחד עיקרי שמעיד על כך וזוהי העובדה שקייט עדיין מואשמת בפשעים שלה. לפי התאוריה, הם חוזרים לשנת 2000 וזוכים לחיות את 4 החיים שלהם מחדש, ככה שקייט לא תהרוג את האבא החורג שלה פעמיים. התאוריה מתה, וחבל.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים בהנחה שהם לא באמת הגיעו עדיין לספינה, איפה הם ? (תקועים בחור בזמן ?)ואיזה יכולת יש לבן שמיילס יודע (כמו להשיג 3.2 מיליון דולר בשבוע ?)
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים וואי הקטע הם הארון הרג אותי. כל הזמן הייתי במתח אם זה ילד של סויר או ג'ק, פתאום היא אומרת הארון אני מניח שאמא שלו מתה, ולא שהיא לא חטפה אותו..
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים זה מצחיק, כי אהרון הוא הבן של אחות חורגת של ג'ק.גם כנראה הדיבור בין מיילס לבן זה מילת קוד לגבי מבצע שיקרה עוד 3 ימים / שבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.