עבור לתוכן

ברצוני לרכוש מחשב נייד[תקציב: 2500+-]

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות מחשב נייד, מאחר ואין לי מושג במחשבי נייד קראתי את הסטיקי "טיפים לקניית מחשב נייד"

ואשמח אם תפרטו לי על המחשב שתמליצו לי איך הוא לפי סעיפים אלו, שהגעתי למסקנה שהם הכי חשובים( אם יש איזה שהוא משהו שפיספסתי אשמח אם תזכירו זאת:

1.תמיד עדיף לרכוש ניידים בקטגוריה עסקית ולא בקטגוריה ביתית. הם לרוב עמידים ואמינים יותר.

2.שימו לב לא ליפול בפח של אחריות ל-3 שנים. יצרן מוכר.

3.תמיד עדיף לראות את איכות התצוגה בעיניים אם ניתן.

4.יש לבדוק כמה חום המחשב הנייד שאתם בוחנים מפיק.

5.סוללה.

6.דיסק קשיח- 7200 /5400סל"ד עם 16mb זיכרון מטמון.

7.בגלל השHDD איטי ממחשב שולחני חשוב להשקיע בלפחות 1 גי'גה זיכרון.

8.Blutooth.

9.מסך בין 12.1"-14.1" העדפה לרחב עם רזולוציה גבוהה ככל האפשר(המשקל לא ממש חשוב לי הוא יהייה ברכב)

10.core2due

השימושים שלי:

-ללמוד תכנות באופן עצמאי.

-שיריץ קאונטר סטרייק.

-אני חושב שאני יעשה מנוי דרך חברת הפלאפון לאינטרנט DATA ויגלוש דרך המחשב ככה שזה יתאפשר.

-ולראות סרטים מדי פעם לא HD אלה משהו די פשוט.

אני לא יודע מה המחירים של מחשבים ניידים ככה שאם לא יתאפשר מה שביקשתי בתקציב הנ"ל אנא אימרו לי ככה אצתרך להוסיף כדי לקבל את מה שאני רוצה.

תודה, סמיון.

פורסם

אם אתה מעוניין במחשב חדש, לא יד שניה, מחשב נורמלי שיעשה מה שביקשת עולה כמעט 4000 ש"ח. ב 2500 יש רק יד שניה.

פורסם
  • מחבר

אם ככה אז מה אני צריך לחפש ביד שניה? תוכל להגיד לי כמה דגמים ספציפיים שאני יחפש?

פורסם

גם ביד שניה לא תמצא שום דבר אפילו קרוב לדרישות שלך במחיר שלך.

בקטגוריה עסקית וגודל מתחת ל-15" מקסימום תמצא איזה T40/T41/T42/T43. אם יהיה לך מזל, יהיה לו Radeon 9600 שיריץ Counterstrike בלי בעיה. WiFi יהיה לו, Bluetooth גם עם מזל. שום Core2Duo.

אם תוותר על הדרישה שיהיה מחשב עסקי, תוכל למצוא דגמים חדישים יותר יד שניה. ב-3000 כבר אפשר למצוא נייד חדש פשוט.

פורסם

כן - אבל לא עם גודל מסך 12-14 ששם אותו לרוב בניידים העיסקיים / הקלים שיקרים משמעותית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים