עבור לתוכן

קונה מחשב חדש ליצירות תלת מימד (מבוסס פנטיום 4).

Featured Replies

פורסם

דינו - אתה לא מבין שזה בן אדם שרוצה קצת *צומי* - ובגלל זה הוא הקפיץ את התרד מחדש...

אני חושב שהוא לא יקנה את המחשב הזה בכלל, אבל כניראה זה רק אני....

ואם תשים לב את המפרט שהוא הביא עכשיו לא השתנה בכלום מאז המפרט הראשון....

אז למה בכלל הוא שואל לעצתנו אם כל מה שאנו אומרים זה שטות והוא מחליט ללכת בדרך-שלו.?

ובגלל שאני לא רוצה שהמנהלים יקראו לי "ספאמר" אני יתן טיפ אחד לטורבו:

תיראה, זה שיש שתי כוננים של 200 גיגה כל אחד זה לא אומר שהם צורכים יותר חשמל מכונן של 40 גיגה.

כנל המעבד הראדון והלוח.

עצתי היא שתירד מהאנמרקס 550W שזה בזבוז גמור של אנרגיה ובמקום תחליף את הכרטיס קול של הרקולס

לCREATIVE AUDIGY.. ואם תמתח קצת את התקציב הקט אז תוסיף פלטניום... יש שלט זה מגניב.

• תגובות 74
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חושב שאני לא יודע שהוא מ**ר, אבל אני מגיב...

פורסם

תשמע אני קונה את המחשב הזה בזמן הקרוב ואפילו אמרתי שתמונות אני יצלם כשהמחשב יגיע אז אתה תראה שאני באמת קניתי א המחשב הזה ודרך הגב לעבודות של אבא שלי צריך RDRAM לא סתם לחכתי את הסוג של הזכרונות כי אם אבא שלי לא היה צריך את זה לעבודות שלו ממזמן הייתי קונה DDR.

ואמרו לי הרבה מאוד אנשים שיותר כדי ומשתלם מבחינת הכול לקחת את הכרטיס קול של הרקולס במקום הפלטיניום 2 בגלל זה לקחתי את ההרקולס אבל אני יכול עדיין להחליף את הכרטיס קול רק תיתן לי כמה הצעות למה להחליף את כרטיס מסך!!!

פורסם

אין כזה דבר עבודה מסוימת שצריכה Rdram.

Dual DDR400 עדיף על ה-Rdram בכל מקרה גם לעבודות של אבא שלך, מתי תבין? רוחב פס יותר גדול.

פורסם

טוב דינו שמע אני קונה את ה- rdram בקיצר אבל אני עוד כמה זמו קונה עוד מחשב ורציתי לשאול אותך עם יש בארץ זיכרונות של DDR 3700 אם כן של איזה חברות?

פורסם

יש רק TwinMos, ואני כבר באמת לא מאמין לך אז אל תבקש ממני יותר...

פורסם

טוב דינו אתה תראה תמונות שאני יקנה את המחשב!

פורסם

אתה יודע מה, אז? תקנה מחשב תביא תמונות ו.... למה בקשת עזרה? כל מה שאומרים לך את עושה ההפך,

נתנו לך עצות נשארת עם המפרט המקורי? אז בשביל מה אתה בכלל שואל? קח את החלקים הכי יקרים וזהו... לא קשה,

כנס ל-PcHardWare תרכיב מפרט ב-30,000ש"ח וזהו.... אומרים לך קח DDRAM אתה לוקח RDRAM,

אומרים לך לקחת מעבד פחות מהיר ויותר זול אתה לוקח יותר מהיר והרבה יותר יקר, אז בשביל מה אתה שואל? תתחדש

בזבזת כסף על כלום, Soo? תקנה אז...

פורסם

מה איכפת לך? כסף שלך?

שייקנה מה שהוא רוצה.

המפרט שהרכבת אחלה...הרי אם הוא יירצה CANTERWOOD הוא ייצטך לחכות, אם הוא לא רוצה לחכות ורוצה איך אומרים לחיות את הרגע :) אז שייקח RDRAM, למרות שהם עובדים ב 32BIT כשDDR עובדים על 128BIT ו 256BIT נותן יותר רוחב פס ויציבות בעבודה.

אבל לא משנה, אמרת RDRAM לקחת RDRAM, תתחדש, ותביא לנו הוחכות :)

פורסם

אל תדאגו הוכחות אני יביא ואפילו אני יצלם את עצמי מול המחשב סבבה.

פורסם

מה אכפת לי אם תקנה את המחשב או לא? ממש לא מעניין אותי, אני דווקא לטובתך ואתה לא מקשיב לי,

תקנה לוח עם הצ'יפסט החדש 875P שממש עוד שבוע ינחת בארץ, תקנה שתי סטיקים של זכרונות Corsair 512MB PC3200LL

{הדגמים עם ה-LL הם עם התזמונים הנמוכים שיתנו מהירות מטורפת למחשב}, ואתה תקבל ביצועים יותר גבוהים מכל פלטפורמת RDRAM.

באמת לא אכפת לי מה בסוף תעשה עם הכסף, אבל אני מייעץ לך ואתה לא מקשיב, אז בשביל מה אתה בכלל פתחת את הת'רד?

להתלהב על כולם או באמת לקבל את העצות של האנשים? :nono:

פורסם

אני מסכים איתך! שווה לחכות לCANTERWOOD בתקציב שלך חבל על הבעסה שלך, הכל עכשיו הולך להיות DDRAM, אז חבל לקנות זכרונות.

פורסם

אני בזמן הקרוב גם הולך לקנות עוד מחשב חוץ מזה שאני קונה עכשיו ואולי אני יקנה amd 2800 או 800mhz 3.0

פורסם

אז.... כמה אתה רוצה להתלהב על כולם? זה לא מזיז כאן לאף אחד איך שאתה משוויץ,

כמו שאמרתי לא לא אכפת אבל אני לא מאמין לך, כל פעם אתה ממציא משהו אחר,

פעם אחת לטכניון ואז למשרד של אבא שלך ואז אתה קונה עוד מחשב חוץ מזה,

ולא שינית כלום במפרט לפי מה שהמליצו לך, בקיצר לא מאמין לך... :'(

פורסם

The replies to the thread are no longer relevant, it seems Turbo GT decided what he wants to buy so I'm locking the thread to prevent further unneeded replies.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים