עבור לתוכן

מישהו יכול להגיד לי אם הלוח הזה טוב לאוברקלוק ?

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הלוח MSI KT4V VIA KT400 ב500 ש"ח ורציתי לשאול אם אפשר בכלל לעשות ללוח זה אוברקלוק והאם אני אגיע לתוצאות טובות איתו ?

המערכת שעליה לוח האם ישב היא : amd xp 1700 0.13 micron , winbond 256 2700 ddr-ram ו tt volcano 9 .

פורסם

הלוח מבוסס KT400 של VIA אז הייתי אומר שכן.

הזכרון שלך של 333MHZ לא יאפשר להגיע לבאסים גבוהים ויגביל אותך בOC.

אל תתעסק עם VIA, תקח לוח מבוסס NFORCE 2 שעולה באיזה 200 שקל יותר אבל ממש שווה את ההשקעה.

יש לך עכשיו את ה ABIT NF-7 שעולה גרושים והוא אוברקלוקר טוב ויש וגם הביצועים שווים.

רק עדיין הזכרונות יגבילו אותך.

פורסם
  • מחבר

ואם אני אשים על הזכרונות heat copper של tt זה יעזור ? כי הזכרונות כבר אצלי שוכבים וכדי לקנות חדשים ב 400 מגההרץ בשביל dual ddr הזכרון הישן יגביל אותי עוד יותר !

פורסם

השאלה היא מה אתה מתכוון כשאתה אומר IC גדול אם בשבילך OC גדול זה באס 166 ולעלות קצת מכפלה אז בהחלט הלוח יעבוד טוב כי אחיו הקטן של הלוח הזה KT333 עושה את העבודה מצויין, אבל אם אתה מתכוון באס של 200 וכו' אז לא מאמין שיהיה טוב גם בגלל שאין ללוח נעילה של PCI ו AGP וגם בגלל שהלוח לא ידוע בבימועי OC מדהימים כך שלא הייתי ממליץ, תוטסיף עוד 150ש"ח ותקנה 8RDA+ עדיף מכל הבחינות.

פורסם
  • מחבר

החלטתי על abit nf-7 השאלה היא אם הזכרונות באמת מגבילים או הם בסדר (אם הרעיון של הcopper ?)

פורסם

לעשות OC לבאס של 166 הזיכרונות לא יעשו לך שופ בעיות אבל מעל לזה אני דיי דביר שכן כי הם לא משהו ל OC אם את מעוניים בOC גבוה תלך על3200 WINBOND או אם יש לך תקציב אז כמובן CORSAIR3200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים