פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מוזר. איזו גרסה זו של VB?אתה יכול להעלות לכאן את הקוד של התכנית שלך?נסה גם להחליף את ה+ ב&
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר 1.הגירסה היא 62. כן ניסיתי להחליף והוא רושם לי הודעה בזמן ריצה שרשום:SYNTEX ERROR
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר Option ExplicitPrivate Sub Command1_Click()End SubPrivate Sub Command2_Click()Form2.ShowForm1.HideEnd SubPrivate Sub Command4_Click()EndEnd SubPrivate Sub Form_Load()ScaleMode = vbPixelsCaption = "תפריט ראשי"Command1.Caption = "הוראות"Command2.Caption = "התחל משחק"Command3.Caption = "דמו"Command4.Caption = "יציאה"End Subהכפתור שבעצזרתו אני רוצה לפתוח את הקובץ הוא Command1..
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר Option ExplicitPrivate Sub Command1_Click()Shell(App.Path+"\\instruction.txt") End SubPrivate Sub Command2_Click()Form2.ShowForm1.HideEnd SubPrivate Sub Command4_Click()EndEnd SubPrivate Sub Form_Load()ScaleMode = vbPixelsCaption = "תפריט ראשי"Command1.Caption = "הוראות"Command2.Caption = "התחל משחק"Command3.Caption = "דמו"Command4.Caption = "יציאה"End Sub
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר כבר אמרתי בהודעות הקודמות....אתה יודע VB?אם כן , האם אתה יודע מה הבעיה וכיצד פותרים אותה?
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר כן הוא רושם לי את וגם את האודעה הבאה הוא כבר העלה לי ורשמתי אותה בהודעות הקודמות שלי:run tine error '5':invalid proedere call or argument
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים ה-End מסיים את הריצה של התכנית (אני מניח ש-Command4 זה כפתור היציאה...)ניר, נסה להחליף את השורה בזו:Shell("notepad")ותגיד לי מה הוא עושה.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים סבבה.עכשיו תחליף בשורה הזו:MsgBox(App.Path & "\instruction.txt")ותגיד לי מה הוא עושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.