עבור לתוכן

צריך המלצה לפלאפון מתקדם (N95-8GB \ Iphone...)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא חושש כי אני ידוע שיש לזה ביקוש רב ולכן יהיה היצע (למרות שמצד שני עדיין אין פירצה לפוסי3)

בכל מקרה אני יקבל אותו רק לקראת סוף החודש כך שאני מקווה שעד אז לא זה יסתדר.

בכל מקרה ... זו אמורה להיות פירצה חומרתית או תוכנתית ?

• תגובות 76
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא חושש כי אני ידוע שיש לזה ביקוש רב ולכן יהיה היצע (למרות שמצד שני עדיין אין פירצה לפוסי3)

בכל מקרה אני יקבל אותו רק לקראת סוף החודש כך שאני מקווה שעד אז לא זה יסתדר.

בכל מקרה ... זו אמורה להיות פירצה חומרתית או תוכנתית ?

סביר מאוד(!) שתוכנתית....

פורסם

אל תיהיה כל כך בטוח, אפילו ל1.1.2 אין תוכנתית שפורסמה. אבל בוא נקווה שזאת אכן תיהיה תוכנתית.

פריצה חומרתית היא לא מחייבת פתיחה של המכשיר, יכול להיות שזה יהיה באמצעות מתאם סים או משהו בסגנון.

פורסם

המתאמי סים (הנורמלים, כאלו של טורבו סים) לא עובדים ישר על כל הגירסאות ?

פורסם

לא, לכל גירסא צריך צ'יפ שמתוכנת באופן שונה. ככל הידוע לי, עדיין לו יצאו מתאמי סים ל1.1.3.

פורסם

NOKIA N810 . :-X (התשובה של NOKIA לאיפון)

פורסם

NOKIA N810 . :-X

מה זה קשור? זה בכלל לא פלאפון....

פורסם

זה פלאפון וחצי

פורסם

אפילו נוקיה לא משווקת אותו כפלאפון, אם כבר E90 יותר תחרות. ובכלל נוקיה מוציאה בקרוב את ה SYMBIAN TOUCH SCREEN.

פורסם

500$, אני מאוד מקווה שזה יהיה כבר DOK...

פורסם

N810 זה מחשב כף יד (קצת יותר בכיון של מחשב ) עם פאלפון ומסך מגע ויש בו WI FI , GPS . המכשיר אינו מיועד להיות סלולרי ואין לו יכולות סלולריות, כמו האח הקטן שלו N800, כמובן שהN810 הוא ממשיך דרכו של הN800

פורסם

תוסיף IPHONE 16GB להתלבטות :P

דווקא היום אפל החליטה להוציא אותו? דווקא היום שאני מקבל את המכשיר שלי? למה?! זהו, עכשיו אני בטוח שהם עושים לי בכוונה.

כניראה שאמכור את המכשיר שלי, ואמתין שמישהו אחר יחזור מארה"ב (רק באפריל כניראה... אוףףף).

פורסם

בטח באפריל כשתקבל אותו יצא IPHONE דור 3.5 :P

פורסם

אם זה יקרה אין לי בעיה, באפריל יש לי המון שבאים ארצה, ועוד שניים ביוני. ויש מצב שאני בעצמי טס באוגוסט, כך שלא תיהיה בעיה אח"כ..

ואיך שאני רואה את התקדמות אפל (בעיקר בתחום האיפודים) בערך של שנה וחודשיים יוצא דגם חדש, מה שאומר שבסביבות אוגוסט, תצא גירסא חדשה.

והאמת שהאיפוד דור 3.5 נשמע מאוד נחמד. סוף סוף לגלוש באינטרנט קצת (הרבה) יותר מהר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים