פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מבקש המלצה למארז שתיארתי בכותרת , עדיפות כמובן למארז עם שלט.אגב , לגבי השלט , איזה פעולות ניתן לבצע עם שלט ? הוא יכול לשמש כעכבר ?אני לא מעוניין לחבר מקלדת למחשב אלא רק לפתוח תיקיות וקבצים.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מבקש המלצה למארז שתיארתי בכותרת , עדיפות כמובן למארז עם שלט. אגב , לגבי השלט , איזה פעולות ניתן לבצע עם שלט ? הוא יכול לשמש כעכבר ? אני לא מעוניין לחבר מקלדת למחשב אלא רק לפתוח תיקיות וקבצים. יש מארזים שמגיעים עם שלט? ס: אני חושב שעדיף לך לקנות שלט בנפרד, הכי טוב או אולי עם כרטיס טלויזיה (PVR150). בקיצור, מארז: Thermaltake Mozart עולה 550 ש"ח וספק FSP 400W שעולה בסביבות ה200 שקל בכל חנות כמעט.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אם אתה רוצה שהוא פשוט ישמש עכבר אז קנה איזה עכבר אלחוטי ב100 ש"ח וזהו כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2092 וזהו, כשאתה לא משתמש בו הוא בטעינה וזהו :]
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר עניין של נוחותלא רוצה לשים עכבר על משטח ואז להזיז את הסמןלמחשב שיושב בשלום הרבה יותר נוח להשתמש בשלטיש שלט כזה שישמש כעכבר (עם גו'יסטיק אולי) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.