פורסם 2002 בינואר 3023 שנים אז ככה,מכיון שהרישיון קרב אני מתחיל לחשוב על האוטו, ומוזיקה באוטו.באוטו של אבא יש רדיו סידי אבל אין צאנגר או משהו כזה אז כמות המוזיקה שניתן לשמוע היא מוגבלת.יש בבית מחשב נייד ישן שאף אחד לא משתמש בו, אני יכול לשים לו הרדיסק של איזה 3 גיגה למלא ב MP3.האם יהיה אפשר לחבר אותו לרדיו במחשב של אבא? ולמצת או משהו בשביל החשמל?
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים 1 - יש מתאם לשקע רגיל ממצת. לשקע אמיתי (של הבית)אתה יכול לחבר את המחשב לחשמל.2 - תלוי בחיבורים של המגבר ברכב, אם בנייד יש כרטיס מעפן זה לא ישמע משהו, כמובן שאתה יכול לקנות creative Extigy אם יש 160 דולר מיותרים...
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים מהיציאה של ה-SOUND BLASTER ל-LINE IN.יש גם טרנספורמטורים לאוטו שאפשר לכוון להם את ה-VOLT.ד"א רעיון חביב.
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים מחבר מגניב ביותר האוטופשע שלי כבר בדרך אני צריך לצבוע אותו (הונדה סיויק) לשחור עם פסים או משהו כזה לשים איזה אולטרה מאחורה קצת מדבקות של נו פיר ואני מסודר.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מגניב ביותר האוטופשע שלי כבר בדרך אני צריך לצבוע אותו (הונדה סיויק) לשחור עם פסים או משהו כזה לשים איזה אולטרה מאחורה קצת מדבקות של נו פיר ואני מסודר. NO FEAR מה אתה ערס? :AR15:
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים איכס ועוד אולטרה מאחורה מזכיר לי את איפה שאני גר... ;Dאיפה אתה גר?, גם אתה ערס בפוטנציה? :AR15:
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מיקו, מיקו.. ;D למה שלא תיקח איזה סוברו 87 וסע לאיזה מפעל ברפיח שיעשה ממנה קבריולט ?
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מיקו, מיקו.. ;D למה שלא תיקח איזה סוברו 87 וסע לאיזה מפעל ברפיח שיעשה ממנה קבריולט ? אני לא כל כך בטוח שהם יצליחו להתקין את המחשב.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מחבר חחחחחחאת האמת סובארו 88 זה אוטו הפשע הקלאסי ודיי יש לי כסף לקנות אבל אבא אומר לא כדאי כי יעלה הרבה התחזוקה שלו וגם יש לנו 2 מכוניות בבית (כמו לרוב האנשים..) אז כמעט תמיד יהיה אוטו זמין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.