עבור לתוכן

מחשב באוטו

Featured Replies

פורסם

מי דיבר לא יפה על בת ים?! :smoke:

אני! בוא מכות :bash: :bash: :AR15: :s07: :veryangry: :lsvader: :lsvader: :kopfpatsch: :boid: :tomato: :la:

• תגובות 35
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוברו 87

או כמו שאני קורא להם - סוברופשע, כל העבריינים נוסעים בסובארו מתחת למודל 90... :lol:

פורסם

למכירה רדיו דיסק + סובארו פשע מחיר 2000 שח רק תבוא ותיקח ותקבל את הכסף במזומן

פורסם

כשמוכרים סובארו פשע וכותבים מחיר גמיש מתכוונים האם האוטו מגיע עם מיכל דלק מלא או ריק :lol: :lol: :lol:

פורסם

ד"א עכשיו ברצינות! בעיתוני הרכב מחשיבים אותו לתמורה הכי טובה להשקעה מתחת ל-20,000 ש"ח.

פורסם

אז עיתוני הרכב הם טיפשים...

אולי אתה מכיר תמורה יותר טובה עבור 20,000 ש"ח ומטה.

פורסם

בשביל זה יש מחשב ישן, קוראים לו P166 ועכשיו הוא משמש כשרת, ווותנחשו למהוא יהפוך שנה הבאה...

ראיתי איזה מוד פעם שאתה מחבר לו מסך LCD, ושולט על הווינאמפ, אני כבר יעשה את זה....

אבל צריך לקנות רמקולים טובים, מה שאין באותות עכשיו.....

טוב יש לי עוד חצי שנה....

פורסם

כן, איביזה שנת 90, מחיר מחירון כ-25 אלף שקל.

אבל בחיים לא תוכל למצוא אחת כזאת, כי אף אחד לא יהיה אידיוט מספיק בשביל למכור לך אותה בפחות מ-100 אלף שקל, המחיר של מכוניות הספורט החדשות שמציגות רמת ביצועים כמו שלה...

פורסם

כן, איביזה שנת 90, מחיר מחירון כ-25 אלף שקל.

אבל בחיים לא תוכל למצוא אחת כזאת, כי אף אחד לא יהיה אידיוט מספיק בשביל למכור לך אותה בפחות מ-100 אלף שקל, המחיר של מכוניות הספורט החדשות שמציגות רמת ביצועים כמו שלה...

אתה רואה?(אני נשמע כמו פולניה)

אתה אפילו לא קראת מה כתבתי ואני מצטט "20,000 ש"ח ומטה" לא ומעלה.

פורסם

כנה תרדיודיסק של קנווד שיש בו מפענח MP3

פורסם

אתה רואה?(אני נשמע כמו פולניה)

אתה אפילו לא קראת מה כתבתי ואני מצטט "20,000 ש"ח ומטה" לא ומעלה.

אוי, איזה הבדל..

שנה הבאה מחיר המחירון ירד בעוד כמה אלפים.

אני גם בכלל לא בטוח שהמחירון כבר עכשיו לא הספיק לרדת מתחת לתחום ה-20 אלף.. לא שזה ממש משנה, כי כמו שאמרתי, אף אחד לא ימכור לך אחת כזאת..

פורסם

ב ynet יש מחירון של לוי יצחק כנס תראה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים