עבור לתוכן

מארז +ספק ב500 שקל מTMS

Featured Replies

פורסם

אם הזה עם המאוורר הענק עולה פחות אז למה שלא תיקח אותו ?

פורסם
  • מחבר

כי אולי הוא רועש יותר...? :nixweiss:

פורסם

אם כבר אז להפך.

פורסם

יכול להיות שזה מאוורר גדול אבל הוא בכל זאת יעשה רעש ואז זה בעיה להחליף. מאוורר גדול לא תמיד שקט.

פורסם

הוא לא צריך RPM גבוה בשביל לדחוף אוויר כמו שצריך ולכן אמור להיות שקט.

פורסם

הסאגיטה II עם ספק FSP 400/450PNR יהיו בחירה מציונת.

פורסם

הוא לא צריך RPM גבוה בשביל לדחוף אוויר כמו שצריך ולכן אמור להיות שקט.

יכול להיות שהמאוורר לא בנוי טוב ואז הוא יעשה רעש נוראי (וקשה מאוד ללמצוא מאווררי 23CM). מקסימום יגיד שהרעש נוראי ויבקש להחליף לגירסה הרגילה (ואז הוא ישלם כסף ::))

פורסם
  • מחבר

הסאגיטה II עם ספק FSP 400/450PNR יהיו בחירה מציונת.

גיא אתה עובד בTMS לא?

1) איזה גירסה היית לוקח,עם המאורר 23CM או בלי ? [בלי קשר שאם אני לוןקח בלי המאוור אתה מרוויח עוד 19 שקלים... :silly:]

2) אמרת 450PNR . אני לא רואה שילוב כזה שנכנס בתקציב שלי.מה הוספתם שילוב חדש של סטייאגה 2 + 450PNR בפחות מ500 שקל?

פורסם

שני הספקים האלה כמעט אותו הדבר גם ככה, ל - 450PNR יש רק 1A יותר ב - 12V ואמורים להיות לו גם קצת יותר חיבורים.

פורסם

גיא אתה עובד בTMS לא?

1) איזה גירסה היית לוקח,עם המאורר 23CM או בלי ? [בלי קשר שאם אני לוןקח בלי המאוור אתה מרוויח עוד 19 שקלים... :silly:]

2) אמרת 450PNR . אני לא רואה שילוב כזה שנכנס בתקציב שלי.מה הוספתם שילוב חדש של סטייאגה 2 + 450PNR בפחות מ500 שקל?

כן.

1) העדפה אישית שלך, המאוורר תופס את רוב החלון. השאלה מה אתה מעדיף, מאוורר מרשים בדלת או חלון?

2) לא הוספנו שילוב של סאגיטה 2 + 450PNR. ההמלצה שלי הייתה או לקחת את השילוב הקיים של הסאגיטה 2 עם 400PNR,

או לקחת את המארז והספק (450PNR) בנפרד.

במידה וה 450PNR לא נכנס בתקציב שלך, ה 400 יהיה החלטה גם כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים