עבור לתוכן

מישהו יכול לעזור בקשר לכרטיס קול Vortex A3D ובורד 850GB

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה עם הכרטיס קול שלי (Vortex A3D 2 pro) מאז ששידרגתי את המחשב לפנטיום ארבע :'(, הבעייה היא שבבורד החדש יש רק PCI ולכן לפי הדריור של חלונות 98 אני לא התקנתי את הכרטיס בPCI הראשי. ניסית מיקומים אחרים ושום דבר לא עזר :bash:. לא מזמן שמתי חלונות XP וקיוויתי שזה יעזור, אבל זה לא לגמרי פתר את הבעיה. עם הדריוור המקורי של XP היה שמע רק ב-2 רמקולים, שמתי את הדריוור המוצע באתר vortex of sound (שהחליך את האתר המקורי) וזה פתר את זה רק בתוכנות יחודיות ל A3D (כמו פלאג לוינאמפ ומשחקים עם A3D). הפריטים המיוחדים ל A3D תמיד קורסים, ובדברים לדוס עדיין אין קול.

למישהו יש פיתרון? :jump:

פורסם

כמה דברים:

ראשית, הכרטיס שלך ישן מאוד והחברה שלו פשטה את הרגל ונקנתה ע"י קריאטיב, לא מייוצרים לכרטיס הזה עוד דרייברים, והדרייברים האחרונים העדכניים שיצאו עבור מערכת מבוססת NT, כלומר 2000 וXP, היו לחלונות 2000 ואלו דרייברים בטא, שעושים בעיות בחלונות 2000 עצמה(מנסיון), אז אחת כמה וכמה בחלונות XP.

שנית, למה אתה מנסה להריץ משחקים לDOS, בחלונות XP? לא יצאנו כבר מזמן מעידן האבן? בשביל לשחק משחקי דוס תשיג לעצמך איזה מחשב קברי עם Creative SoundBlaser 16 PnP הקלאסי, או תשקול לנסות להשיג כרטיס תואם ADLIB, שקריאטבי בזמנו היו מנסים להתיישר לפי הסטנדרט שלו(מי היה מאמין...). עוד דבר, שרב משתמשים הVOTREX 2, שאני מכיר, כולל אותי, מנסים לבטל את התמיכה בדוס כי היא יוצרת בעיות עם יציאה המדפסת LPT וסתם מכבידה על הזכרון. כדי שתקבל תמיכה למשחקי DOS עם כרטיס VORTEX אתה צריך ששורה מסויימת תטען בAUTOEXEC.BAT ובCONFIG.SYS של המחשב, וזו שורה שמיועדת למערכות הפעלה מבוססות דוס(חלונות 95, 98, 98SE, וME), כך שאתה פשוט צריך לוותר על התמיכה בדוס.

שלישית, אני באמת מציע שתחליף את כרטיס המסך הזה, למרות הכאב הרב והצער שיש בהחלפתו של כרטיס קול כ"כ מצויין שהתחרה בצורה מעולה בכרטיסי הSoundBlaster Live של קריאטיב.

פורסם

חלונות מילניום כבר לא כל כך מבוססת על דוס, סתם לידיעתכם.

פורסם

WIN ME מבוססת לחלוטין על DOS.

זו סתם WIN 98 עם כל העידכונים שלה ומראה קצת שונה לא יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים