פורסם 2008 בינואר 2617 שנים היי ושלוםיש לי מחשב עם מפרט של:P D CELRON 2.66 HZGIGABYTE עם צפסט 945 וPCIX 2.08800 GTS 512 הדגם האחרוןGB 2 400HZ Dual channelWINDOWS XPדיסק קשיח,DVD,ועודואני רוצה לשדרג לשילוש כזה:INTEL Q 6600 2.4 HZ8800 GTS 512 הדגם האחרוןGB 4 800 HZ Dual channelWINDOWS VISTAדיסק קשיח,DVD,ועוד*לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley)והשאלה היא כזו!האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים?ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל?כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!!ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! וכמובן לא לשכוח לתת לי הצעות ללוח ושיפור או שינוים אפשרים בסכום הנל!!נ.בSLI כדי או לא כדי???תודה;D
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים יש לך צוואר בקבוק כל כך ענק עם ה CELERON...זה יחולל פלאים המעבד הזה...הכרטיס מסך יתן הרבה יותר FPS מאשר עם המעבד הקודם, לא קירטע לך במשחקים עם הסלרון??
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר יש לך צוואר בקבוק כל כך ענק עם ה CELERON...זה יחולל פלאים המעבד הזה...הכרטיס מסך יתן הרבה יותר FPS מאשר עם המעבד הקודם, לא קירטע לך במשחקים עם הסלרון??לא הבנתי!!!! או שהתבלבלת? התכונתה ל Q6600?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים פותח התרד לא מובן מה אתה רוצה בדיוק..מה זה לוח אם עם ציפסט 819 ???וזה קצת דבלי להשוואות מרובע ליבה בארכיטקטורה חדשה לסלרון...לגבי האחוזים..אתה מוזמן לעיין בביקורות..
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אני החלפתי לוח, היה לי לוח מקוצר ישן של FOXCONNיש לי כרטיס כמו שלך בדיוק.אם שאלתך היא "אם יש לי לוח ישן ולא תואם ובגללו הביצועים ירודים ומעיקים?"התושב היא כן.תחליף לוח, ואל תתקמצן בנושא הלוח, זה גם לא כלכך יקר כמו מעבדים או כרטיסי מסך, אני ממליץ על הלוח שלי ASUS P5N-E SLIצ'יפסט של NVIDIA
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר פותח התרד לא מובן מה אתה רוצה בדיוק..מה זה לוח אם עם ציפסט 819 ??? וזה קצת דבלי להשוואות מרובע ליבה בארכיטקטורה חדשה לסלרון... לגבי האחוזים..אתה מוזמן לעיין בביקורות.. סליחה התכונתי ל 945 ואיפה אני יכול לעיין בבקורות? וסליחה שזה שאלה דבילית!!!!! אבל בשביל זה יש פורום לא!!!!!?????? [br]פורסם בתאריך: 26.01.2008 בשעה 22:23:54 אני החלפתי לוח, היה לי לוח מקוצר ישן של FOXCONN יש לי כרטיס כמו שלך בדיוק. אם שאלתך היא "אם יש לי לוח ישן ולא תואם ובגללו הביצועים ירודים ומעיקים?" התושב היא כן. תחליף לוח, ואל תתקמצן בנושא הלוח, זה גם לא כלכך יקר כמו מעבדים או כרטיסי מסך, אני ממליץ על הלוח שלי ASUS P5N-E SLI צ'יפסט של NVIDIA צודק!! ממש לא מתקמצן וזה הלוח שאני רוצה במידה ואני יחליט SLI!!! רק שאני לא יודע כמה זה משתלם מבין חבר?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים סיימון, אם יורשה לי להציע, נראה לי מתאים יותר להעביר את הדיון לפורום מפרטי מחשב.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר ועכשיו הגיע הזמן לערוך את הכותרת לפי החוקים אחרת אני נועל את הדיון. בשמחה!! רק תסביר לי מה לא בסדר ומה צריך לשנות? כי קראתי ולא הבנתי מה לא בסדר?????
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים אם אתה רוצה עזרה, כדי גם שתוסיף שוב את השאלה, כדי שמי שרוצה לעזור יהיה מסוגל לעשות זאת בפשטות בלי להיזכר מה עדיין לא ברור לך....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.