עבור לתוכן

דרוש: משחק עם פסקול/BGM משובח

Featured Replies

פורסם

שלום לכל שוכני הפורום, אני מציב בפניכם אתגר:

תמצאו לי משחק טוב לשחק בו עם פסקול או מוזיקת רקע משובחים, לצערי אני במחסור של כאלו לאחרונה.

לא משנה באיזה נושא המשחק, איזה סגנון, מאיזו שנה, או אפילו לאיזו קונסולה (כל עוד זה לא PS3 כי אין לי נגישות אליה S: )

שאני אומר מוזיקה/פסקול משובחים, אני מתכוון לכאלו ברמה שיוכלו להתחרות במוזיקה במשחקי Guilty gear השונים (מי שמכיר....)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

בחלק גדול מהמשחקים המודרניים יש השקעה רצינית מאוד בפסי קול, והם ברמה גבוהה מאוד (במיוחד בכל המשחקים ה"סינמטיים"). כך שפס קול משובח לדעתי תמצא ברוב במשחקים המודרניים, כשבסופו של דבר ההעדפה שלך תהיה רק עניין של טעם.

אבל יש שני משחקים שאני לעולם לא אשכח את המוסיקה בהם, בכל אחד מהם פס הקול ייחודי ביותר, ללא שום דבר דומה במשחקים אחרים:

- Unreal הראשון

- Neverhood (וכמובן גם ה"המשך" שלו - Skullmonkeys)

פורסם
  • מחבר

אני גם מסכים וגם לא מסכים איתך באותו הזמן;

שיחקתי למשל ב Crysis

בעוד שהפסקול שלו לא רע בכלל, הוא הרבה פחות טוב, סתם לדוגמה, ממוזיקת הרקע של רוב השלבים ב UT2004 (במיוחד Facing worlds ו Hyperspace)

ב unreal מן הסתם שיחקתי, ב neverhood לא.

אני אנסה :xyxthumbs:

פורסם

עדיין לא?

זמן רב עבר מאז שאמרתי לך לשחק במשחק, זה משחק גאוני! 8)

פורסם

HEROES III

FABLE

FULL SPECTRUM WARRIOR

BIOSHOCK

פורסם

למשחקים בסדרת hitman יש פס קול משובח ומושקע מאוד, לדעתי המוצלחים ביותר בין משחקי המחשב.

http://youtube.com/watch?v=cG_YEeKXx7E

ל GTA יש גם תמיד פס קול מצויין, אבל לא מדובר במוזיקה שנכתבה במיוחד עבור המשחק.

פורסם
  • מחבר

המוזיקה ב GTA Vice city הייתה הטובה ביותר בסדרה לדעתי, המשחק עדיין מותקן על המחשב שלי רק מהסיבה הזו. אפילו ב vice city stories הוסיפו לא מעט שירים, אז עשיתי ערבוב של הסאונדפאק של 2 המשחקים, ועכשיו אני נהנה כפליים 8)

ו-Little Big Adventure

Will Do

HEROES III- סיימתי

FABLE-גם

FULL SPECTRUM WARRIOR- שווה נסיון

BIOSHOCK- אצלי מחר :xyxthumbs:

תודה על כל התגובות, זה צריך להספיק לחודש וקצת לדעתי ;D

פורסם

חודש הבא:

ASSASSIN'S CREED (אז הוא כבר אמור לצאת למחשב).

MASS EFFECT

GEARS OF WAR

GOD OF WAR

פורסם

דרך אגב, 2 הערות קטנות:

- אם אתה משחק ב Little Big Adventure אתה מוכרח לשחק גם בהמשך שלו. זו לא המלצה, זה מנדטורי :)

- לא שיחקתי ב Full Spectrum Warrior, אבל ראיתי פעם באחת מתוכניות הגיימינג כתבת טלויזיה, שעוסקת ספציפית בתהליך ההפקה המוסיקלית שלו, ומאוד מאוד התרשמתי. קטעי המוסיקה שהשמיעו שם היו משובחים מאוד.

פורסם
  • מחבר

חודש הבא:

ASSASIN'S CREED (אז הוא כבר אמור לצאת למחשב).

MASS EFFECT

GEARS OF WAR

GOD OF WAR

ב Gears of war כבר שיחקתי, לא התרשמתי מהפסקול בכלל, האמת, למרות שהמשחק עצמו היה מצוין.

את God of war סיימתי כבר על ה PS2

שוב, לא בדיוק מה שהיה לי בראש בנוגע למוזיקת הרקע, אבל הסאונד של המשחק עצמו מרשים, והמשחק מעולה (גם 1 וגם 2)

לכל מי שיש PS2, אני מציע לכם לשחק ב Shadow of colossos

זה לא מרגיש כמו משחק. זה מרגיש כאילו צופים בסרט אחד ארוך ומדהים.

פורסם

^^

מסכים. Shadow of the Colossus זו יצירת מופת, שלמרות שאין לי PS2 הלכתי במיוחד ושיחקתי בו אצל חבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים