עבור לתוכן

מודם חיצוני של USR56K יהיה יותר מהיר ממודם פנימי של USR56K ?

Featured Replies

פורסם

ולא משנה איזה מודם של USR פנימי כאילו PCI או שכן משנה?

כי אמרו לי שמודם חיצוני יותר מתחבר מהר ויותר גולש ומוריד מהר מאשר מודם פנימי PCI ::) ::) ::)

אז האם זה נכון????

הנה התמונה של המודם החיצוני המודם הוא V92 חדש ;D ;D

והנה הדגם של המודם 56K* V.92 External Faxmodem USR

ואני יודע שכולם יגידו לי ADSL לי יש ADSL בבית זה בשביל חבר שלי שההורים שלו לא מסכימים להוציא מהפה שלהם

את המילה ADSL .

ותודה למי שיעזור :saint: :saint:

פורסם

מודם חיצוני כזה הוא בד"כ מודם חומרה ומודם PCI הוא לרוב WINMODEM-אחד שעובד בתוכנה ומשתמש במעבד המחשב (ובד"כ גם לא עובד בשום מערכת הפעלה חוץ מ-WINDOWS). למי שיש מחשב חזק (הכל יחסי כמובן, על פנטיום ישן 100 מה"צ ממש אי אפשר לעבוד עם מודם פנימי WINMODEM), חבל על הכסף להשקיע במודם חיצוני.

פורסם

תראה אם יש לך מודם 56K וזה מתחבר ומוריד לך לאט זה כנראה לא קשור במודם אלה קשור בנזק!

תראה את ההודעה הזאת :

http://www.gamer.co.il/gamer/topic.php?topicid=17116&forumid=11

ותברר אצל נזק אם זה קיים גם אצלך

פורסם

אם אתה מתכוון כאן לקו 1+1 (שזה דבר לא חוקי בעצם), אז אפשר לדעת את זה בקלות-מתחברים לאינטרנט ומסתכלים באיזו מהירות המודם הסתנכרן-אם הוא מתחבר ב- 33.6kbps ומעלה אז הקו לא 1+1. אם מתחבר במהירות עלובה כמו 10kbps או למשל 19.2kbps אז זה כנראה קו 1+1 וצריכים לצרוח על בזק.

פורסם

כן זה מה שהתכוונתי והם מניאקים

וכנראה זאת הבעיה שלו

היה לי את זה הרבה זמן אבל בכמה חודשים האחרונים אני לא יודע מה קרה אבל זה התחיל להתחבר נורמאלי

אולי בגלל שביטלנו קו אחד (וכנראה הקו הזה היה ה 1+1 עם האינטרנט ) ואז הוא כאילו לא לוקח את המהירות של האנטרנט ???

פורסם

אם היו לך בבית שני קווים ושניהם התחברו לאט לאינטרנט ואחרי ביטול של אחד מהם המהירות עלתה באופן משמעותי אז כנראה שהיה לך 1+1 והם באמת מאנייקים.

פורסם

להשמיד את בזק ימחשמםוזיכרםבניזונותמניאקים. בזק :AR15:

פורסם

תשובה רצינית: זה לא שמודם חיצוני יותר מהיר, הוא פשוט מודם חומרה. זאת אומרת שהוא לא זקוק למעבד חזק כדי שיעשה לו את כל החישובים ואז המחשב עובד יותר לאט. אתה יכול לשים לב לזה שהוא מודם חומרה, בכך שבדרישות מערכת שלו רשום מחשב 486 מינימום. הוא אפילו לא צריך מחשב תומך MMX.... עושה הכל לבד. במודם רגילים, שהם PCI והם פנימיים, הם בדרך כלל מודמי תוכנה כך שהמעבד עושה את העבודה. זה לא שמודם חיצוני יותר מהיר, הוא פשוט לא מעמיס על המעבד. בקשר למודם, פעם USR עשו גם מודמים PCI פנימיים שהם חומרה, היום כבר לא. זה כנראה לא רווחי.

פורסם

אולי מספיק על הקישקושים וההשמצות על ה-WinModems ?

חוץ מהעובדה שהם לא עובדים במערכות הפעלה אקזוטיות, אין להם שום בעיה.

אפילו בפנטיום 120MHz הישן שלי, עם 32MB זיכרון EDO, היה WinModem, והוא עבד בלי שום בעיות.

מעמיס על המעבד? בצורה זניחה למדיי.

היום, עם ה-T-Bird 1GHz ו-256MB SDRAM שלי, ההבדל בין WinModem למודם חומרה הוא פשוט אפסי לחלוטין ופשוט לא קיים.

פורסם

"מעמיס על המעבד? בצורה זניחה למדיי."

נכון, אבל זה טריק שיווקי מצויין לחברה להגיד שהמודם לא מעמיס על המעבד כלל לעומת מעבדים אחרים. אחד הייתרונות היחידים של חודמי חומרה זה שהם (בין השאר) מתאימים למחשבים מאוד ישנים כמו 486, פנטיום 100 (יש גם יותר נמוכים) וכו'... כי אין להם פשוט צורך במעבד חזק... וכל זה בתנאי שלמודם יש גם יציאה סריאלית ולא רק USB כי במחשבים ישנים אין USB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים