עבור לתוכן

מדען מניו-זילנד טוען: אנחנו חיים במטריקס

Featured Replies

• תגובות 69
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שהוא ראה את הסרט פעם אחת יותר מדי :screwy:

פורסם

דווקא אני לא מבין למה כולכם חושבים שזה כולכך הזוי... לדעתי זה דווקא די הגיוני והרעיון מאחורי הסרט ממש טוב (יש פה מישהו שראה את הגירסא הרוסית שלו AKA שמאטריצה?)

הנקודה היא שיכול היות שאנו חיים באמת במין מטריקס רק שאין את הסיםור מאחוריו עם המכונות אלא משהו טיפה אחר שלא קשור לאדם והיותו סוללה.

המוח שלו הרי אחראי על כול הגוף , והוא משתמש רק בחלק קטן מאוד מהכוח שלו - אולי גם הגוף שלנו ככה ואנחנו באמת יכולים לקפוץ למרחקים הרבה יותר ארוכים בלי ההגבלה שלו , למה שזה לא ייה אפשרי תאורתית? הרי אני בטוח שהמוח יכול לשלוח הרבה פקודות שהוא לא שולח בחיי היומיו שלנו ולעשות מה שאף פעם לא עשינו.

למה אתם באמת שוללים את זה כול כך מהר?

פורסם

כי לקפוץ כמו בסרט זה לא משהו שאתה לא יכול לעשות בגלל שהמוח מגביל אותך, זה משהו שאתה לא יכול לעשות בגלל הגוף שלך.

פורסם

מה שבטוח זה שהמדען הזה חי באיזה סרט...

פורסם

המדען הזה הזוי...

אתה יודע איזה מערך מטורף אתה צריך של כרטיסי מסך כדי לרנדר את זה? :screwy:

פורסם

דווקא פרסום התאוריה שלו ועצם הדיון הזה מוכיחה את ההפך, כי אם אנחנו באמת חיים במעין סימולציה, מנהלי הסימולציה בחיים לא יתנו לרעיון כזה לעלות, הם ידאגו להשתיק אותו עוד לפני שהא יוולד.

פורסם

אלא אם הם יודעים שכולם יאמינו שהוא פסיכי.

פורסם

או שמטרת הניסוי שלהם הייתה לבדוק תוך כמה זמן נעלה על זה והאם נצליח לצאת החוצה... סוג של עכברים במבוך.

פורסם

היי תמיד רציתי לדעת למה יש לי כפתור אדום מתחת למיטה ...

אולי אני ילחץ ....קליק...קליק ....אממ טוב ניסיתי ...זה לא RESET.

פורסם

או שהמדען הזה התערב עם חברים שלו כמה אנשים יחפרו כתוצאה ממה שהוא טוען

פורסם

כל קוראי האשכול, צפו למפגשים מהסוג השלישי בקרוב :xyxthumbs:

פורסם

המדען הזה הזוי...

אתה יודע איזה מערך מטורף אתה צריך של כרטיסי מסך כדי לרנדר את זה? :screwy:

חחחחח....

אולי יש בזה באמת משהו קצת הגיוני... =\

פורסם

דווקא אני לא מבין למה כולכם חושבים שזה כולכך הזוי... לדעתי זה דווקא די הגיוני והרעיון מאחורי הסרט ממש טוב (יש פה מישהו שראה את הגירסא הרוסית שלו AKA שמאטריצה?)

הנקודה היא שיכול היות שאנו חיים באמת במין מטריקס רק שאין את הסיםור מאחוריו עם המכונות אלא משהו טיפה אחר שלא קשור לאדם והיותו סוללה.

המוח שלו הרי אחראי על כול הגוף , והוא משתמש רק בחלק קטן מאוד מהכוח שלו - אולי גם הגוף שלנו ככה ואנחנו באמת יכולים לקפוץ למרחקים הרבה יותר ארוכים בלי ההגבלה שלו , למה שזה לא ייה אפשרי תאורתית? הרי אני בטוח שהמוח יכול לשלוח הרבה פקודות שהוא לא שולח בחיי היומיו שלנו ולעשות מה שאף פעם לא עשינו.

הסברה שאנחנו לא משתמשים בכל היכולות של המוח שלנו הופרכה ממזמן. כל נוירון במוח תועד בפעולה. אם אתה רוצה לנסות ולראות אם אתה מסוגל לקפוץ סטייל-ניאו, על אחריותך בלבד :hi:

פורסם

הוא בדיוק סיים לראות מאטריקס שהוא כתב את זה אל תתיחסו הוא שפיו בדרך כלל

ו..הזוי הזוי הזוי הזוי ? מעניין באיזה קירור משתמשים כדי להחזיק את כל זה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים