עבור לתוכן

פתרון נגד TRAFFIC SHAPING, קיים?

Featured Replies

פורסם

לצערי אני מחוייב ב012 - "סתם כי בא לי לחסום" לעוד כמה חודשים, אני ממש מרגיש כמו אישה שנשואה לבעל מכה ולא יכולה להתגרש ממנו.

בכל מקרה, האם כדי להקל קצת על הסבל שלי, יש איזשהו פתרון שיכול לעזור כנגד כל הקומבינות של הספקית?

איזשהו פתרון שיגרום לקו שלי להעלם מהרדאר של 012 הנבלות???

פורסם

רק שתדע לך שכל ספקיות האינטרנט מבצעות traffic shaping.

מה הנזק אם אתה מתנתק עכשיו?

פורסם

תנסה להוריד את התוכנההזאת

לפי המידע עליה היא עוקפת את החסימה של 012

תנסה אין מה להפסיד : httpshare flashget

פורסם
  • מחבר

למיטב הבנתי 014 לא עושה את זה...

הנזק הוא קנס בסך החודשים שנשארו לי=9=500 ש"ח פחות או יותר... :bash:

פורסם

014 כן עושים את זה, לפחות בשעות העומס בערב. בקשר לקנס, אולי תאשים אותם בזה שחסמו אותך בטורנטליץ' בגללם, או משהו.. תגיד שזה הופיע ב-ynet וכו' אני בזמנו איזה חודש נלחמתי איתם עד שבסוף שיחררו אותי מהתחייבות

פורסם

או אולי איטי ב- 014 בשעות העומס כי אלו שעות עומס ויש עומס? 8)

פורסם

פשוט כבר כמה חודשים המיו טורנט שלי קופץ למקסימום בדיוק באותה שעה - שתיים בלילה, ואני לא חושב שהלקוחות 014 עד כדי כך מאורגנים ובמיוחד בשבילי מורידים בשעה זו את העומס (ה-http דווקא בסדר בכל שעות היממה)

פורסם

תתפלא, בשעות הלילה המאוחרות העומס בכל הספקים יורד - אנשים הולכים לישון (לא אני ואתה כמובן, אנשים נורמאליים ;D).

פורסם

או אולי איטי ב- 014 בשעות העומס כי אלו שעות עומס ויש עומס? 8)

למה אתה מתכוון כשאתה אומר בשעות העומס יש עומס ? שהקוים מלאים ?

כשהעומס משפיע הרבה יותר על תוכנות שיתוף ואתרי הורדות כגון RAPIDSHARE זה אומר שזה מניפולציה שונה ולא קוים מלאים.

קוים מלאים גורם להמתנות ארוכות בבאפר , מתבטא בפינגים של 1000-2000 MS ו TIME OUTS.

פורסם

לא נירא לי אפשרי שלוט ברוחב פס שמקבלים מהספק מה שבטוח לא מקבלים יותר ממה שמשלמים עליו וזה במקרה האופטימלי :) לעומת זאת ברגע שסוגרים לך את הברז אתה פיזית לא מקבל רוחב פס אז הדרך היחידה לעקוף את זה לדעתי זה פשוט לדאוג שמישהו בספקית פיזית ישחרר לך את הברז.

*אינני איש מקצוע.

פורסם

לצערי אני מחוייב ב012 - "סתם כי בא לי לחסום" לעוד כמה חודשים, אני ממש מרגיש כמו אישה שנשואה לבעל מכה ולא יכולה להתגרש ממנו.

:lol:

חזק...

שמע, אין ממש דרך להתגבר על זה, אבל זה בכלל לא צריך להיות הכיוון שלך..

תתקשר אליהם, תדרוש להתנתק, תגיד שהאינטרנט שלך לא עובד (למשל, אי אפשר לשתף קבצים ב-shared folders במסנג'ר! לגיטימי לגמרי) ותדרוש להתנתק ללא קנס מהסיבה הפשוטה שהם לא מספקים לך אינטרנט תקין. אחרי מספיק צעקות ואם תהיה מספיק בטוח בעצמך ובשום אופן לא מוכן אפילו לשמוע אותם - הם ינתקו אותך.

פורסם

:lol:

חזק...

חח כנ"ל

אני גם מחוייב אליהם

עוד איזה חודשיים ככה נגמרת ההתחייבות

בינתיים התקשרתי אליהם משו כמו 10 פעם לשירות לקוחות עד שהביאו לי כמה חודשים חינם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים