פורסם 2008 בינואר 2817 שנים חברה שלי מחפשת מחשב נייד עד 3000 שח.היא לא מריצה כלום חוץ מקצת וורד, אינטרנט ומידי פעם סרטים.ראיתי את המפרט הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-m520-120gb.htmאתם חושבים שזה שווה משהו? אני יודע שזה סלרון והכל, אבל אין לה שימושים מיוחדים במחשב.והכי חשוב, היא מקבלת 3 שנים אחריות.ראיתי ביד 2 קצת מחשבים, היו כאלה שהם טובים למדי, אבל ללא אחריות.הייתם הולכים על זה?
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים קניתי אותו לפני קרוב לשנה לאמא שלי עם מעבד 1.86 כפול , ממש מבסוט ממנו. הבנתי מביקורות שדי מרוצים בסה"כ מהסדרה של ה6400.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים ה6400 באמת סידרה נחמדה מאוד , קצת מגודלת ולכן לא כ"כ נוחה לסטודנט שלוקח את הלפטופ לכיתה.קח בחשבון שהמעבד ממש חלש (יצא לי לעבוד עם אחד השבוע , הופתעתי לרעה קצת) ועם גיגה אחד זיכרון - XP זה מה שתרצה לקנות ולא ויסטה.ליביו
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר היא כרגע עובדת עם לפטופ אחר שמריץ לינוקס, ועליו יש מכונה ווירטואלית של ווינדוס אקס פי. הלפטופ ישן ולמכונת XP הקצתי רק 192MB זיכרון.והיא אומרת שהיא לא מרגישה איטיות כלשהי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.